8/8/11

Ο Λόγος των Άστρων Από 08/08 έως 14/08/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας


 
Από 08/08 έως 14/08/2011

Κριός
Η Αφροδίτη, ο Ήλιος, αλλά και ο Δίας, συγκλίνουν με θετικό τρόπο και σας υπόσχονται όμορφες στιγμές, διασκέδαση και ικανοποίηση. Ο μοναδικός τομέας που ενδεχομένως να χρειάζεται την προσεκτική σας ματιά, είναι ο τομέας του σπιτιού. Εκεί, ίσως να χρειαστεί να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικές διαθέσεις.
Συμβουλή: Διασκεδάστε!



Ταύρος
Μοιάζει να έχετε την ανάγκη να έρθετε περισσότερο κοντά σους οικείους σας. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τις ανάγκες σας και να αξιολογήσετε εκ νέου τις αξίες σας. Όσοι είστε γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχετε περίσσια υπομονή, καλή πρόθεση, αλλά και την ανάγκη να εκφραστείτε με τρόπο δημιουργικό.
Συμβουλή: Νιώστε!




Δίδυμοι
Ο ανάδρομος Ερμής  προκαλεί αρκετές καθυστερήσεις στις συναντήσεις σας και σας δημιουργεί άγχος. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε, όμως να έχετε κατά νου και ένα δεύτερο εναλλακτικό πλάνο. Εάν δεν σας βγει, καταγράψτε και ακούστε τις σκέψεις σας. Δοκιμάστε και άλλες μεθόδους, ή απλώς ηρεμήστε. Κινηθείτε μιλήστε, αλλά μην μπείτε σε επεξηγηματικές διαδικασίες.
Συμβουλή: Κινηθείτε στη ροή!


Καρκίνος

Λίγο δύσκολη είναι η εβδομάδα αυτή, μιας ο η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου. Εάν δεν σας βγει έτσι όπως αρχικά είχατε κανονίσει, μην στεναχωρηθείτε. Είναι απλώς μια εβδομάδα λίγο πιεστική που θα περάσει. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να είστε κοντά σε αγαπημένους σας ανθρώπους.
Συμβουλή: Να έχετε εμπιστοσύνη!



Λέων
Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, εκπέμπετε λάμψη και ομορφιά. Ακόμη και αν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, να ξέρετε ότι κυριαρχείτε για τη φωτεινή και ζεστή σας παρουσία. Ο μήνας των γενεθλίων σας θα ολοκληρωθεί με ανάδρομο Ερμή, αλλά παρόλα αυτά, εσείς θα βάλετε τα πάντα στη σωστή τους τάξη. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το φως!
Συμβουλή: Δείτε!



Παρθένος
Ο Ερμής παρότι ανάδρομος σας άφησε για λίγο και θα επιστρέψει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Το να ασχολείστε συνεχώς με το τι είπαν οι άλλοι και να κρίνεται τα λόγια τους, δεν ωφελεί. Κάντε την αυτοκριτική σας με ένα σιωπηλό και χαμηλών τόνων τρόπο. Ακούστε, αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, δοκιμάστε να αγγίξετε τις ανάγκες σας και ησυχάστε.
Συμβουλή: Ξεκουραστείτε!



Ζυγός
Ελέγξτε το πώς χρησιμοποιείτε το χρόνο σας και αναρωτηθείτε με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας. Δείτε εάν οι κοντινές σας σχέσεις είναι αυτές που σας ικανοποιούν και αλλάξτε ότι χρειάζεται. Η ισορροπία που είναι ζητούμενο για εσάς, θα έρθει μόνο εάν εσείς το επιτρέψετε. Διαμορφώστε τις κατάλληλες συνθήκες, επιλέξτε τα κατάλληλα ζύγια και φροντίστε για την εξισορρόπηση που τόσο λαχταράτε.
Συμβουλή: Ζυγίστε!



Σκορπιός
Φροντίστε να δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά. Αναρωτηθείτε για τις βάσεις και τα θεμέλια που έχετε κτίσει. Οργανώστε καλά το χρόνο σας. Επεξεργαστείτε τα υπέρ και τα κατά. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και αποφασιστικοί. Επιβραβεύστε όσους σας στέκονται και σας κατανοούν. Μπείτε σε ενεργητικό ρόλο, ακόμη και αν αυτός είναι ένας ρόλος εσωτερικός.
Συμβουλή: Διαισθανθείτε!



Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής σας αποπροσανατολίζει. Ναι μεν σας αρέσει η περιπέτεια, αλλά όταν βρίσκεστε κυριολεκτικά σε ξένα μέρη θα πρέπει να κρατάτε πυξίδα. Οι καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα. Επιλέξτε να διασκεδάσετε και αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις. Ο λόγος είναι ότι θα χάσετε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας.
Συμβουλή: Κινηθείτε με μέθοδο! 



Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι η εποχή αυτή, σας βρίσκει λίγο αναποφάσιστους. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Η εβδομάδα αυτή είναι λίγο έντονη για εσάς. Δεν ξέρετε προς τα πού να στοχεύσετε και νιώθετε λίγο περίεργα. Καλό είναι να έχετε στο νου, ότι οι καλές συνεργασίες θα είναι αυτές που θα σας απεγκλωβίσουν από τα κενά.
Συμβουλή: Επιλέξτε!



 Υδροχόος
 
Δεν είναι ώρα για νέα σχέδια. Είναι όμως ώρα να επεξεργαστείτε τα νέα σας σχέδια. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε, μιλήστε, επικοινωνήστε, διαπραγματευτείτε, αλλά μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Η περίοδος αυτή, είναι περίοδος λίγο περίεργη αλλά και τολμηρή. Σίγουρα σκέφτεστε πολλά. Σκεφτείτε! Κάνει καλό! Είστε γεμάτοι εμπνεύσεις!
Συμβουλή: Μη βιάζεστε!



Ιχθύες
Μάλλον ο χρόνος σας δεν σας βγαίνει έτσι όπως τον είχατε οραματιστεί. Αλλαγές στο πρόγραμμα, καθυστερήσεις, ασάφειες, μπερδέματα, ακόμη και χαοτικές καταστάσεις. Σας είναι λίγο δύσκολο να βάλετε μια τάξη. Έτσι λοιπόν, αναρωτηθείτε, ή διαφορετικά αφεθείτε, στο λεγόμενο δημιουργικό χάζεμα, που ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμο.
Συμβουλή: Χαλαρώστε!




Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 08/08 έως 14/08/2011
Δευτέρα: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Τρίτη: από 23.24 έως 23.38
Τετάρτη: από 17.17 έως μεθαύριο
Πέμπτη: Σελήνη Κ/Π όλη μέρα
Παρασκευή:  από προχθές έως 06.47
Σαββάτο: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π (|Πανσέληνος)
Κυριακή: από 15.25 έως 15.54

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου