2/8/09

2/8/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Αφανείς και υπόγειες αλλαγές είναι δυνατόν να συμβούν αυτή την εβδομάδα σε μια σειρά από κοινωνικούς και προσωπικούς τομείς. Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να οδηγήσουν σε λήψη απόλυτων μέτρων, που δεν θα έχουν την ανοχή, όλων όσων εμπλέκονται.


ΚΡΙΟΣ

Τα πείσματα, οι υπόγειοι ανταγωνισμοί και οι ερωτικές διεκδικήσεις από το σύντροφό σας μπορεί σήμερα να σας κουράσουν και να φτάσετε σε ακραίες αποφάσεις ή ενέργειες. «Δώστε τόπο στην οργή» και αφήστε του τον χρόνο να συνειδητοποιήσει την συνολική κατάσταση.


ΤΑΥΡΟΣ

Μελαγχολική μέρα για σας και ίσως γεμάτη από έντονα συναισθήματα. Η ερωτική και η οικονομική σας ζωή μπορεί να πάρει μια δύσκολη τροπή και να σας κλείσει στον εαυτό σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολη μέρα σε θέματα προσωπικών και δημοσίων σχέσεων. Ίσως κάποια άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας θελήσουν να σας επιβάλλουν τη θέλησή τους με υπόγειο και «χειριστικό» τρόπο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευάλωτοι συναισθηματικά, μπορεί σήμερα να πληγωθείτε από τη συμπεριφορά και τις πράξεις αγαπημένων προσώπων. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, όπως ζήλια, εκδικητικότητα και αρνητική εξάρτηση.


ΛΕΩΝ

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας επιδράσουν αρνητικά επάνω σας. Φροντίστε να μην επωμιστείτε την κακία που κυκλοφορία γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελευθερώστε τις αρνητικές επιπτώσεις από τις συζητήσεις και τις συναισθηματικές απαιτήσεις που προβάλλει ο περιβάλλον επάνω σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει σοβαρά.


ΖΥΓΟΣ

Μια οικογενειακή σχέση μπορεί σήμερα να παρουσιάσει «υποτροπή». Θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή και να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα, πριν αυτά σας οδηγήσουν σε λόγια και πράξεις, για τις οποίες «δεν υπάρχει γυρισμός».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας σχέση περνάει από ένα στάδιο κρίσης και μετασχηματισμού. Οι ερωτικές αποκαλύψεις, αλλά και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική και οικονομική σας ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις. Δύσκολη στιγμή για τις επενδυτικές και οικονομικές σας υποθέσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκηνές ζήλιας και ερωτικής διεκδίκησης είναι σήμερα αναμενόμενες. Προστατευτείτε, κατά το δυνατόν, από κινήσεις και εκφράσεις εκδίκησης που μπορεί να προέλθουν από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και λάβετε σοβαρά κάποιες σωματικές ενοχλήσεις. Επίσης, η παρουσία ενός εργασιακού προβλήματος μπορεί να σας θυμώσει επικίνδυνα.


ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας εξάρτηση από ένα πρόσωπο ίσως κορυφωθεί σήμερα, σε σημείο ώστε να αποφασίσετε να «κόψετε τον ομφάλιο λώρο», που σας συνδέει μαζί του. Επίσης, δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πραγματοποιήσετε την επένδυση που έχετε αποφασίσει.




Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου