8/8/09

ΟΙ Ζωδιακές Μοίρες του Λιονταριού




Απο την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Η παρακάτω λίστα , βασίζεται στην Ινδική Αστρολογία.
Ο Σκωτσέζος Αστρολόγος Σεφάριαλ, είχε υποδείξει αυτή τη λίστα ήδη πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.



0 - 1 Λέοντος: Ένα Λιοντάρι πάνω σε ένα ύψωμα, κοιτάζει τον Ήλιο που ανατέλλει. ΄΄Μοίρα του Αξιώματος΄΄- Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ικανότητα να οργανώνεις και να διευθύνεις.


1 - 2 Λέοντος: Ένα λάβαρο, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ναύτες για να δείχνει την κατεύθυνση του ανέμου. ΄΄Μοίρα της Αδυναμίας΄΄- Άτομο αμφιταλαντευόμενο, γνώμη που αλλάζει συχνά, υπερβολική νευρικότητα.


2 - 3 Λέοντος: Μία κυματιστή γραμμή από νεφελώδες φως που σκοτεινιάζει στο μέσο της από ένα σύννεφο ΄΄Μοίρα της Πλάνης΄΄- Πνεύμα με αβέβαιες αρχές, διανοητική ανησυχία και αστάθεια.


3 - 4 Λέοντος: Ένας γάτος που παραμονεύει ένα θήραμα. ΄΄Μοίρα της Σύνεσης΄΄ Χαρακτήρας φρόνιμος και διπλωμάτης. Οφέλη χάρη στην καρτερικότητα.


4 - 5 Λέοντος: Ένα φίδι κουλουριασμένο γύρω από ένα δέντρο, έτοιμο να χτυπήσει. ΄΄Μοίρα της Οξυδέρκειας΄΄ - Στρατηγικά χαρίσματα, ζωή μαχητική, χαρακτήρας πανούργος, επιστήμη και τέχνη.


5 - 6 Λέοντος: Δύο σταυρωτά ξίφη πάνω από ένα γάντι, που σχηματίζουν ένα θυρεό. ΄΄Μοίρα του Ανδραγαθήματος΄΄ - Χαρακτήρας περήφανος, πολεμικός, προορισμένος να αγωνίζεται και να διοικεί.


6 - 7 Λέοντος: Ένα σκήπτρο που πάνω του λάμπει ένα διαμάντι, αστράφτοντας γύρω του σαν αστέρι. ΄΄Μοίρα της Ανωτερότητας΄΄ - Η Θέληση και η ενεργητικότητα θα οδηγήσουν σε μια κυρίαρχη θέση.


7 - 8 Λέοντος: Ένα φωτοστέφανο από σύννεφα που στο μέσον του εμφανίζεται ένα φωτεινό τρίγωνο. Μέσα σε αυτό το τρίγωνο διαγράφεται ένα μάτι. ΄΄Μοίρα της Ζέσης΄΄- Ψυχικές και θρησκευτικές δυνάμεις, πνευματικές ικανότητες και φιλοδοξία.


8 - 9 Λέοντος: Ένας πύργος με πάρκα και βεράντες. Σε πρώτο πλάνο κορδώνεται ένα παγώνι και διαγράφει κύκλους. ΄΄Μοίρα της Επίδειξης΄΄ - Προτίμηση για την πολυτέλεια, πιθανώς αριστοκρατική καταγωγή, περηφάνια και μεγαλοπρέπεια.


9 - 10 Λέοντος: Μια Βελανιδιά σπασμένη από τον άνεμο. Στη ρίζα της, ο σκελετός ενός νεκρού ζώου. ΄΄Μοίρα του Κινδύνου΄΄- Χαρακτήρας ευμετάβλητος που μπορεί να υποστεί δοκιμασίες. Δείχνει δύναμη μέσα στη δοκιμασία του.


10 - 11Λέοντος: Ένας άντρας και μια γυναίκα καθισμένοι μπροστά σε ένα τραπέζι γεμάτο άφθονα κρέατα και κρασιά. ΄΄Μοίρα της Αυτο - επιείκειας΄΄- Χαρακτήρας φιλήδονος, διαθέσεις ευχάριστες και φιλικές. Ελάχιστη ενεργητικότητα.


11 - 12 Λέοντος: Ένας ωραίος λευκός ταύρος που βόσκει μέσα σε ένα πάρκο, στη σκιά ενός μεγάλου δέντρου. ΄΄Μοίρα της Ανωτερότητας΄΄- Ζωή ήσυχη, κυρίως στην εξοχή. Υπομονή και καρτερία.


12 - 13 Λέοντος: Ένας απότομος βράχος που προεξέχει και που πάνω του μερικές τούφες χόρτα βρίσκονται σε μια κατάσταση άθλια αλλά ασφαλή. ΄΄Μοίρα της Σταθερότητας΄΄ - Αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Μπορεί το άτομο να ωφεληθεί μέσα από αγώνες.


13 - 14 Λέοντος: Ένας τροχός σπασμένος καταγής κι ένα άλογο που βόσκει δίπλα. ΄΄Μοίρα Χωρίς Σκοπό΄΄ - Χαρακτήρας που αφήνετε να παρασυρθεί, πολλές αλλαγές προσανατολισμού.


14 - 15 Λέοντος: Μία φιγούρα ορθή, σαν τον Άγγελο του Ήλιου (Μιχαήλ) που χτυπά το έδαφος με τη μύτη της φλογερής ρομφαίας του. ΄΄Μοίρα της Ανωτερότητας΄΄ - Φιλοδοξία, δύναμη και ικανότης δράσης πάνω στους Ανθρώπους και στα γεγονότα.


15 - 16 Λέοντος: Ένα Κριάρι όρθιο πάνω σε έναν άγονο βράχο, χτυπά το έδαφος. ΄΄Μοίρα της Παρόρμησης΄΄- Άτομο με εκπληκτικές ικανότητες εκτέλεσης, με ενθουσιασμό και ανησυχίες. Ελάχιστα πλούτη.


16 - 17 Λέοντος: Ένας άντρας πάνω σε μια καμήλα, ενώ τον ακολουθούν υπηρέτες. ΄΄Μοίρα του Ταξιδιού΄΄- Μπορεί το άτομο να διευθύνει ένα στράτευμα ή μια εμπορική επιχείρηση. Μακρινό πεπρωμένο.


17 - 18 Λέοντος: Ένας αστραφτερός καθρέφτης που μέσα του αντανακλούν οι ακτίνες του Ήλιου ΄΄Λαμπερή Μοίρα΄΄- Μυαλό αστραφτερό, ικανό να εφευρίσκει. Μεγαλοφροσύνη.


18 - 19 Λέοντος: Ένας άντρας που τρέχει ενάντια στον άνεμο χωρίς να προχωρεί καθόλου. Τα ρούχα του ξεχύνονται κουρελιασμένα. ΄΄Μοίρα της Ανοησίας΄΄- Το άτομο πηγαίνει κόντρα στις γνώμες και στα γεγονότα. Ισχυρογνωμοσύνη και σφάλματα.


19 - 20 Λέοντος: Μία φθίνουσα Σελήνη με ένα λαμπερό αστέρι. ΄΄Μοίρα της Υπεροχής΄΄- Πολλές αλλαγές μερικές από τις οποίες οφείλονται στις γυναίκες. Λαμπερό πνεύμα.


20 – 21 Λέοντος: Ένα ανδρικό πρόσωπο που υπερνικά ένα κουλουριασμένο φίδι κι ένα υψωμένο χέρι που παρουσιάζονται στο πλάι του. ΄΄Μοίρα της Διείσδυσης΄΄ - Νους Οξυδερκής που θα του αποκαλυφθούν τα μυστικά της φύσης.


21 - 22 Λέοντος: Μια φωλιά μικρών πουλιών που από πάνω τους ζυγίζεται ένα γεράκι. ΄΄Μοίρα της Αδικίας΄΄ - Κίνδυνος να μείνεις ορφανός. Πιθανότητα ν΄απογυμνωθείς από την απληστία.


22 - 23 Λέοντος: Ένα λαμπερό Αστέρι, απαλό γαλάζιο, που λάμπει πάνω από μια λίμνη. ΄΄Μοίρα της Αντίληψης΄΄- Πνεύμα διαισθητικό, διπλωματικά χαρίσματα. Το άτομο θα λάμψει μέσα στη σφαίρα της ύπαρξής του.


23 - 24 Λέοντος: Ένας άνδρας που ρίχνει κάτω ένα δέντρο. ΄΄Μοίρα της Απλότητας΄΄ - Ικανότητα για μια εργασία μακρόχρονη, σκληρή και συνεχή. Νομιμοφροσύνη και αντοχή.


24 - 25 Λέοντος: Ένα ανάποδο τρίγωνο πάνω σε ένα κόκκινο φόντο. ΄΄Μοίρα της Αστάθειας΄΄ - Πάθος και διεισδυτικότητα, αλλά το άτομο δεν ακολουθεί το συνηθισμένο δρόμο.


25 - 26 Λέοντος: Ένα πυκνό δάσος στο βάθος του αγρού όπου ένας άντρας οργώνει με ένα βόδι. ΄΄Μοίρα της Στερεότητας΄΄- Τάση να ακολουθήσεις δουλειές φυσικές και ηθικές, αντοχή και δύναμη.


26 - 27 Λέοντος: Ένα στιλέτο ΄΄Μοίρα της Καταστροφής΄΄ - Ενέργειες παρορμητικές, πιθανότητες να καταστρέφεις για το καλλίτερο ή για το χειρότερο.


27 - 28 Λέοντος: Δύο χέρια ενωμένα με ένα φιλικό σφίξιμο. ΄΄Μοίρα της Βοήθειας και της Υποστήριξης΄΄ - Χαρακτήρας κοινωνικός, αγαπητός και ανθρώπινος.


28 - 29 Λέοντος: Δύο χρυσοί κύκλοι ενωμένοι με μια γαλάζια κορδέλα σ΄ένα διπλό κόμπο. ΄΄Μοίρα της Ένωσης΄΄ - Πιθανότης διπλού γάμου, χαρακτήρας αγαπητός και φίλος της Ομόνοιας.


29 - 30 Λέοντος: Ένας σκύλος ξαπλωμένος σε μια αξιοθρήνητη κατάσταση, κλαίει και σέρνεται. ΄΄Μοίρα της Ανέχειας΄΄ - Χαρακτήρας δουλοπρεπής που κλαίγεται αντί να δραστηριοποιηθεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου