''Ουρανοκατέβατοι''

Γιατί ουρανοκατέβατοι; Ουρανοκατέβατοι γιατί ο κόσμος και οι άνθρωποι μερικές φορές μας φαίνονται παράξενοι κι η ζωή μας προσγειώνει σε μια καθημερινότητα, που καθόλου δεν μας αντιπροσωπεύει. Ουρανοκατέβατοι καθώς θαυμάζοντας το σύμπαν, ευχόμαστε να γίνουμε μέρος της μαγείας του, νιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και το μυστήριο του κόσμου. Μαζί θέλουμε να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε σχετικά με την αστρολογία και τον κόσμο, την ποιότητα ζωής μας (κοινωνία, περιβάλλον, υγεία, κ.ά.) και να ανταλλάξουμε σκέψεις ελεύθερα, υπεύθυνα, δημιουργικά. Οι ιδέες μας μπροστά στο μυστήριο του κόσμου. Εξάλλου ... “A single idea / the sudden flash of a thought / may be worth a million dollars....and a wonderful life”. (Ερμής/Ποσειδώνας);

11/6/11

Κερδίζει έδαφος το “αγοράζω ελληνικά”

Κερδίζει έδαφος το “αγοράζω ελληνικά” 

 

 

Όσο περνάει ο καιρός κερδίζει συνεχώς έδαφος το κίνημα “αγοράζετε ελληνικά” με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας από τον μικρό καταναλωτή έμπρακτα.

 

Σε αυτό βοηθούν και τα διάφορα διατροφικά σκάνδαλα που ξεσπούν κατά καιρούς, όπως το πρόσφατο με το E.Coli που έχει αφαιρέσει 33 ζωές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, το κίνημα πολιτών “καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε” στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα, δηλαδή συμβάλλουμε στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας αγοράζοντας μόνο – όπου είναι δυνατό – ελληνικά προϊόντα.

Την καμπάνια έχουν “αγκαλιάσει” και ελληνικά σουπερ μάρκετ, που θα βάλουν αφίσες του κινήματος στα καταστήματά τους. Όπως λένε στελέχη τους στην εφημερίδα, δεν είναι ότι με τον τρόπο αυτό αυξάνουν το κέρδος τους αλλά στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, στηρίζουν τις θέσεις εργασίας των ανθρώπων που είνα πελάτες και εν δυνάμει πελάτες τους.


 http://100greekblogs.blogspot.com/2011/06/blog-post_5669.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου