22/8/13

Ο Ήλιος στην Παρθένο ! (23/08/2013)

Ο Ήλιος στην Παρθένο

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Την Παρασκευή 23/08 στις 02:02 τα ξημερώματα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. (Θα  παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 23:43 μ.μ).

Από άποψη όψεων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο σταυρό που σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης, Πλούτωνα, Δία, Ουρανού.. (4πλότητα παρορμητικού σταυρού) 
Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνου, Αιγόκεροι), θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί …  μα κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις ημέρες που είναι ανάμεσα μεταξύ 1ου δεκαημέρου (τις τελευταίες μέρες) και αρχής 2ου δεκαημέρου. Φυσικά όπως έχουμε πει κι άλλες φορές και  όσοι έχουν Σελήνη, Μεσουράνημα μα και Ωροσκόπο. Δευτερευόντως, και όσοι έχουν  Ερμή, Αφροδίτη, Άρη ή και άλλα σημεία που εφάπτονται κυρίως σε οίκους γωνιακούς (π.Χ με ωροσκόπο Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω).

Ενδιαφέρουσα όψη επίσης είναι το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη, που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού του 3ου δεκαημέρου.

Το τρίγωνο μεταξύ Δία και Κρόνου, αφορά κυρίως τα ζώδια Σκορπιού και Καρκίνου, μα κυρίως τους εκπροσώπους στου 1ου δεκαημέρου. (ή όσους έχουν πλανήτες εκεί).

Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, προσφέρει δύναμη και αντοχή στα ζώδια της γης, (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) κυρίως του 1ου δεκαημέρου. 
Ενδιαφέρον (μα και το σχήμα οξύμωρο), δημιουργείται από την αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα και αργότερα με τη συμμετοχή του Χείρωνα. Όλο αυτό θα ενωθεί κάτω από τις επιρροές του Πλούτωνα, σχηματίζοντας το σχήμα σφήνα. 

Παρότι η εμπλοκή του Ουρανού και της Αφροδίτης ενσωματώνεται στο σχήμα του παρορμητικού σταυρού, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η όψη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω πάνω στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων. 

Οι αποκαλύψεις ενδέχεται να είναι πάνω από τα όρια που αντέχει κάποιος, και αυτό να επιφέρει αλλαγές που εμπεριέχουν εκπλήξεις αρεστές είτε και όχι.   

Ο χάρτης ενεργοποιεί κάθε τετραπλότητα, (ζώδια παρορμητικά, μεταβλητά, σταθερά) με έμφαση στον παρορμητικό και μεταβλητό σταυρό ! 



Θέσεις Πλανητών: 
Με ωροσκόπο στην 0,22 του Καρκίνου και με το μεσουράνημα στην 09,02 των Ιχθύων. 

Ο Δίας έχει ήδη μεταφερθεί στη 12,22 του Καρκίνου και είναι τοποθετημένος στον 1ο οίκο. 

Ακολουθεί η Αθηνά με τη λίλιθ στην ακμή του δεύτερου οίκου, αλλά και ο Άρης στην 26,42 του Καρκίνου. 

Ο Ήλιος στην Παρθένο εμφανίζεται στον 3ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ερμή στο Λέοντα στην 28,02 μοίρα, αλλά και με τη συμμετοχή της Δήμητρας και της Εστίας. 
Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο στην 7,27 μοίρα του Ζυγού. 

Ο Κρόνος στην 6,28 του Σκορπιού στον 5ο οίκο μαζί με το Βόρειο δεσμό στον Σκορπιό.

Ο κλήρος τύχης στην 5,07 του Τοξότη στον 6ο οίκο.

Ο Πλούτωνας στην 9,11 του Αιγόκερω στον 7ο οίκο.

Ο Αστεροειδής Ήρα στην 7,26 του Υδροχόου.

Ο Ποσειδώνας στην 4,05 των Ιχθύων στον 9ο οίκο.

Ο Χείρωνας στη 12 των Ιχθύων και η Σελήνη στον 25,15 των Ιχθύων στο 10ο οίκο.

Ο Ουρανός στην ακμή του 11ου οίκου στη 12,01 του Κριού.

Ο Νότιος δεσμός στην 11,12 του Ταύρου στον 11 οίκο. 



ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου