6/10/15

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και όχι μόνο ... (Οκτώβρης 2015)


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σε συγκλίνουσα όψη με τη Σελήνη και με τον ωροσκόπο στην 19,52 του Ταύρου, επιστρέφει η Αφροδίτη στο ζώδιο της μεταβλητής Παρθένου (την Πέμπτη 8/10). Ένα ζώδιο γήινο μα όχι και το καλυτερότερο του κόσμου για την ενέργεια της Αφροδίτης. Αυτό φυσικά συμβαίνει, γιατί η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο και το Ζυγό. 

Το ότι έχουμε ωροσκόπο στον Ταύρο μάλλον κάτι έχει να μας πει, μα επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι πριν από την οπισθοδρόμησή της (το καλοκαίρι (η Αφροδίτη) από τις μηδέν της Παρθένου), επανέρχεται σιγά σιγά … στο λεγόμενο παρά κάτω… 




Θα πρέπει να τονίζουμε ότι η θέση αυτή (ζωδιακή μοίρα … +_), αφορά πολιτικούς της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας, που άρα, κάτι θα ενεργοποιήσει μεταξύ αυτών. 
Ο Ερμής, παρότι φαινομενικά ορθοδρομεί στις 9 του μήνα, θα χρειαστεί μερικές μερούλες ακόμη για να πάρει ανάσα… 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (αυτή τη φορά από τον Τοξότη), θα μας ΄΄δείξει΄΄ τα λεγόμενα υποχρεωτικά μέτρα, που με τρόπο μάλλον σχεδιαστικά εξαναγκαστικό, θα μας αφήσει τη ΄΄στάμπα΄΄ του. Η εξωτερική πολιτική είναι σαφές ότι έχει παίξει καθοριστικό και καταναγκαστικό ρόλο, μα καλύτερα θα ήταν να εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες που μας προσφέρει η εργατική Αφροδίτη (πριν βγάλουμε βιαστικά και ασαφή συμπεράσματα, λόγω της αντίθεσης της με τον Ποσειδώνα).   

Το ταυ τετράγωνο Άρη, Ποσειδώνα, Κρόνου, ενδέχεται να εξετάσει την περίπτωση της οριοθέτησης των προβλημάτων αδράνειας, αλλά και να επιλέξει πολλές και διαφορετικές λύσεις, με βοηθητικό φίλτρο την επικοινωνία και την ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να βάλει μια τάξη στο χάος που ίσως κάποιες φορές το κάνει με ‘’περίεργο΄΄τρόπο. 

Δε σημαίνει ότι θα ακούσουμε ολόκληρη την αλήθεια, μα θα δούμε ομάδες δράσεων, που θα προσπαθήσουν και μάλιστα καταφέρουν (μέσω συλλογικής προσπάθειας) αξιόλογα αποτελέσματα, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση όλων όσων χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας. Ο καρμικός σχηματισμός στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, ενισχύει κατά πολύ τις προσπάθειες αυτές, που εν μέσω του άξονα αυτού, θα ενισχύσει οτιδήποτε συλλογικό που υπόσχεται  ρύθμιση και υπηρεσία.

Μην ξεχνάμε ότι διανύουμε την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού. (στον άξονα Κριού Ζυγού τις επόμενες μέρες). Μπορεί αυτό κάλλιστα, να σημαίνει αλλαγή στρατηγικής ... και τράβηγμα του χαλιού κάτω από τα πόδια. Φυσικά δε μιλάω για την Ελλάδα μόνο, αλλά γενικώς τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι από δω και πέρα μπορεί να ακούσουμε πολλές και νέες απόψεις (που θα εκπλήξουν κυρίως ευχάριστα ... αλλά ίσως και το αντίθετο μερικούς...).

Για να δούμε …
Τι μέλλει γενέσθαι;
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ !!!

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου