21/9/14

Η Αστρολογική τέχνη του τραγουδιού. Βιωματικό σεμινάριο, 2 Νοεμβρίου, Αθηναΐς, Βοτανικός

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΙΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ ART

Πόσες φορές έχουμε ακούσει πως το τραγούδι θεραπεύει; ‘Η  ακόμη καλύτερα … πόσες φορές  το’ χουμε νιώσει τραγουδώντας με τη ψυχή μας, είτε  μόνοι μας είτε με παρέα;
Έχετε σκεφτεί ότι  αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει με συνειδητό τρόπο, έτσι ώστε να αποτελέσει «εργαλείο» αυτογνωσίας, προσωπικής εξέλιξης  και αυτορρύθμισης;
Πώς μπορούμε ν’ ανοίξουμε το κανάλι της έκφρασης; Και αν είναι ήδη ανοικτό, με ποιόν τρόπο μπορούμε να το διευρύνουμε  … έχοντας σαν στόχο πρώτα απ’ όλα τη χαρά και την ανάδειξη της Ύπαρξης;

Είναι το τεχνικό μέρος, η στήριξη, και η αναπνοή  που θα μπορούσαν να μας διευκολύνουν;
Με ποιόν τρόπο  ο αστρολογικός μας χάρτης,  φανερώνει τη θέση μας ως προς τη διαδικασία και με ποια τεχνική μπορεί να μας φωτίσει το δρόμο;

Το σεμινάριο «η αστρολογική τέχνη του τραγουδιού» είναι πρώτα απ’ όλα μια βιωματική εμπειρία, … που αξίζει σε όλους μαςΕίτε έχουμε μια «ειδική» σχέση με τη μουσική, την αστρολογία, τα εναλλακτικά, το τραγούδι, είτε όχι.

Θυμηθείτε …  πως όταν τραγουδάμε η μουσική γεννιέται από εμάς τους ίδιους ! Το όργανο είναι η φωνή μας κι αυτό από μόνο του έχει μια πολύ ιδιαίτερη και σπουδαία σημασία.

H  Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, η Εύα Σιακφά και ο Θοδωρής Κατής, έχουν τη χαρά να σας ξεναγήσουν στον κόσμο της Αστρολογικής Τέχνης του Τραγουδιού !
Καλή αντάμωση !


ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΙΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ ART

Από τις 11:00 π.μ έως τις 19:00 μ.μ
Ώρα προσέλευσης: 10:30

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ με Φ.Π.Α
Για τους φοιτητές και ανέργους, έκπτωση 50%
(με την επίδειξη ταυτότητας)

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας,
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

για να δείτε το χάρτη πατήστε ΕΔΩ

Ιερά Οδός &  Καστοριάς 34-36 (κάθετος Ιεράς οδού)
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας κρατήσεις θέσεων:
6949898709, 6983417323, 6948681277,
Ε-mail: evanectaria@gmail.com, dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Πατώντας  ΕΔΩ  παρακολουθήστε την πρώτη επίσημη παρουσίαση ΄΄Η Αστρολογική Τέχνη του τραγουδιού΄΄Βιογραφικά Εισηγητών

Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας και δασκάλα  Ουσούι Ρέικι. Σπούδασε στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών Κλασσική, Καρμική και Ιατρική Αστρολογία. Εξειδικεύτηκε σε αστρολογικά συστήματα, ανάλυση, σύνθεση, πρόβλεψη, αρμονικές κατευθύνσεις, συναστρία, κ.α
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, όπως για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, τη Συνθετική Αυτογνωσία, την Αναλυτική Ψυχολογία, τα Όνειρα, τη Φιλοσοφία, τις Εναλλακτικές Θεραπείες (σε διάφορους τομείς), το Χορό, το Θέατρο, την Αριθμολογία κ.α  Η σχέση της με τη μουσική είναι διαχρονική. Διδάχθηκε (μέσω σεμιναρίων και ειδικών μαθημάτων) Μονωδία, Μουσική Θεωρία, Πιάνο, Μουσικοθεραπεία και Μουσική Έκφραση. Παλαιότερα, ασχολήθηκε με τον τομέα της παραγωγής -διοργάνωσης (κυρίως με συναυλίες), αλλά και με την επιλογή μουσικής για διάφορες επιχειρήσεις.

Είναι Ιδρυτικό μέλος και Δ.Σ, της Υπερνόησις. Ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Μέλος Δ.Σ του καλλιτεχνικού σωματείου Σπίζα, του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι και ιδρυτικό μέλος του 1ου συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων. Αρθρογραφεί στο New Age Astrology. Είναι δημιουργός του blog Ουρανοκατέβατοι. Διαδικτυακά παρουσιάζει δουλειές τις στις σελίδες Ουρανοκατέβατοι, Δροσοσταλίδα, ΥπερΝόησις,, Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, 1ου΄συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων, Healthcure.

Η Εύα Σιακφά σπούδασε στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής με δάσκαλο τον Αλέξανδρο Τηλικίδη και είναι μέλος της ομάδας των διδασκόντων της Κινέζικης Βοτανοθεραπείας της Ακαδημίας. Ασκεί την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική μέσω του Βελονισμού της  Βοτανοθεραπείας και της Ρεφλεξολογίας. Είναι Master Reiki Teacher, σύμβουλος των 3 επιπέδων της Aura Soma και της Επανασύνδεσης (Reconnection and Reconnective Healing), του Dr. Eric Pearl. Χρησιμοποιεί γενικότερα ενεργειακές τεχνικές, που συμπληρώνουν την ολιστική προσέγγιση της, στην θεραπευτική διαδικασία.

Η σχέση της με τη μουσική και το τραγούδι ξεκινά από πολύ νωρίς και με αρκετές και διαφορετικές κάθε φορά προσεγγίσεις. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου, αρμονίας, μουσικής έκφρασης και τραγουδιού. Από την εποχή ακόμη των «πρώτων επίσημων» σπουδών της στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η έμφυτη ροπή προς τη θεραπεία και η βιωματική σχέση με τη μουσική και την Τέχνη γενικότερα, δημιούργησαν μια αίσθηση – πού μέσα στο χρόνο έγινε πεποίθηση-πως αυτά τα δύο κάπου συναντιούνται. Η σχέση της με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και το Θοδωρή Κατή της «αστρολογικής τέχνης του τραγουδιού», αποτελεί έκφραση αυτής ακριβώς της πεποίθησης !

Ο Θοδωρής Κατής γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και πιάνο.  Είναι πτυχιούχος σύγχρονου τραγουδιού και ανωτέρων θεωρητικών από το Εθνικό Ωδείο Περιστερίου και ορθοφωνίας  (έκφραση λόγου και πως χρωματίζουμε το λόγο) από το  Κέντρο Φωνητικής Αγωγής «Νάγιας Γεωργίου» . Απέσπασε το 2ο Βραβείο Τραγουδιού στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, υπό την Αιγίδα της Unesco. 
Διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου, Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, και στην ανωτέρα δραματική σχολή τέχνης του δήμου Πετρούπολης, σύγχρονο τραγούδι και ορθοφωνία.  Παρακολούθησε σεμινάρια φωνολογίας που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Διετέλεσε για πολλά χρόνια παραγωγός ραδιοφώνουΔείτε ακόμη:


Ευχαριστούμε το New Age Astrology τεύχος 9 (για την καταχώρηση του σεμιναρίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου