29/10/09

29/10/2009 Πέμπτη

ΚΡΙΟΣ

Η εριστική και έντονη στάση σας μπορεί να προκαλέσει έναν «συνασπισμό δυνάμεων» απέναντί σας, με διαφορετικές από εσάς και ειρηνικές επιδιώξεις. Βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε, προκειμένου να μην βρεθείτε να μάχεστε τον . . . εαυτό σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Αντιμετωπίστε με πνεύμα συνεργασίας την ένταση και τη σύγχυση που επικρατεί στο περιβάλλον σας. Είστε καλοί σύμβουλοι σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και σε ζητήματα που απαιτούν επαγγελματικές αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη καθημερινότητα, γεμάτη με ουσιαστικές συζητήσεις, που προσεγγίζουν το βάθος και την έκταση της κατάστασης. Όσοι από εσάς αναζητάτε λύσεις σε εργασιακά θέματα, μπορεί να βρείτε σήμερα την κατάλληλη υποστήριξη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα αγαπητοί στο περιβάλλον σας, περάστε μια όμορφη και συναισθηματική μέρα. Η απόδοση δικαιοσύνης σε οικογενειακά θέματα θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.


ΛΕΩΝ

Σε σύγκρουση μπορεί να βρεθείτε με άτομα της οικογένειάς σας, σε θέματα ιδεολογίας ή γενικών εκτιμήσεων για την κοινωνική κατάσταση. Φροντίστε να μη αναπαραγάγετε ό,τι σας προσβάλλει και σας μειώνει. Ευνοϊκές επαγγελματικές εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το διαπεραστικό και διερευνητικό σας μυαλό, θα βρείτε σήμερα τις αιτίες των προβλημάτων και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες λύσεις. Ευνοϊκές οικονομικές εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα σε θέματα ερωτικών σχέσεων, διασκέδασης και φιλικής συνεύρεσης. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεστε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κλίμα συνεργασίας έχει δημιουργηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας. Όμως, εσείς είστε αρκετά ανήσυχοι, μιας και η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τα φαινόμενα, σας προειδοποιεί πως «κάτι δεν πάει καλά»!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διεισδυτική ματιά ενός συνεργάτη σας, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, μιας και αρκετές φορές είστε απρόσεκτοι και επιπόλαιοι. Φανείτε ειλικρινείς και αναζητήστε κοινές λύσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δυσκολευτείτε να μείνετε με την οικογένειά σας, μιας και σας ενοχλούν οι καθιερωμένες συνήθειες. Αντιθέτως, θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνική ζωή, με ευνοϊκές συναντήσεις και επαφές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαγγελματική και οικονομική διευθέτηση μπορεί να σας ανακουφίσει και να ανοίξει μια ευνοϊκή προοπτική. Όμως, θα χρειαστεί να βγείτε από τη σύγχυση και να ξεκαθαρίσετε τον προσανατολισμό σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρόπος που σκέφτεται ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης σας, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η επιμονή του να φτάσει μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα από το ψυχολογικό κόστος, μπορεί να σας κουράσει και να σας απογοητεύσει.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου