14/10/15

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ !

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ !

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Με ιδιαίτερες ΄΄καταστάσεις΄΄ ξεκίνησε η νέα Σελήνη στο Ζυγό. (καθώς ξημέρωνε η 13η Οκτωβρίου). Με όψεις περίεργες και ανατρεπτικές. Εκπλήξεις σε όλους τους κλάδους, μα κυρίως σε εκείνους που οι διαπροσωπικές σχέσεις εκπροσωπούν. 

Ο λόγος για την περίφημη νέα Σελήνη, στον άξονα δηλαδή των διαπροσωπικών σχέσεων (Κριού – Ζυγού). Οι εκπλήξεις συμβατές ή όχι για τα γούστα μας, πρωταγωνίστησαν και θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν δίχως τη δική μας προσπάθεια. Σε ορισμένες δε  περιπτώσεις, ερωτικά σκιρτήματα ξεπροβάλουν από τη ΄΄γωνία΄΄ και παίρνουν τη διάσταση του εδώ και τώρα, αλλά δίχως μόνιμη και στέρεη βάση. 




‘’Η ζωή είναι ωραία’’, ‘’εδώ και τώρα’’ … είναι το ρητό της νέας σελήνης, και για όσους δεν έχουν ουράνιες όψεις, ΄΄ούτε μύγα στον κόρφο τους΄΄.    
Τώρα θα μου πείτε, τι μόνο αυτό; Ε όχι δα θα σας πω…. Έχουμε και έναν ωροσκόπο στο Λέοντα, που όσοναναι τα ΄΄παιχνίδια΄΄ του θέλει να τα έχει…. 
Τι θέλω να πω; Εάν έχετε συντονιστεί στη συχνότητα του έρωτα, τότε ενδέχεται να ζήσετε  στιγμές ΄΄ειδικές΄΄

Τώρα όσον αφορά τις πιο μόνιμες σχέσεις, ο Κρόνος από τον Τοξότη, τετραγωνίζει την Αφροδίτη από την Παρθένο. Άμα σας πω ότι είναι όλα υπέροχα, μάλλον το αντίθετο θα εννοούσα. Οι μόνιμες σχέσεις περνούν από το κόσκινο της παρθένου και ΄΄ου και αλίμονο μας΄΄ :)

Κατά τα άλλα μπορεί να φέρει και αποτέλεσμα όλο αυτό, μα μόνο μέσα από τη σύγκρουση και τη δυσκαμψία.  Κάποιες φορές, ίσως αποδειχθεί άνιση και κάποιες άλλες,΄΄ μανιωδώς ΄΄ επικριτική αλλά και συγχρόνως ανεδαφική (λόγω εξιδανίκευσης).

Σημαντικό και ιδιαίτερο στοιχείο αυτής της νέας σελήνης, είναι η ‘’χαμηλών τόνων΄΄ κατεύθυνση του Βόρειου και του Νότιου Δεσμού της. (Στο ζώδιο της υπηρεσίας Παρθένο και στο συμπληρωματικό και απέναντί του ζώδιο της προσφοράς Ιχθύς). 

Ο άξονας είναι εστιασμένος και προσανατολισμένος σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και την προσφορά. Αλλά επίσης αυτή τη φορά, όλα θα γίνουν  με τρόπο ΄΄αδιαπραγμάτευτο΄΄    …..(όσων τουλάχιστον αφορά τη σημαντικότητα του άξονα).  

Σε απλά Ελληνικά, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης άλλαξε ζώδιο και μεταφέρθηκε στον άξονα της Παρθένου – Ιχθύων. Μα δεν είναι μόνος του, περιλαμβάνει και τους μισούς πλανήτες. Το κυρίαρχο όμως είναι ότι για τον επόμενο χρόνο θα έχουμε στην ίδια παρέα:  το Δία, το Χείρωνα και τον Ποσειδώνα, και έτσι (ευτυχώς) θα  βρούμε την ευκαιρία να αλλάξουμε πολλά … !!!

Ήρθε η ώρα να γίνουμε περισσότερο Άνθρωποι,  χαμηλών τόνων, επί της ουσίας και κυρίως  ανθρώπινοι. Χρήσιμοι, ώστε να πράξουμε με γνώση και συνειδητότητα. 

Φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσω ότι θα χρειαστεί όλο αυτό να είναι κάτω από το πρίσμα και το φίλτρο των μη  προσωπικών σκοπιμοτήτων και όλα τα συναφή…. 

κλπ  ….. κλπ ….καταλαβαίνετε …….  

Ώρα για δράση … 
Ώρα για έργο …
Ώρα για σύνθεση …

Μακάρι να έχουμε κάθε επιτυχία … ως Ανθρωπότητα !

Το Αξίζουμε !!!

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου