14/8/10

Τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου, ο Ουρανός επέστρεψε στο ζώδιο των Ιχθύων,


Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο των Ιχθύων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλοs Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr


Τα ξημερώματα της 14ης  Αυγούστου, ο Ουρανός επέστρεψε στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει  μέχρι και τις 12 Μαρτίου του 2011.
Από τις 13 Μαρτίου του 2011 και μετά, θα επανέρθει στο ζώδιου του Κριού για τα επόμενα 7 χρόνια.  (Στα τέλη Μαΐου, είχαμε την πρόγευση των Ουράνιων φαινομένων …)
Στα Χρόνια που θα ακολουθήσουν, θα  έχουμε πολλές ανακατατάξεις, σε Κοινωνικό και σε Πολιτικό επίπεδο και θα ζήσουμε οριστικές αλλαγές.  Οι Πολίτες, θα δουν τα πράγματα κάτω από διαφορετική σκοπιά. (Ουσιαστικά, θα δούμε Πολίτες  ενεργούς, με όλη την σημασία της λέξεως).
Την προηγούμενη φορά που είδαμε τον Ουρανό στον Κριό, ήταν μέσα στην δεκαετία του ΄30. Με τη διαφορά, ότι θα έχουμε επιπροσθέτως και το τετράγωνο από τον Πλούτωνα.
Ο Πλούτωνας, θα παραμείνει στον Αιγόκερω για αρκετά χρόνια ακόμη, που σημαίνει ότι όλη την επόμενη 7ετία, θα συγκρούεται με τον Ουρανό από τον Κριό. (με όψη τετραγώνου).
Ο Ουρανός, ως γνήσιος επαναστάτης,  (και πόσο μάλλον που θα είναι και στο Πολεμικό ζώδιο του Κριού) δεν θα δεχθεί την πίεση της εξουσίας από το Ζώδιο του Αιγόκερω που αφορά κυρίως τον έλεγχο και την πίεση. Άρα, είναι σα να λέμε, σύγκρουση Πολίτη,  Κράτους.
( Ο Θεός κι η ψυχή μας… ποιός ξέρει τι έχει να γίνει…)  


Πάντως, σε σχέση με το σήμερα, η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μας ξεσκεπάσει και αποκαλύψει θέματα, τα οποία μέχρι τώρα παρέμειναν κρυφά και αφορούν το χώρο της Εκκλησίας, την Υγεία και την Πολιτική ζωή του τόπου. Περίοδος αποκαλύψεων λοιπόν!
Εσείς, αγαπητοί εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων…. Συναισθήματα που μέχρι τώρα ήταν καλά κρυμμένα θα αποκαλυφθούν! Είτε για καλό είτε για κακό… (για κάποιους έτσι και άλλους αλλιώς…)
Προσοχή λοιπόν στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού. (Δίδυμοι Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) Και βέβαια και σε όσους έχετε Πλανήτες σε αυτήν την περιοχή
Ο Ουρανός θα φτάσει μέχρι και την 26η μοίρα των Ιχθύων!




Να μην ξεχνάμε, ότι και τότε (την δεκαετία του 30) ο Πλούτωνας, έκανε και πάλι τετράγωνο από την περιοχή του Καρκίνου...
....Λες και είναι μοιραίο...
....κάθε μερικά χρόνια να συγκρούονται αυτοί οι δύο Πλανήτες...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου