12/7/15

Αχ αυτός ο Σόι μπλε.......Και τώρα τι; Σημαντική η σημερινή ημέρα !

Ε λοιπόν ναι…… η κατάσταση  στον 8ο   (δηλαδή βαρυφορτωμένος),  ξεπερνά όλα τα φυσιολογικά όρια !  (Θυμίζω ότι ο 8ος έχει να κάνει με την ψυχολογική κατάσταση).
Από τη μία η Σελήνη σε 150 με Πλούτωνα και Ουρανό……… από την άλλη η Σελήνη στον Ψυχρό και σχεδόν μανιακό Αιγόκερω για εξουσία (για την περίπτωση του)………και συγχρόνως, τετράγωνο με Άρη, Ποσειδώνα και Σελήνη. (δηλαδή άλλη μια ανταγωνιστική όψη που εμπεριέχει παραπλανητικά και πολύπλευρα παιχνίδια ...)



Και κάτι άλλο… Τι ακούμε όλη την ώρα; Δεν βγαίνει νόημα… Δεν βγαίνει νόημα… Δεν βγαίνει νόημα…

Μα αυτό είναι το χαρτί του (έτσι μάχεται….) με τον Άρη τετράγωνο Σελήνη που εμπεριέχει τον Ποσειδώνα. Δηλαδή ένα συνεχές αδιευκρίνιστο … Δηλαδή; Προβολή του κερατά !!!!!!!! Βρε δεν μπας να κοιτάξεις την δεξιά σου τσέπη μπας και τρύπησε; 

Ας τονίσουμε ότι έχει και Δεσπότες Ήλιο, Χείρωνα, Ερμή, Αφροδίτη. (ότι έχει δύναμη έχει, αλλά ………το θέμα είναι πως την χρησιμοποιεί…) !
Για να δούμε τι θα γίνει μόλις μπει ο Δίας σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό του (στην Παρθένο με εμπλεκόμενη Αφροδίτη) ……… Εντωμεταξύ, ο Δίας* είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου του ! 
(το σίγουρο είναι οτι θα προσπαθήσει με ότι του απομένει) Θα του περάσει; Ή όχι; 

Προσωπικά πάντως πιστεύω … ότι η αποκάλυψη για το παρελθόν του (εφ΄ όλης της ύλης), θα μπορούσε να είναι και να γίνει ένα σκληρό και διαπραγματευτικό χαρτί, που επί της ουσίας … θα εμφανίσει την πραγματική του θέση μέσα στα πράγματα … !

Καλή Δύναμη για την σημερινή μέρα ! 
(αν και είμαστε :), Ας ευχηθούμε να είμαστε προστατευμένοι ! 

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 


Υ.Γ.
Και επειδή η Ελληνική μας γλώσσα έχει και χιούμορ (αλλά παράλληλα αποκωδικοποιεί με μεγάλη ''ακρίβεια''), βρήκαμε και το λόγο που ο Σόιμπλε έχει μανία με την Ελλάδα !!! Είναι επειδή προέρχεται από ένα ''σόι'' ''μπλε'' και την Ελλαδάρα μας την Δεσπόζει κατεξοχήν το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις !!!! 
Η Αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν τελικά τη λύση θα την είχαν οι ζωγράφοι στα χέρια τους :) 
Μήπως κατά βάθος θα ήθελε να είναι Έλληνας και δεν το ξέρει; Μάλλον έχασε το σόι σου και ψάχνει να το βρει.........αυτό μου θυμίζει το παιχνίδι πινακοτή........... πινακοτή.... :). 
Η Ψυχολογία πάντως λέει ότι όταν κάτι είναι ασυνείδητο, γίνεται ''επικυνδυνο''.

Και λέω εγώ τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου :) Μήπως τελικά το χρώμα κάνει τη διαφορά; Μήπως και γιαυτό προτιμά τη Ν.Δ; χαχαχα .....
Φυσικά και αστειεύομαι, μα αν βρίσκαμε την απόχρωση, (να που εδώ μπορεί να βάλουμε και τα εναλλακτικά :), αύρα σώμα ή μπίμερ; χαχαχα μπαα............Μάλλον τελικά ένας ζωγράφος θα ήταν η καλύτερη λύση του ! Μα ως γνωστόν, δεν υπάρχει καλύτερος ζωγράφος από την ίδια τη ΦΥΣΗ ! 


Η Σελήνη** του στον Αιγόκερω, σχετίζεται με το μαύρο χρώμα, που ως χρώμα του ασυνειδήτου και του σκοταδιού, δυσκολεύεται να βγει στην επιφάνεια. Η χώρα μας βλέπετε όμως, αντλεί ΦΩΣ από την αιώνια πηγή ! Η Ελλάδα είναι ΦΩΣ ! Και τι κάνει το ΦΩΣ στο σκοτάδι; 


Ως γνωστόν, το εξαφανίζει ! 

Κ.Β.




*Ο Δίας θα μπει στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου λίγο πριν το μεσημέρι
** Σελήνη = Ψυχισμός, Συναίσθημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου