8/11/15

Αφροδίτη στο Ζυγό !

Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η Αφροδίτη με τρόπο οικείο και σταθερό, επισκέφθηκε το αγαπημένο της ζώδιο.  
Φορούσε ρούχα απαλά, και έτσι … χωρίς να ξέρει το γιατί … πλησίασε το κατώφλι του Ζυγού. 

Τοκ … Τοκ … 

Η πόρτα άνοιξε. Το σκηνικό άλλαξε με τρόπο περίεργο.... 

Μια κοπέλα ξεπρόβαλε σαν το άρωμα του ονείρου και της είπε ψιθιριστά…  ΄΄Λίλιθ με λένε΄΄ και της έκανε νεύμα να σταθεί. Η Αφροδίτη δίχως να ξέρει το γιατί, … άρχισε να αισθάνεται πράγματα αξιοπερίεργα και φοβιστικά, μα συγχρόνως ακατανίκητα, απίστευτα και σαγηνευτικά.
Τι νάναι αυτό τώρα σκέφτηκε….

Ξαφνικά το πάθος την κυρίευσε … και την έκανε να νιώσει τις αισθήσεις της με τρόπο ξεχωριστό ... Τρόπο τέτοιο, που της θύμισε κάτι από τα παλιά…

Η θερμοκρασία άρχισε να παίρνει το χρώμα της κόκκινης απόχρωσης !Ένα περίεργο Άρωμα πλημμύρισε στο δωμάτιο. Ωστόσο, θυμήθηκε ότι (αυτή) η μυρωδιά της ήταν γνωστή. Δεν ήξερε όμως τι να σκεφτεί. 


Η λίλιθ, που την παρακολουθούσε όλη αυτήν την ώρα με τρόπο αόρατο, βρήκε την ευκαιρία να της πει σχεδόν μυστικααά μα άκρως αισθαντικά το εξής:


Θυμάσαι που ήθελες να μπεις πολύ σε μια σχέση; Θυμάσαι το άρωμα των ονείρων; Νιώθεις τις αισθήσεις σου να σε καταβάλουν; Δες !  Είναι ακριβώς αυτό που ήθελες να ζήσεις.
Η Αφροδίτη θύμωσε … ! Ανοίγει την πόρτα, και κάνοντας ένα τεράστιο βήμα, αλλάζει δωμάτιο και μονολογεί ... 

Πω…..πω…….. Τι είναι αυτό που με βρήκε;  Ξάφνου….., εικόνες έρχονται από τα παλιά. Από εκείνον τον έναν, τον όμορφο, τον υπέροχο εραστή, που ήρθε στη θύμησή της .... 


Εικόνες όμορφες ανασύρθηκαν, χρώματα και μυρωδιές ζωντάνεψαν, μα τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα και αποφάσισε να αλλάξει το σκηνικό. 

Με σταθερό αργό αλλά αρμονικό ρυθμό, βγήκε έξω για να πάρει Αέρα... 

Οι ευωδιές του κήπου  της έφτιαξαν τη διάθεση. Το χρώμα του Ουρανού ήταν τόσο καθάριο και λαμπερό, που γέμισε από χαρά. 

Κοίταζε ψηλά με λαχτάρα !

Όλα ήταν λαμπερά. Πήρε μια ανάσα βαθιά και εισέπνευσε το όμορφο γιασεμί. Με το αριστερό της χέρι αγκάλιασε το κρυστάλλινο ποτήρι που εμφανίστηκε από το πουθενά.

Η λίλιθ την είχε από κοντά. Η Αφροδίτη δίχως να ξέρει ότι την παρακολουθεί εισέπνευσε τρανταχτά. 

Σου έφερα ένα υπέροχο κρασί της είπε η λίλιθ. Θέλεις να δοκιμάσεις; Θα είναι λίγο μεθυστικό, αλλά οι αισθήσεις σου θα γευτούν τη χαρά της εξαίσιας και εναρμονισμένης γεύσης που συναρπάζει !


Μα τι θα γίνει τελικά με αυτήν; 

Σκέφτηκε η Αφροδίτη. Πρέπει να βρω μια λύση, αμέσως, εδώ και τώρα ! Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ουρανός … και γελώντας από ψηλά…, της έδωσε την ''μια'' ιδέα… Ιδέα,  που εάν την εφάρμοζε, θα είχε τη λύση από κοντά.Η Αφροδίτη εισέπραξε το μήνυμα με ευχαρίστηση … και είπε στη λίλιθ με τσαχπινιά. Πάω και θα έρθω σύντομα. 

Θα με περιμένεις….;

Και έτσι η Αφροδίτη, βρήκε την ευκαιρία να αλλάξει το σκηνικό. Πήγε να πιει ένα σπάνιο κρασί με φίλους και να τους εξιστορήσει τι της είχε συμβεί. Δεν θα μπορούσε να είναι μόνη της έτσι κι αλλιώς, όλα θα ήθελε να τα κάνει με παρέα. 

Βέβαια…, καλά όλα αυτά…, αλλά ... όλα με μια προϋπόθεση. Να αφήνεται στο άρωμα του ονείρου, δίχως την επέμβαση 3ου ατόμου.Και έτσι κι έκανε … και όπου και αν πήγαινε ... έκανε και τους άλλους να την μιμηθούν. 

Αυτή η σπάνια ιδέα που της χάρισε ο Ουρανός, ήταν και η αρχή για να αλλάξει τη ζωή της ολοκληρωτικά.

Έγινε γνωστή για τους καλού της τρόπους αλλά  και για την ομορφιά της.

Και έτσι, με αυτά και τα άλλα,  βρήκε τη χαρά της εναρμόνισης. 
Της εναρμόνισης, που για εκείνην ήταν ότι πιο σημαντικό είχε κατά νου ! ...


... Τόσο σημαντική όσο και ο Θησαυρός της ζωής !    


Kωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

© 2009 - 2015: Ουρανοκατέβατοι