19/7/15

Αφροδίτη στην Παρθένο ! ''Ότι σπείρεις θα θερίσεις'';

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ !
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Ξημερώνοντας σήμερα η 19η Ιουλίου, στουπ…νάτη και η Αφροδίτη στην Παρθένο……. ! 

Και τώρα τι; Αυτό το λες για καλό; 

(υποθετική η ερώτηση….). 

Ας δούμε λοιπόν εάν είναι έτσι ή αλλιώς……… Η Αφροδίτη πολύ δοτική από την φύση της, σε ένα περιβάλλον Παρθένου……., μάλλον δεν έχει και τις καλύτερες προδιαγραφές……….. Αλλά αυτό που κυρίως ενδιαφέρει την Αφροδίτη (από άποψη αρχετυπικής ισχύος), είναι να ρυθμίζει τα όποια θέματα σχέσεων και οικονομίας,  έτσι ώστε να επιφέρει την ανάλογη αρμονία σε κάθε περίπτωση….  Θα πρέπει δηλαδή, να λάβει υπόψη (μέσω των αισθήσεων της), την ΄΄πραγματική΄΄ διάσταση των πραγμάτων, αλλά και να ζυγίσει με τρόπο επωφελές, τις ενδεχόμενες ισορροπημένες συνθήκες. 

Και ερωτώ !

Όταν αυτή η Αφροδίτη, παραμένει μόνο για λίγες μέρες σε ένα υπεραναλυτικο ζώδιο και ολίγον χμ…….. (βρίσκεται σε κορεσμό στην Παρθένο) και μάλιστα στην μηδενική μοίρα τι γίνεται; Μπορεί να αντεπεξέλθει; Μάλλον όχι…….. Δεν την ευνοούν οι συνθήκες … !

Αλλά και αυτή η σύμπτωση επίσης; Να έχει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε την Αφροδίτη στην Παρθένο;  Τι να πω ………. πια…….;! 

Το ότι θα γυρίσει ( η Αφροδίτη στις 31 Ιουλίου) στο ζώδιο του Λέοντα, σημαίνει ότι θα κάνει και πάλι για λίγο παρέα στο Δία ….  Θα ΄΄αρκεστεί΄΄; 
(Θα τον συνοδεύσει στην έξοδο του από το Λιοντάρι....)
Θα είναι για καλό……; ....!
Λίγο πριν από την έξοδό του  Δία από το Λέοντα, (και την είσοδό του στην Παρθένο)  θα κάνει άλλη μία σύνοδο με την  Αφροδίτη μεταξύ 4 και 5 Αυγούστου! (εκεί κάτι θα δείξει (στις αρχές του μήνα) ..... περί τίνος ΄΄περίπου΄΄ πρόκειται….)

Και το θέμα προβληματίζει ως εξής.......
……….έχουμε ακόμη την εμπλοκή του΄΄ γνωστού΄΄ ταυ τετραγώνου (όψη κρίσης), αλλά  και την αμοιβαία υποδοχή Κρόνου – Πλούτωνα, και ο θεός βοηθός…….. (Η αμοιβαία υποδοχή Κρόνου – Πλούτωνα θα ΄΄παλέψει΄΄ με όλες τις δυνάμεις ... για να δείξει ποιος κάνει ΄΄κουμάντο΄΄ .........και ΄΄που΄΄ ………!!!!).

Δώστε προσοχή στα γεγονότα μεταξύ 19 και 31 Ιουλίου!
Τα προκαταρκτικά παιχνίδια της Αφροδίτης (και θυμίζω να ξαναδείτε ποιοι ΄΄παίχτες΄΄ έχουν μια τέτοια Αφροδίτη),  θα αποδώσουν καρπούς; (Θα μάθουμε τι γίνεται;) 

Η Αφροδίτη θα επανέλθει στη θέση που βρίσκεται σήμερα, γύρω στα μέσα  του Οκτώβρη ! (Εκεί βέβαια θα δούμε και ένα ταυ τετράγωνο που βρίσκεται στα πλαίσια του  γνωστού  παρορμητικού ΄΄στίβου΄΄ (μεταξύ Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα)) !

Έχουμε δηλαδή να ακούσουμε πολλά, ……… αλλά και να αποκαλυφθούν πολλά !
Εκεί ........θα δούμε .........;...... τις συμφωνίες …… ΄΄πόσο΄΄ …….. ΄΄τι΄΄……;;;;;; ……….΄΄πότε΄΄;;;;;……ΜΕ ΠΟΙΌΝ ΤΡΌΠΟ…. ???????

Οκτώβρης λοιπόν ο πρωταγωνιστής ! ???
Με τον Ήλιο στο Ζυγό, (ότι σπείρεις θα θερίσεις;)  ;;;

Δώστε βάση....
Αφροδίτη στο μηδέν της Παρθένου, Βόρειος Δεσμός στο μηδέν του Ζυγού ... με το 
Δία ασφαλώς στην Παρθένο, αλλά και την επιστροφή του Κρόνου στον Τοξότη (από τα μέσα του Σεπτέμβρη). Δηλαδή, μπαίνει γερά στο παιχνίδι  ο μεταβλητός σταυρός, .......μα κυρίως ο Κρόνος (ευτυχώς) δεν θα βρίσκεται ποια στον Σκορπιό, και ο Δίας θα κάνει αμοιβαία υποδοχή με τον Χείρωνα από τους τους Ιχθύς...........!   

Αχ αυτό το πάζλ…………… έχει πολλά ακόμη να δώσει …….
Το επίμαχο όμως ερώτημα είναι, εάν τα κομμάτια του πάζλ ενωθούν ΄΄σωστά΄΄ ............! Και μιλώ φυσικά όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την Παγκόσμια σκακιέρα !

Μήπως η στρατηγική έτσι όπως την ξέραμε .... θα πρέπει να αλλάξει για το καλό όλων μας; 

Ας ευχηθούμε το καλύτερο και ας είμαστε ενωμένοι (αρχικώς μέσα μας) ώστε να το δούμε σύντομα και γύρω μας........!

Ψυχραιμία και 
Καλή μας επιτυχία ! 

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου