7/11/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 07/11 έως 13/11/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




Από 07/11 έως 13/11/2011



Κριός
Μην είστε φουριόζοι! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, σας εξάπτει τη φαντασία. Υλοποιήστε με συνέπεια και επαληθεύεστε με προσοχή τις πληροφορίες - υποσχέσεις που σας δίνουν απλόχερα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η τάση σας να είστε άμεσοι, σας φέρνει αντιμέτωπους με παγίδες που στο τέλος καλείστε να διακρίνετε. Να είστε συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί.   
Συμβουλή: Να επαληθεύετε!



Ταύρος
Αγαπητοί μου Ταύροι. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου στο ζώδιο σας. Σίγουρα γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής και παράλληλα ο πόλος έλξης. Εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις συνθήκες και μην πέφτετε με τα μούτρα στην κριτική. Μετακινήστε τις αμετακίνητες απόψεις σας και αντικαταστήστε τις από νέα μοντέλα δράσης και περισυλλογής.
Συμβουλή: Δράστε!



Δίδυμοι
Συνήθως οι υπερβολές  συνοδεύονται από αξιοσημείωτους προβληματισμούς. Όταν ξοδεύετε  το ενεργειακό σας πεδίο, προκαλείτε χαμηλές βαθμίδες ενεργειακής δόνησης. Ως αποτέλεσμα έχουν, την απογοήτευση και την κούραση. Αν και εξωστρεφείς, καλό είναι να θυμάστε ότι είστε 2. Η άλλη σας πλευρά, είναι εκείνη που χρειάζεται περισυλλογή. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας.
Συμβουλή: Αναπτύξτε τον εσωτερικό σας διάλογο!



Καρκίνος
Επικεντρωθείτε στον πυρήνα της φιλοσοφικής σας υπόστασης και αναπτύξτε τις ιδέες σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την κατάλληλη μαγιά. Αναπτυχθείτε προς όφελός σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορούν να είναι κοντά σας και να σας δώσουν την υποστήριξή τους με τρόπο γενναιόδωρο. Ανοίξτε και επικοινωνήστε τις ιδέες σας με όσους  εμπιστεύεστε.
Συμβουλή: Μην χρονοτριβείτε!



Λέων
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σας επηρεάζει άμεσα. Κυρίως εάν είστε γεννημένοι στα μέσα στου 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ο άξονας καριέρα – οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Ένα βασικό ερώτημα που θα ήταν καλό να θέσετε στον εαυτό σας θα ήταν πόσο χρόνο διαθέτετε στις προσωπικές και στις συναισθηματικές σας ανάγκες.
Συμβουλή: Δείτε τον εαυτό σας!



Παρθένος
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου δεν σας δημιουργεί πολλούς προβληματισμούς. Μάλλον μοιάζει για ευκαιρία ξεκούρασης. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βρείτε χρόνο ανάμεσα από τις πολλές υποχρεώσεις σας. Η ρουτίνα όταν επαναλαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί σύνθετους προβληματισμούς.
Συμβουλή: Ξεκουραστείτε!



Ζυγός
Ανασυγκρότηση, επανατοποθέτηση, επαναδιαπραγμάτευση και επαλήθευση είναι οι έννοιες που ταιριάζουν την εβδομάδα της Πανσελήνου. Περισσότερο σκεφτικούς παρά ενεργητικούς σας βρίσκουν οι ημέρες αυτές. Μοιάζει σαν να σκύβετε μέσα σας. Έχετε την ανάγκη να αναγνωρίσετε και να αναθεωρήσετε τα ταλέντα και τις αξίες σας. Παράλληλα, να εστιάσετε σε προηγούμενες τοποθετήσεις - δράσεις.       
Συμβουλή: Αγαπήστε τον εαυτό σας!



Σκορπιός
Ημέρες συναισθηματικής υπερφόρτωσης θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι ημέρες αυτές. Ψυχο-συγκινησιακοί παράγοντες και βιωματικές διαδικασίες, αναδιπλώνουν ενώ παράλληλα ξεδιπλώνουν την ασυγκράτητη συναισθηματική σας δύναμη. Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα και οι ψυχολογικές σας δυνάμεις γίνονται μοχλός  επίλυσης των όσων συμβαίνουν με τρόπο έντονο και επιτακτικό.
Συμβουλή: Βιώστε!



Τοξότης
Ξεκουραστείτε και αφεθείτε στη ροή του ενστίκτου. Κάντε μια παύση και δείτε τα περί εαυτού. Επειδή μετακινήστε διαρκώς, δεν βρίσκεστε σχεδόν ποτέ το χρόνο να ακούσετε τι γίνεται μέσα σας. Αυτό ακριβώς όμως είναι το ζητούμενο, μιας και η εποχή των γενεθλίων σας πλησιάζει και θα πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή. Δείτε με προσοχή από ποια υλικά αποτελείστε και αποδεχτείτε τα με ειλικρίνεια και αλήθεια.
Συμβουλή: Αγγίξτε το Είναι !



Αιγόκερως
Όσο και αν σας χαρακτηρίζουν οι στέρεες και αποκρυσταλλωμένες σας θέσεις, τώρα βλέπετε ότι τα ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ. Το να είστε σε θέση που επιμένετε να παραμείνετε, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανεπαρκείς. Ο λόγος είναι, ότι οι ανάγκες αλλάζουν, η κοινωνία διαμορφώνεται κάτω από νέες συνθήκες δράσης και ότι η εξέλιξη των αλλαγών γίνεται επί το πλείστον υποχρεωτική.
Συμβουλή: Δείτε τα πάντα κάτω από διαφορετική γωνία!



 Υδροχόος
Εβδομάδα έντασης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Ο λόγος είναι η Πανσέληνος του Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ταύρου. Ενδέχεται οι απόψεις σας να είναι διαφορετικού τύπου και να θελήσετε να βάλετε τα πάντα κάτω από τη δική σας ιδεολογική θέση. Θα ήταν καλό να συγκρατήσετε τις δυνάμεις σας και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Μην γίνετε απότομοι.
Συμβουλή: Να είστε συνεργάσιμοι!



Ιχθύες
Μάλλον λίγο περίεργη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Μοιάζει σαν να έχετε πολλά που πρέπει να διαχειριστείτε, αλλά παράλληλα σαν να μην έχετε βρει ακόμη και το δρόμο. Μα τι γίνεται τελικά; Δεν μπορείτε να επιλέξετε; Η λύση για εσάς είναι Μία … Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και αφήστε τη ροή να σας οδηγήσει στο σωστό σημείο. Στο σημείο εκείνο που σας εκφράζει πλήρως. 
Συμβουλή: Ακούστε την καρδιά σας!





Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου