15/7/15

Φασαρίες στο Σύνταγμα !

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα: Μολότοφ, χημικά και προσαγωγές 
- Καίγονται αυτοκίνητα

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα: Μολότοφ, χημικά και προσαγωγές - Καίγονται αυτοκίνητα

Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετάνε μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών.
Οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος κατά της επικύρωσης της συμφωνίας και ξαφνικά άρχισαν να επιτίθενται σε άνδρες των ΜΑΤ.
Βόμβες μολότοφ πέταξαν και κατά κεντρικού ξενοδοχείου, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού στην οδό Β. Αμαλίας. Αυτή την ώρα καίγονται αυτοκίνητα. Λόγω των επεισοδίων έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.
Σε λίγα λεπτά η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. Οι κουκουλοφόροι έσπασαν μάρμαρα από την πλατεία Συντάγματος και τα εκσφενδονίσνν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να τους απωθήσουν προς την πλευρά του Ζαππείου.

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα: Μολότοφ, χημικά και προσαγωγές - Καίγονται αυτοκίνητα

Σε αυτό το σημείο και αφού οι κουκουλοφόροι έκαψαν μια μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων τηλεοπτικού σταθμού επιχείρησαν να εισβάλλουν στην Αίγλη Ζαππείου, όπου απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο αργότερα οι κουκουλοφόροι έκαψαν στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο δίπλα στη ρωσική εκκλησία στην οδό Φιλελλήνων.
Όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι του MEGA, Γιάννης Σωτηρόπουλος και Μιχάλης Λαγάνης, τέντες καταστημάτων και στάσεις ΜΜΜ πήραν φωτιά από τις μολότοφ. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από το σημείο έχουν γίνει ήδη περισσότερες από 50 προσαγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου