27/10/09

28/10/2009 Τετάρτη


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου





ΚΡΙΟΣ

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τα κατεστημένα και συντηρητικά πλαίσια που υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Όμως, δύσκολα θα συντονίσετε τις επιθυμίες σας με τις πράξεις και τα συναισθήματά σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να βρείτε λύσεις σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής απασχόλησης. Κινηθείτε με αίσθημα δικαίου, ευγένεια και γενναιοδωρία και αποφύγετε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστη μέρα, με γεύση δροσιάς και νεανικότητας. Η επαφή σας με νεότερα άτομα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία για ψυχαγωγία και ευχάριστες διηγήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα αγαπητοί στο περιβάλλον σας, μπορείτε σήμερα να περάσετε μια όμορφη μέρα και να μοιραστείτε συναισθήματα και μνήμες. Η απόδοση δικαιοσύνης σε οικογενειακά θέματα θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για να λύσετε προβλήματα που αφορούν την ομάδα στην οποία είστε ενταγμένοι. Η ικανότητά σας να βλέπετε τη συνολική εικόνα, μαζί με τη δυνατότητα να αξιοποιείτε θετικά τις περιστάσεις θα σας οδηγήσει σε επιτυχία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα γεμάτη από συγκινήσεις, επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και επιστροφή στη μνήμη του παρελθόντος. Η αναμόχλευση των επιθυμιών και των συναισθημάτων σας γύρω από σχέσεις, έρωτες και αγάπες μπορεί να σας δημιουργήσει δημιουργική ένταση.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα σε θέματα ερωτικών σχέσεων, διασκέδασης και φιλικής συνεύρεσης. Παράλληλα, κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεστε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, ξεκινάει μια περίοδος επαφών, συνεννοήσεων και διευκρινήσεων κυρίως σε οικονομικά θέματα. Φροντίστε μην χάσετε πολύτιμες δυνάμεις, λόγω έλλειψης προσανατολισμού.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις και ταξίδια. Δύσκολα θα μείνετε μόνοι σας, μιας και έχετε γίνει πόλος έλξης και εμπιστοσύνης κάποιων ατόμων και ομάδων. Έτσι κι αλλιώς, εσείς χαίρεστε όταν παρέχετε βοήθεια, όπου χρειάζεται.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να μείνετε με την οικογένειά σας, μιας και σας ενοχλούν και σας προκαλούν κάποιες καθιερωμένες συνήθειες. Αντιθέτως, θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνική ζωή, με ευνοϊκές συναντήσεις και επαφές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για οικογενειακή ζωή. Ένα κλίμα αισιοδοξίας, γέλιου και το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της αποδοχής, θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει ηθικά και συναισθηματικά.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις. Διαλέξτε περιοχές που διεγείρουν τη φαντασία και τη ρομαντική σας διάθεση, και επιλέξτε προσεκτικά την παρέα σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Εγγραφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2009





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου