1/8/09

1 / 08 /09



Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας υπερδιέγερση και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας κάνει βιαστικούς και επιπόλαιους σε θέματα σχέσεων, χωρίς να έχετε την απαραίτητη διαύγεια στις εκτιμήσεις σας. Προσοχή στις πρόχειρες και μη πρακτικές λύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη μέρα, με πολλά πρακτικά καθήκοντα και μια διάθεση για απροσεξίες. Κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις μπορεί να αυξήσουν τα οικογενειακά σας προβλήματα. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση και τις σπατάλες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα γεμάτη με δραστηριότητα, μετακινήσεις και ζωντανές συζητήσεις πάνω σε κοινωνικά θέματα. Η έντασή σας μπορεί να γίνει μοχλός είτε παρακίνησης είτε αποκοπής από την ομάδα σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη μέρα για αρκετούς από εσάς. Ευαίσθητοι και ευάλωτοι, μπορεί να γίνετε εύκολα «θύματα» εξαπάτησης. Προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές σας και τα προσωπικά θέματα που θα εκμυστηρευτείτε σε τρίτους.


ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη για χαλάρωση και απομάκρυνση από τα πρακτικά θέματα που σας ανησυχούν. Χαρείτε τη φιλική ατμόσφαιρα και την αίσθηση της ελαφρότητας και των συζητήσεων που δεν έχουν πρακτικές συνέπειες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι θεωρητικές συλλήψεις και οι διασκεδαστικές συζητήσεις με ονειρικό ή απόκοσμο περιεχόμενο θα σας δώσουν μια αίσθηση ελαφρότητας και ανακούφισης. Προσοχή στα θέματα της υγείας σας και στις καταχρήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Έχετε ανάγκη να φύγετε από τη καθημερινότητα και να ταξιδέψετε πραγματικά ή ονειρικά. Είστε μαζί με τα κατάλληλα άτομα, ώστε να αποδεσμεύσετε τις ενοχικές και περίπλοκες σκέψεις που σας προβληματίζουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμβουλή ατόμων του φιλικού και εργασιακού σας περιβάλλοντος μπορεί να είναι άκαιρη ή ανεδαφική και μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα παρά να λύσει τα υπάρχοντα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί, χωρίς απαραίτητα να γίνουν πράξη όλα όσα φαντάζεστε. Μερικά όνειρα λειτουργούν μόνο για προσωπική ενίσχυση. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τα ωραία λόγια του περιβάλλοντός σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε σήμερα δυσκολία συγκέντρωσης στα πρακτικά θέματα. Αφιερώστε χρόνο για χαλάρωση, μετακινήσεις, διάβασμα και συζητήσεις που σας ευχαριστούν πνευματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε κατάσταση brain storming, με πολλές και, ίσως, αλλοπρόσαλλες ιδέες. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και μετά από μερικές μέρες, επιλέξτε όσες είναι εφαρμόσιμες.


ΙΧΘΥΕΣ

Εργασιακές ανησυχίες και συντροφικές εμπλοκές μπορεί να σας οδηγήσουν σε πράξεις που δεν λύνουν αλλά χειροτερεύουν την κατάσταση. Συγκρατηθείτε και αφήστε να περάσει η περίοδος των «φαντασιώσεων».



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου