22/10/14

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ !

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ !!!



Με τον Ήλιο στον 9ο οίκο, με την Αφροδίτη σε κρίσιμο μοίρα, αλλά και με τον  ωροσκόπο στον Υδροχόο να τετραγωνίζει τον Ήλιο, σχηματίζεται το νέο σκηνικό του νέου ηλιακού μήνα των Σκορπιών.  Η Σελήνη, ο Βόρειος Δεσμός αλλά και ο Ερμής ανάδρομος, ενισχύουν τη διάθεση  μας για επαναδιαπραγμάτευση σε θέματα σχέσεων. 

Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας στον 1ο οίκο, θα επουλώσουν – θεραπεύσουν ή θα θολώσουν  και θα φανερώσουν την ‘’Αχίλλειο πτέρνα σας΄΄. Αυτό, αφορά αποκλειστικά την ωριμότητα του κάθε ατομικού ωροσκοπίου ξεχωριστά, αλλά και τον (ατομικό) οίκο που πέφτει ο 1ος οίκος στο γενέθλιο χάρτης σας.

Ο Ουρανός και ο Νότιος Δεσμός στο 2ο οίκο, ενδέχεται να φανερώσουν καλά κρυμμένα εως τώρα συναισθήματα. 




Ο Δίας από τη θέση που βρίσκεται, θα τονώσει τις σχέσεις, που βασίζονται σε συνειδητές κινήσεις απελευθέρωσης  … για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Οι διαπροσωπικές σχέσεις που εμπεριέχουν και τον πυρήνα της φιλίας, θα μπορέσουν να αποδώσουν, εάν και εφόσον, υπάρξει το κατάλληλο δημιουργικό ενδιαφέρον και από τις 2 πλευρές. 

Ο Κρόνος στον 9ο ίσως δώσει κάποιες τεκμηριωμένες απόψεις, που σε συνδυασμό με την εμπειρία του κάθε ατόμου, θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα. Πάντως να μην ξεχνάμε, ότι ο ωροσκόπος βρίσκεται στον Υδροχόο και γι αυτό καλό θα ήταν, να τολμήσουμε και νέες ιδέες, που σε συνδυασμό με την εμπειρία του παρελθόντος, μπορούν να πυροδοτήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες ! 


Ο  Κλήρος τύχης, επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου !


Καλή επιτυχία σε όλους !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου