26/5/09

26/5/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Οι περισσότεροι από εσάς ευνοείστε αυτές τις μέρες για μια αισιόδοξη ανάπτυξη των κοινωνικών, των φιλικών και των ερωτικών σας σχέσεων. Η ανάληψη πρωτοβουλιών και η ομαδική εργασία θα σας φέρει σε θέση ηγεσίας και αναγνώρισης.




ΤΑΥΡΟΣ

Μια τουλάχιστον σημαντική πρόταση συνεργασίας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα με αρκετά καλές προοπτικές. Οι συνεργάτες σας έχουν καλές προθέσεις και το κατάλληλο δυναμικό για γρήγορη και άμεση δράση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες και νέες αισιόδοξες δραστηριότητες. Η επαγγελματική σας ζωή θα παρουσιάσει φαινόμενα ανάκαμψης, πέρα από κάθε προσδοκία σας. Για τους αδέσμευτους, μια ερωτική σχέση θα κινηθεί με γρήγορες εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για αρκετούς από εσάς ένα ευνοϊκό κανάλι εργασιών ανοίγει και θα σας «παρασύρει» σε περιοχές θετικών εμπειριών. Η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή επιταχύνεται πολύ κοντά στις επιδιώξεις σας.


ΛΕΩΝ

Δημιουργική μέρα, με ευτυχείς συγκυρίες. Για τους αδέσμευτους, μια ερωτική σχέση με καλές προοπτικές έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της. Ένα ταξίδι είναι αναμενόμενο, με ευνοϊκές επιδράσεις επάνω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αισιόδοξη αλλαγή στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας κλίμα αναμένεται αυτές τις μέρες, Έτσι κι αλλιώς, ο μεγάλος εργασιακός όγκος δεν σας πτοεί, πόσο μάλλον που τώρα σας προσφέρει και μεγάλες ικανοποιήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να ανοίξει η δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα ταξίδι, ή σεμινάριο που επιθυμείτε ιδιαίτερα. Έτσι κι αλλιώς, καλωσορίστε το αίσθημα της αισιοδοξίας που σας κατακλύζει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για αρκετούς από εσάς ένα επενδυτικό ζήτημα παίρνει θετική τροπή. Είτε αφορά στη διευθέτηση ενός ακινήτου, είτε σχετίζεται με επαγγελματικά ανοίγματα, «θα σας λύσει τα χέρια», συναισθηματικά και πρακτικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για να κάνετε την ερωτική πρόταση που έχετε στο μυαλό σας. Εναλλακτικά, ευνοούνται οι εκπαιδευτικές και ταξιδιωτικές δραστηριότητες καθώς και ζητήματα αθλητισμού, νομικά ζητήματα και θέματα διαπαιδαγώγησης νέων και εφήβων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα δραστήριο και δημιουργικό κλίμα αναπτύσσεται ανάμεσα σε σας και τα μέλη της οικογένειάς σας. Η θετική αναστάτωση που κυκλοφορεί μπορεί να ανανεώσει τις σχέσεις και τους χώρους που εργάζεστε και κατοικείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σημαντική πρωτοβουλία σας σε ένα επαγγελματικό ζήτημα συνεργασίας, θα ευοδωθεί άμεσα και θα σας δώσει τις λύσεις, που χρειάζεστε. Οι οικονομικές βελτιώσεις είναι άμεσες.


ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλληλες μέρες για να εκφράσετε χωρίς αναστολές τα συναισθήματα και τις ιδέες σας, είτε προς το σύντροφό σας, είτε προς τους συνεργάτες σας. Οι αποφάσεις, η σιγουριά και η κατανόηση που δείχνετε για τις καταστάσεις θα βρουν άμεση ανταπόκριση.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου