21/5/09

21/5/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

21/5/2009 Πέμπτη


ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτικές επικοινωνίες, και συναντήσεις, καθώς και για κάθε δραστηριότητα που ο εκφραστικός λόγος παίζει σημαντικό ρόλο. Για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε ενθουσιώδη ερωτική σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ

Μην βιαστείτε να απορρίψετε τις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν, πριν εξετάσετε την πρακτική τους δυνατότητα να υλοποιηθούν. Ο απόλυτος τρόπος της σκέψης σας μπορεί να απομακρύνει τις ευκαιρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευχάριστες προτάσεις για μετακινήσεις και ταξίδια, καθώς και για μαθησιακές δραστηριότητες πληθαίνουν και δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Προτιμήσετε αυτές που μπορείτε να είστε με ερωτική παρέα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι σε έξαρση και τα λόγια και οι όμορφες εικόνες μπορεί να κατακλύζουν το νου και την ψυχή σας. Αφήστε τον αυθορμητισμό και την εκφραστικότητά σας να ξεχειλίσουν.


ΛΕΩΝ

Αφήστε την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας να επιδράσει σε όλες τις σημερινές σας δραστηριότητες. Φλερτάρετε, γελάστε και επικοινωνήστε με την καρδιά σας. Οι εξελίξεις είναι ευνοϊκές σε ερωτικά και οικονομικά θέματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδεχόμενο μιας ερωτικής σχέσης ή μιας καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας θα σας γεμίσει ευεξία και αισιοδοξία. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για ευχάριστες προσωπικές στιγμές.


ΖΥΓΟΣ

Οι εκδοχές αξιοποίησης των οικονομικών σας συνεχώς πληθαίνουν και βρίσκεστε μπροστά σε διλήμματα επιλογής. Μην βιάζεστε να επιλέξετε. Εξετάστε τα συν και τα πλην κάθε περίπτωσης και αποφασίστε με κριτήριο την προσωπική σας ανακούφιση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικογενειακά και συντροφικά ζητήματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη αυτή την εποχή. Αρκετοί από εσάς μπορεί να δεχτείτε φίλους για φιλοξενία. Θα πρέπει να συντονίσετε το περιβάλλον σας, προκειμένου η κοινή διαβίωση να είναι αρμονική.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πλήθος από καινούργιες πληροφορίες, νέες γνωριμίες, ανοιχτή επικοινωνία και ευχάριστες συγκυρίες θα σας ανοίξουν ευνοϊκούς επαγγελματικούς δρόμους. Για τους αδέσμευτους δημιουργούνται ευκαιρίες για νέα σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα σε θέματα δημιουργικότητας, γραπτών και προφορικών κειμένων, σπουδών και σχέσεων με τα παιδιά σας. Χρειάζεται προσοχή η διάθεση για σπατάλη και υπερβολές της ζωτικής σας ενέργειας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικονομικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις και επενδυτικές δραστηριότητες. Αξιοποιείστε την καλή σας διάθεση σε βελτιώσεις στο χώρο της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για ανανέωση και αλλαγή διακόσμησης στους χώρους που κατοικείτε και εργάζεστε. Η λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με την αισθητική είναι σημαντική παράμετρος για την καλή σας διάθεση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου