21/2/11

Από 21/02 έως 27/2/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Από 21/02 έως 27/2/2011

Κριός

Να είστε προετοιμασμένοι, γιατί μπορεί να σας επισκεφτούν. Ανεκπλήρωτες επιθυμίες και όνειρα, ενδέχεται να αναζωπυρώσουν την ανάγκη ανθρώπων από το παρελθόν. Το κατά πόσο είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, θα το κρίνετε μόνο εσείς.
Συμβουλή: Αποφασίστε με ειλικρίνεια!

Ταύρος

Αλλάζει ο τρόπος της επικοινωνιακής σας πολιτικής. Ιδέες που ήταν στο συρτάρι, αναβαθμίζονται και δρομολογούνται . Έρχεστε σε επαφή με την φιλοσοφία σας. Η  ανάγκη σας να κάνετε πράξη τα όσα σκέφτεστε από καιρό, έφτασε!
Συμβουλή: Δημιουργήστε!

Δίδυμοι

Ακούστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και πράξτε ανάλογα. Φαντασία και ένστικτο κινητοποιούνται προς όφελός σας. Μην διστάσετε να αποφασίσετε και για πιο μόνιμα αποτελέσματα. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θα είναι παρόντες.
Συμβουλή: Εκμεταλλευτείτε την πολλαπλότητά σας !

Καρκίνος

Έχοντας το σύμπαν σύμμαχο σας συγκεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει και μπορείτε να κάνετε. Εμπιστευτείτε τις διαισθητικές σας ικανότητες και επιλέξτε τις κατάλληλες συνθήκες. Καλό θα ήταν να αφουγκραστείτε τον εαυτό σας προτού βγάλετε συμπεράσματα.
Συμβουλή: Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Λέων


Η διάθεσή σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα έμπνευσης. Θα νιώσετε αρκετά ικανοί και χρήσιμοι. Αξίζει να δώσετε έμφαση στα δημιουργικά σας σχέδια, μιας και η περίοδος αυτή σας ευνοεί ποικιλοτρόπως.
Συμβουλή: Νιώστε το άγγιγμα της τύχης!

Παρθένος

Έμφαση στα θέματα σχέσεων. Οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσπαθήστε να βρείτε τα όρια που θα ήταν προτιμότερα προκειμένου να οργανώσετε τις επόμενές σας κινήσεις.
Συμβουλή: Βάλτε προτεραιότητες!

Ζυγός


Αφεθείτε στη μαγεία της έμπνευσης και οδηγηθείτε στους δρόμους της καλλιτεχνικής αναζήτησης και προσφοράς.  Χρησιμοποιήστε το γούστο σας και συνθέστε τις εμπειρίες σας. Χρήσιμο θα ήταν, να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.
Συμβουλή: Σκεφτείτε με χρώματα και συνδυασμούς!

Σκορπιός

Αλλάζει αισθητά η διάθεσή σας και νιώθετε έτοιμοι να βγείτε από την απομόνωση σας. Μιας και έχετε να πείτε πολλά, οργανώστε τις συναντήσεις σας και κοιτάξτε τις ανάγκες από το περιβάλλον. Δείξτε τη δύναμή σας.
Συμβουλή: Να θυμάστε ότι είστε ελκυστικοί!

Τοξότης

Ο οικογενειακός σας περίγυρος,  γίνεται ο σύμμαχος που είχατε τόσο ανάγκη. Ασχοληθείτε με τους οικείους σας και εκείνοι θα σας ανταμείψουν. Το χιούμορ και η ευχάριστη συμπεριφορά, θα απογειώσουν το αποτέλεσμα.
Συμβουλή: Αυτοσχεδιάστε!

Αιγόκερως

Μικρές εξορμήσεις προσφέρουν στιγμές αποφόρτισης και χαλάρωσης. Αφήστε λίγο το χρόνο προς όφελός σας και δωρίστε στον εαυτό σας λίγες ώρες  ξεκούρασης. Όλα θα γίνουν, εφόσον ήδη τα έχετε προγραμματίσει.
Συμβουλή: Μην ανησυχείτε!

Υδροχόος


Νέες πηγές εσόδων, δημιουργούν ευχάριστη έκπληξη. Νιώθετε ότι κάτι κινείται που σας εκφράζει και σας εμπνέει παράλληλα. Αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων και πετάξτε ότι σας είναι περιττό και άχρηστο.
Συμβουλή: Να είστε θετικοί!

Ιχθύες


Νέος κύκλος που σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να εκφράσετε τα χιλιάδες ταλέντα σας. Μην ξεχνάτε, ότι αυτός είναι και ο Μήνας των γενεθλίων σας. Κάντε μια ευχή, και στείλτε την στο Σύμπαν. Αυτό ξέρει! Εσείς το εμπιστεύεστε! Ακούστε τι έχει να σας πει!
Συμβουλή: Να είστε παρόντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου