1/2/12

Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ! ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Ο μήνας των αλλαγών θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο μήνας Φεβρουάριος. Όχι γιατί θα μιλήσουμε για το μήνα αυτό, αλλά γιατί αυτό το μήνα έχει γενέθλια η Ελλάδα … και μάλιστα στις αρχές του, δηλαδή στις 3. Σε αστρολογική γλώσσα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ηλιακή επιστροφή γίνεται αργά το μεσημέρι της 3ης Φεβρουαρίου 2012. Το τι ωροσκόπο έχει, θα εξαρτηθεί από το ποια ώρα δεχόμαστε ότι είναι η σωστή. Υπάρχουν πολλές απόψεις, που τη θέλουν με γενέθλιο ωροσκόπο  στον Ταύρο, ή με τον ωροσκόπο στους Διδύμους, ή ακόμη και με αυτόν στο ζώδιο του Κριού. 

Όλοι οι ερευνητές Αστρολόγοι, έχουν πολλούς τρόπους και λόγους να τεκμηριώσουν την άποψή τους. Εμείς εδώ δεν θα αναλύσουμε τις τοποθετήσεις αυτές, αλλά θα σταθούμε στο ότι αρχίζει μια νέα περίοδος  (ετήσια) για τα Ελληνικά γεγονότα, που θα σηματοδοτήσει το μέλλον του τόπου μας. Εντύπωση κάνει, ότι ανεξάρτητα από  τον ωροσκόπο που θα προκύψει το νέο  δωδεκάκτινο (οικοθεσία) της  νέας ηλιακής επιστροφής, υπάρχουν πλανήτες που υπογραμμίζουν φαινόμενα – καταστάσεις. Υπάρχει πλήθος αναλύσεων στο διαδίκτυο, μα θα εστιάσουμε στο αυτονόητο. 

Έτσι κι αλλιώς το τι θα γίνει θα το δούμε μέσα στη χρονιά…

Θεωρώ απαραίτητο, να λάβουμε υπόψη, ότι η γενέθλια θέση της Σελήνης, βρίσκεται σε πολύ κλειστή σύνοδο με τη Σελήνη της Ηλιακής επιστροφής του 2012. Η Σελήνη όπως γνωρίζουμε, έχει να κάνει με το κοινό και τη μάζα. Οι προηγούμενες εκλείψεις στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και οι επόμενες που θα γίνουν στον άξονα Διδύμων Τοξότη (Μάιος – Ιούνιος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2012), θα επαναφέρουν τη διάθεση επικοινωνίας που έδειξε μέχρι τώρα ο άξονας.  Δηλαδή, ενημέρωση, πληροφόρηση, κινητοποίηση, δικτύωση, επαφή με ξένες δυνάμεις. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η σύνοδος (της γενέθλιας και ετήσιας επιστροφής), γίνεται μέσα στον άξονα του 2ου  -  8ου & 3ου -     9ου   οίκου. Αυτό πρακτικά, μπορεί να σημαίνει, ότι συμφωνίες με φορείς του εξωτερικού, θα εμφανίσουν (αν και όχι ολοκληρωτικά λόγω ανάδρομου Άρη), επαφές που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές και τις εδαφικές μας θέσεις.  

Μυστικές επιθέσεις κάτω από τραπέζι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν απόψεις που με εξαιρετικά μεθοδικό τρόπο θα θελήσουν να εισβάλουν ακόμη και στην εδαφική μας ακεραιότητα, όσων αφορά κυρίως τον ορυκτό μας πλούτο. Λίγο πολύ έχουμε ένα προσχέδιο υπόψη, αλλά μοιάζει τώρα … τα πράγματα να γίνουν ιδιαιτέρως πιεστικά. Θα προσπαθήσουν μέχρι το πολύ και στις 3 του μήνα, να έχουν κλείσει όλες οι σημαντικές συμφωνίες και το μοίρασμα της πολυπόθητης πίτας. Το ότι δεν θα τα μάθουμε όλα ακόμη, είναι γεγονός! Αργότερα, την Άνοιξη, τα πράγματα θα γίνουν περισσότερο εμφανή. (που θα ορθοδρομήσει και ο Άρης)

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, είναι η σύνοδος του Δία με το Χείρωνα, πράγμα που σημαίνει … διάφορους σχεδιασμούς … προς όλες τις κατευθύνσεις … μα κυρίως αναφέρομαι στη γενικότερη στρατηγική.  

Σημαντική θέση παίζει ο Ερμής της ηλιακής επιστροφής, πάνω στη γενέθλια θέση της Εστίας. Η φλόγα της διανόησης και της Ανθρώπινης εξέλιξης, σε εξάγωνο με την Δήμητρα και τον Ουρανό στον Κριό! To βρίσκω super απ΄όλες τις απόψεις, μιας και κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα της Ελλάδας. Μιλάμε για σαρωτικές αλλαγές άνευ προηγουμένου σε ατομικό, πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο!  

Ο Άρης της Ηλιακής επιστροφής, πάνω στη λίλιθ της Ελλάδας. Μα τι θα βγει προς τα έξω … ποιος ξέρει ….τα πάντα είναι πιθανά……. μα ένα είναι σίγουρο …… ήταν καλά προσχεδιασμένα με την παραμικρή λεπτομέρεια …… Το θέμα όμως και το ερώτημα, προκύπτει από το ποια θα είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση…?

Ο Πλούτωνας της ηλιακής, σε κλειστή σύνοδο με το Δία της Ελλάδας, δηλαδή μια γενική κατάσταση προς όλες τις κατευθύνσεις, που ασφαλώς εμπεριέχουν την πολιτική και όλα τα κέντρα εξουσίας και δύναμης!

Εξίσου σημαντική η θέση και του Βόρειου δεσμού σε σύνοδο με τον Άρη της Ελλάδας !  Και πού? Στο 8ο, γενέθλιο οίκο. Χμ…. Οι ξένες δυνάμεις και πάλι παρούσες ….
Ένα τελευταίο για την ώρα, η σύνοδος της Εστίας με το νότιο δεσμό της Ελλάδας. Παλιές ιστορίες δηλαδή…. Παλιοί γνώριμοι…. Μα για να δούμε τι θα κάνει άραγε αυτός ο Ουρανός στον Κριό? Θα καταφέρει όσα πρέπει να καταφέρει? Θα ξαφνιάσει και θα ανατρέψει τα σχέδια? Μα… και αυτός στον 12ο….Και πάλι παρασκηνιακά … αλλά και συλλογικά…. για να δούμε……… Πολλά τα θέματα, θα τα δούμε εν καιρώ …




Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου – Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου