28/5/09

28/5/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτοβουλίες και οι εύστοχες κινήσεις σας μπορεί να σας δώσουν την «πρωτιά» ανάμεσα στους ομοϊδεάτες ή τους συναδέλφους σας. Συνδυάστε τη σοβαρότητα με την πρωτοπορία, το παιδαγωγικό παιγνίδι και το χιούμορ.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για συναισθηματική αναγνώριση και αποδοχή ίσως να σας στρέψει προς στον οικογενειακό σας περίγυρο ή προς τα άτομα που σας καλύπτουν συναισθηματικά, αλλά και σας κεντρίζουν να δώσετε μορφή στη δημιουργικότητά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά κινητικοί και επικοινωνιακοί θα είστε σήμερα. Η τρυφερότητα και ο συναισθηματισμός είναι για σας ένα εφαλτήριο για να περάσετε σε άλλο επίπεδο γνώσεων και εμπειριών.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση δεν είναι απαραίτητο να περνά μέσα από την ανάδειξή σας σε επιφανείς θέσεις. Είναι πιο κοντά στη φύση σας η αποτελεσματική στήριξη και εμψύχωση μιας ομάδας ή ενός σημαντικού προσώπου.


ΛΕΩΝ

Η ποικιλία των ενεργών ενδιαφερόντων σας μπορεί να δημιουργήσει μια σχετική δυσκολία συγκέντρωσης και λήψης αποφάσεων προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε σήμερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας αυξάνονται υπέρμετρα, ένας καλός τρόπος να τα διαχειριστείτε είναι να μείνετε για λίγο ανενεργοί και να σκεφτείτε ποια από αυτά συνδυάζονται έτσι, ώστε με μια κίνηση να έχετε πολλαπλά αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια γρήγορη και ευνοϊκή ανάπτυξη. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και οι έξοδοι διασκέδασης και ψυχαγωγίας πληθαίνουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να αλλάξετε σε ένα βαθμό την τάση σας να εστιάζετε σε ένα κεντρικό θέμα και να «τα δίνετε όλα». Δοκιμάστε να «κρατήσετε τα ηνία όλων των αλόγων» της ζωής σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία των ιδεών και των προτάσεών σας με ένα ευρύ κοινό θα σας ενισχύσει τον ενθουσιασμό και τη θέρμη σας, είτε σχετικά με ένα ιδανικό που επιδιώκετε, είτε για έναν στόχο που θεωρείτε εφικτό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κλίμα και η διάθεση για θετικές αλλαγές που επικρατεί στο οικείο περιβάλλον σας, επιδρά θετικά επάνω σας, ακόμα κι αν αρνείστε να συμμετέχετε ή να το διευκολύνετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαφή με κόσμο, με φίλους, γνωστούς ακόμα και με άγνωστους ανθρώπους μπορεί να σας κάνει σοφότερους, και να δείτε με διαφορετικό μάτι τα προσωπικά σας προβλήματα.


ΙΧΘΥΕΣ

Η οικονομική και επαγγελματική σας ανάπτυξη μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές εξόδων και δυναμικού. Είναι, όμως, ανεκτίμητη η χαρά, στο βαθμό που οι κινήσεις σας διευκολύνουν το περιβάλλον σας.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου