21/10/09

21/10/2009 Τετάρτη


Σπουδαστήριο Συμβολισμών
Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Δραστήριοι και δημιουργικοί, μπορείτε σήμερα να εμψυχώσετε το περιβάλλον σας και να το οδηγήσετε, με τη δυνατή σας προσωπικότητα σε νίκες και ευνοϊκά αποτελέσματα. Ευνοϊκή μέρα για δραστήρια ερωτική ζωή.



ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετοί από εσάς είστε σε εσωτερική υπερένταση και δημιουργικότητα που ζητάει χώρο για να εκφραστεί. Η ανοιχτή και καλοπροαίρετη διάθεσή σας θα βρει κατάλληλους αποδέκτες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για συνεργασίες αλλά και ερωτική επικοινωνία. Φλερτ, προτάσεις για δεσμό, επικείμενα ταξίδια με όμορφη παρέα θα σας δώσουν μια φωτεινή και ζωηρή εμπειρία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γοητεία σας και η έμφυτη αγάπη που δείχνετε στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στα άτομα της οικογένειάς σας θα σας χαρίσει σήμερα όμορφες συναισθηματικές και συντροφικές στιγμές.



ΛΕΩΝ

Το αισθητικό σας γούστο, τα κατάλληλα και πειστικά επιχειρήματα που ενοποιούν αντί να ανταγωνίζονται και η προσφορά υποστήριξης και εμψύχωσης όπου είναι αναγκαία, θα ανεβάσουν τις επαγγελματικές σας αποδώσεις και θα φέρουν άμεσες λύσεις σε οικονομικά ζητήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συνεργασίες και βελτιώσεις. Μπορείτε σήμερα να λύσετε τα δύσκολα διλήμματα και τους γρίφους που σας απασχολούν.



ΖΥΓΟΣ

Το αισθητικό σας κριτήριο θα είναι σήμερα αρκετά ενεργό. Ασχοληθείτε, είτε μόνοι σας είτε μέσα στην κατάλληλη ομάδα με την μορφή Τέχνης που προτιμάτε ιδιαίτερα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι με ζωτική ενέργεια και σήμερα θα είναι για σας αρκετά εύκολο να εργαστείτε ομαδικά. Η ικανότητά σας να εγκαρδιώνετε και να εμψυχώνετε θα φέρει καλά αποτελέσματα σε σας και το περιβάλλον σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή εποχή για την αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων ή θεμάτων δικαιοσύνης. Η κοινωνικότητα, η φιλία και κάποιες μετακινήσεις θα δώσουν αισιόδοξο και χαρούμενο τόνο στη μέρα σας. Η επαφή με νεαρότερα άτομα θα σας ανανεώσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατάλληλη μέρα για να λυθούν αρκετά επαγγελματικά ζητήματα, που αφορούν το γενικότερο εργασιακό σας περιβάλλον, και να ρυθμιστούν οι σχέσεις σας με άλλες παράλληλες ή ανταγωνιστικές δραστηριότητες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νομικές εργασίες, ταξίδια, μαθήματα και σεμινάρια καθώς και διαφημιστική δραστηριότητα είναι ορισμένα θέματα, που σας ευνοούν αυτές τις μέρες. Οι πρωτοβουλίες του συντρόφου σας θα αποβούν ιδιαίτερα βοηθητικές.



ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθούν σήμερα κάποια οικονομικά ζητήματα, που αφορούν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ίσως να χρειαστεί να δώσετε τη συμβουλή και την καθοδήγησή σας σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας







Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου