''Ουρανοκατέβατοι''

Γιατί ουρανοκατέβατοι; Ουρανοκατέβατοι γιατί ο κόσμος και οι άνθρωποι μερικές φορές μας φαίνονται παράξενοι κι η ζωή μας προσγειώνει σε μια καθημερινότητα, που καθόλου δεν μας αντιπροσωπεύει. Ουρανοκατέβατοι καθώς θαυμάζοντας το σύμπαν, ευχόμαστε να γίνουμε μέρος της μαγείας του, νιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και το μυστήριο του κόσμου. Μαζί θέλουμε να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε σχετικά με την αστρολογία και τον κόσμο, την ποιότητα ζωής μας (κοινωνία, περιβάλλον, υγεία, κ.ά.) και να ανταλλάξουμε σκέψεις ελεύθερα, υπεύθυνα, δημιουργικά. Οι ιδέες μας μπροστά στο μυστήριο του κόσμου. Εξάλλου ... “A single idea / the sudden flash of a thought / may be worth a million dollars....and a wonderful life”. (Ερμής/Ποσειδώνας);

18/6/12

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΙΚΙ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ)

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΙΚΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ)
 
 
 
 
Θα ακούσουμε για την αρχαιολογική και ενεργειακή σπουδαιότητα της Πνύκας, θα αποσυμβολίσουμε την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, και μετά ακολουθεί σύνδεση μέσω του Gokai, των 5 αρχών του ρέικι. Κατόπιν η πρόεδρός μας Άννα Παπαδάτου θα καθοδηγήσει τον διαλογισμό μέσα από το ρέικι να στείλουμε φως στην Ελλάδα, Η Νάνσυ Μακρή θα κάνει το κάλεσμα της αφύπνισης και θα κλείσουμε με την ενεργοποίηση της σύνδεσης Γης και Ουρανού, μέσα από το αρχέγονο μάντραμ που θα τραγουδήσουμε με τη συνδρομή της Ευαγγελίας Μαρούγκα και το ρυθμό από τα τύμπανά μας. Στο τέλος ένα ρέικι κύμα θα μας ενώσει όλους. 
• Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.
 
• Όσοι συντονιστείτε μαζί μας από άλλες πόλεις υπολογίστε ότι θα ξεκινήσουμε το διαλογιστικό μέρος γύρω στις 7.45. 


• Προαιρετικά έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό, ένα μαξιλαράκι αν δεν θέλετε να καθίσετε στη γη ή στα βραχάκια, singing bowls και τύμπανα (αν έχετε).


• Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα συνάντησης είναι 6.30-7.00 μπροστά στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαδιάρη (Φιλοπάππου) και ΑΚΡΙΒΩΣ 7.00, θα αναχωρήσουμε για το σημείο της Πνύκας που θα γίνει η εκδήλωση και ο διαλογισμός. 


• Μπορείτε στην αρχή ή στο τέλος της εκδήλωσης να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να δηλώσετε σε ποια ομάδα δράσης έχετε τη διάθεση να συμμετάσχετε. 

Με το καλό να ανταμώσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου