30/6/14

1ο WEST YOUNG ROCK FESTIVAL “PERISTERI 2014” Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

1ο WEST YOUNG ROCK FESTIVAL “PERISTERI 2014”

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου



Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει το 1ο West YOUNG ROCK FESTIVAL. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και νεανικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό.
Η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών. Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από το Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Συνοικιών (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα)

Η διοργάνωση του φεστιβάλ περιλαμβάνει δύο (2) φάσεις:
1. Στην πρώτη φάση (έως 15/08/14) τα συγκροτήματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ, αποστέλλουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής (βλ. όρους συμμετοχής)
2. Στη δεύτερη φάση (15/08/14– 05/09/14) η καλλιτεχνική επιτροπή του φεστιβάλ αξιολογεί τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή. Ακολουθεί η επιλογή των συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν.
Διοργάνωση: Δήμος Περιστερίου 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Στο 1ο WEST YOUNG ROCK FESTIVAL του Δήμου Περιστερίου μπορούν να λάβουν μέρος:
α) Νεανικά συγκροτήματα που η ηλικία των μελών τους δεν υπερβαίνει το 22ο έτος.
β) Δύο (2) τουλάχιστον από τα μέλη του συγκροτήματος θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι κάποιου από τους δήμους της Δυτικής Αττικής
2. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι εθελοντική και ανιδιοτελής. Ο Δήμος Περιστερίου αναλαμβάνει τα έξοδα διοργάνωσης, ήχο-ηχολήπτη, φωτισμό, έντυπα, προβολή. Δεν καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής κ.λ.π. των συγκροτημάτων
3. Η αξιολόγηση όλων των συγκροτημάτων που δηλώνουν συμμετοχή, γίνεται από την καλλιτεχνική επιτροπή του φεστιβάλ – που αποτελείται από καθηγητές του μοντέρνου τμήματος του Δημοτικού Ωδείου –και ολοκληρώνεται με την πρόκριση δέκα (10) συγκροτημάτων και δύο (2) αναπληρωματικών. 
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του δήμου: 
peristeri.gr - facebook.com/DimosPeristeriou - twitter.com/Dim_Peristeriou
4. Ο χρόνος συμμετοχής των συμμετεχόντων στη σκηνή δεν θα ξεπερνά τα είκοσι (20) λεπτά.
5. Το πρόγραμμα και η σειρά εμφάνισης κάθε συγκροτήματος, καθορίζεται από την καλλιτεχνική επιτροπή του φεστιβάλ που αποτελείται από: Ε. Χείλαρη καλ/κή δ/ντρια Δημοτικού Ωδείου, Γ. Τρανταλίδης ντράμερ, Π. Δραγούμης ηλ. μπασίστας, Π. Αναγνωστόπουλος ηλ. κιθαρίστας, Β. Ντούλιας ηλ. κιθαρίστας 
6. Στυλ μουσικής συμμετοχής: Όλα τα είδη της Rock μουσικής. 
7. Ο τόπος διεξαγωγής του Φεστιβάλ, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου