31/10/09

31/10/2009 Σάββατο




ΚΡΙΟΣ Γεμάτοι από ενέργεια και διέγερση, θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρο προσανατολισμό, προκειμένου να μην σπαταλήσετε το δυναμικό σας. Είστε ικανοί να εμψυχώσετε και να παρακινήσετε το περιβάλλον σας. Προσέξτε μόνο . . . «μην το παρακάνετε»!

ΤΑΥΡΟΣ Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σας απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν και να έρθετε σε διαμάχη με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Συναισθηματικά ταμπού, περιοριστικά «πιστεύω» και ο φόβος εγκατάλειψης ίσως να σας οδηγήσουν σε απομάκρυνση από πρόσωπα που σας ελκύουν ερωτικά ή τουλάχιστον σας εμπνέουν φιλικές διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κυκλοθυμία και συναισθηματική ένταση μπορούν σήμερα να μετατραπούν σε δημιουργικότητα ή να σας αποπροσανατολίσουν και να χάσετε πολύτιμο χρόνο.

ΛΕΩΝ Θα συναντήσετε δυσκολία στην προσπάθειά σας να βάλετε όρια στην ομάδα με την οποία συνεργάζεστε. Τα θέματα έχουν ανοίξει περισσότερο από όσο αντέχουν οι κανόνες που λειτουργούσαν μέχρι τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Θα πρέπει να κάνετε ένα «ρήγμα» στις οικονομικές υποθέσεις που έχουν παγώσει και δεν εξελίσσονται θετικά. Η ανησυχία σας μπορεί να λειτουργήσει σαν μοχλός για δραστηριοποίηση και αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ Η αίσθηση ότι οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν παγώσει και έχουν γίνει συντηρητικές και αρκετά συμβατικές, μπορεί να σας δημιουργεί ένα είδος κατάθλιψης. Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για μια ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που σχετίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με αποφασιστικότητα και διάθεση ριζικών αλλαγών, αξιοποιείστε το διήμερο και πάρτε τις επαγγελματικές αποφάσεις που χρειάζονται, όσο δύσκολες κι αν είναι, κάτω από τις παρούσες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, θα πρέπει να κουμαντάρετε τον εαυτό σας, προκειμένου να μην . . . «πέσετε από τα σύννεφα»! Η ανατρεπτική και εμψυχωτική σας διάθεση μπορεί να πέσει πάνω σε «συμπαγείς τοίχους».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ένταση, νευρικά ξεσπάσματα και απρόοπτα περιστατικά μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Τα καθιερωμένα πλαίσια, με τα οποία έχετε συνηθίσει να εργάζεστε, παρουσιάζουν όλο και σοβαρότερα κενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η δραστηριοποίηση του συντρόφου σας μπορεί να σας εμψυχώσει και να σας μεταδώσει την αισιοδοξία και την ιδέα πως «όλα θα πάνε καλά». Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνιακή και ταξιδιωτική εκτόνωση.

ΙΧΘΥΕΣ Υπερκινητικότητα και συναισθηματική φόρτιση θα κρατήσουν σήμερα σε υπερένταση και ανησυχία. Ασχοληθείτε με πρακτικές και αθλητικές δραστηριότητες, προκειμένου να αποφορτίσετε το άγχος.

Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου,
11523 Αθήνα Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου