23/1/16

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Τα ξημερώματα της Κυριακής (24/1) πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 3,29 του Λέοντα. Ο Άξονας Λέοντα – Υδροχόου και πάλι πρωτοστατεί !
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου τριγωνίζει τη Σελήνη στο Λέοντα, και μάλιστα όλα αυτά με τη συμμετοχή του Κρόνου από την γνωστή του ήδη περιοχή (Τοξότη).
Ψυχολογικά θέματα ενδέχεται να κορυφωθούν, … και σε συνδυασμό με την ορθή θέση του Ερμή … θα μας αλλάξει σύντομα το επικοινωνιακό σκηνικό … (με τις απαράμιλλες εκφάνσεις του) θα μας οδηγήσει έτσι, ώστε να μπορέσουμε σιγά – σιγά να πάρουμε αποφάσεις, ή έστω να εκδηλώσουμε και να απελευθερώσουμε όσα … δεν είχαμε έως τώρα τολμήσει.
Εάν φυσικά όλο αυτό το διάστημα … παρατηρήσατε τριγύρω ή μέσα σας, ενδέχεται να βιώσατε αξιόλογες καταστάσεις, που σαν συνέπεια είχαν, … τις απαραίτητες για εσάς αλλαγές … που θα έπρεπε ή που ενδεχομένως θα ήταν καλό να ρυθμίσετε - ολοκληρώσετε.
Κάθε Πανσέληνος που σχετίζεται με τον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, είναι πάντοτε μια ευκαιρία για αλλαγή !
Ο ήδη υπάρχων μετασχηματισμός έχει δώσει τη σκυτάλη του στον Ποσειδώνα, που με τρόπο σύνθεσης ή ακόμη και προσευχής, μπορεί ή μπόρεσε να αποδώσει το μέγιστο !
Φροντίστε να μην είστε συντηρητικοί δίχως κάποιον αξιόλογο λόγο, και δημιουργήστε το περιβάλλον εκείνο, που θα σας αναπτύξει σε ικανοποιητικό στάδιο και ρυθμό.
Ο νέος τρόπος αντιμετώπισης των μέχρι τώρα ενδεχόμενων προβλημάτων σας είναι το ΄΄στοίχημα΄΄ της εποχής.
Μην ξεχνάτε ποτέ !
Δεν πάμε να κάνουμε μια αλλαγή με παλιομοδίτικες σκέψεις … αλλά πάμε να κάνουμε μια αλλαγή … που εκπροσωπεί τις αληθινές μας ανάγκες, … με πίστη και φιλία … προς και από τις ανθρώπινες αξίες… ! Ο Υδροχόος … το κατεξοχήν και υποστηρικτικό ζώδιο της φιλίας, … αναζητά ομοϊδεάτες …έτσι ώστε να ανακαλύψει από κοινού νέους δρόμους, … νέες αρχές, και προπάντων … νέες δημιουργικές και ωφέλιμες εξελίξεις !
Το ζώδιο που εκπροσωπεί τον Άνθρωπο … είναι και το ύδωρ της ζωής.

Αξιολογήσετε τα πάντα σύμφωνα με τη θετική μας ματιά … και χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας με συνέπεια … που καλό θα ήταν να έχουν στόχους που να αγγίζουν επαρκώς τις πανανθρώπινες αξίες.

Ας γίνουμε ομάδα με κοινό όφελος την δημιουργική εξέλιξη … για το καλό όλων μας !

Καλή επιτυχία σε όλους !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου