7/9/20

Αστρολογικά Νέα, 7-13 Σεπτεμβρίου



Αστρολογικά Νέα, 7-13 Σεπτεμβρίου,
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Μία από τις σημαντικότερες όψεις της εβδομάδας, γίνεται με τη συμμετοχή του Ήλιου, (2ο δεκαήμερο της Παρθένου) που βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή, δίνει σημαντικές ευκαιρίες, σε άτομα που ανήκουν κυρίως, στα ζώδια του Νερού και της Γης. Θα χρειαστεί όμως, να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις, γιατί όπως έχουμε πει και από άλλες φορές, Συν Αθηνά και χείρα κίνει. 

Ο Ήλιος και ο Δίας συνεργάζονται άψογα, αλλά λόγω υπόβαθρου, (δηλαδή ότι βρίσκονται σε στοιχείο της γης) θα πρέπει οι αποφάσεις και οι κινήσεις, να γίνονται με μέτρο-πρόγραμμα. Το στοιχείο της Γης, αισθάνεται άβολα με την υπερβολή.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον, για καλλιτεχνικά και πνευματικά εγχειρήματα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, δημιουργεί προβλήματα, σε ότι κυρίως, αφορά την καθημερινή δράση. Παράλληλα, υπάρχει ο κίνδυνος, της διπλής εικόνας, άρα και σύγχυσης. Διευκρινίστε τις λεπτομέρειες που έχουν σχέση με την καθημερινότητα, γιατί αυτό, είναι κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ.

  • Η εβδομάδα αρχίζει σε ρυθμούς Ταύρου, και μέχρι την Κυριακή, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.
  • Ο Ερμής στον Ζυγό, κάνει την επικοινωνία περισσότερο …θα λέγαμε, διπλωματική. 
  • Η Αφροδίτη στον Λέοντα, έχει περισσότερες απαιτήσεις και αναζητά ένα περιβάλλον πιο άνετο, έτσι ώστε, να μπορέσει να εκφραστεί (καλύτερα). 
  • Σε σχέση με ότι προαναφέραμε, οι μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου, βρίσκονται στο επίκεντρο της σκηνής. 
  • Ο Άρης γίνεται ανάδρομος, στην 28η μοίρα του Κριού. Σιγά- σιγά, το τοπίο επανεξέτασης γίνεται ενεργό, για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού, δίχως όμως, αυτό να σημαίνει ότι, τα αντανακλαστικά θα είναι στο ρελαντί. Οι παρορμητικοί εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχουν ανέκφραστη ενέργεια, ...που κάποια στιγμή, θα δούμε να γίνεται ενεργή! 

Εργασιακά
 και επαγγελματικά θέματα, βρίσκονται στο προσκήνιο! Βάλτε προτεραιότητες και δείτε τα πάντα με προσοχή!


ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, μπαίνει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στις προς 10/9. Οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν και αρχίζετε να νιώθετε ότι, το φρένο είναι χρήσιμο και αποδοτικό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης. Κινηθείτε με βάση την εμπειρία σας. Επανεξετάστε τα σχέδιά σας ...και αυτό ισχύει, κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου.


ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, σας κάνει να σκέφτεστε θέματα, που σας απασχόλησαν από το παρελθόν. Είστε πιο εσωστρεφείς. Θέματα σπιτιού και καριέρας, έχουν προτεραιότητα. Ίσως όμως, να μην σας είναι εύκολο να αποφασίσετε. Χρειάζεστε χρόνο και ηρεμία, χωρίς πολλές πληροφορίες. Βάλτε τα πράγματα στη σειρά. Ένα-ένα και δίχως βιασύνη. Παράλληλα, κάντε τις κατάλληλες αλλαγές.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, αλλάζει ζώδιο, κάτι δηλαδή που για εσάς είναι θετικό. Η συνεργατική σας ατμόσφαιρα με τον Λέοντα, και κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου, γίνεται κατόπιν προσπάθειας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Κριό, σας βάζει σε άλλη ταχύτητα. Η ορμή σας γίνεται λιγότερο ισχυρή και τα σχέδια επέκτασης, είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο, μπαίνουν σε φάση αξιολόγησης. Ωστόσο, συναισθηματικά είστε δυνατοί. Αν επιθυμείτε κάτι, μπορείτε να το κατακτήσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή, θα πρέπει να δώσετε οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου. (στα επαγγελματικά σας θέματα, για την εβδομάδα αυτή). Ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό, μπερδεύει ίσως λίγο τις αποφάσεις σας (για δράση). Γίνεστε λίγο πιο εγκρατείς, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Έχετε την ανάγκη, να κινείστε σε οικείο περιβάλλον. Μην κλείνεστε, ...κυρίως εσείς οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου. Έχετε ανέκφραστη ενέργεια, που κάποια στιγμή, θα δούμε να γίνεται ενεργή.


ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δημιουργεί την εντύπωση ότι, όλα είναι καλά. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, αναζητούν ευκαιρίες, είτε σε οικονομικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, ίσως βάζει φρένο, σε κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια.  Επανεξετάστε τα προσωπικά σας θέματα και κάντε τα βήματά σας με προσοχή. Επενδύστε όπου κρίνετε ότι έχει αξία, δίχως υπερβολή ...και σε κάθε επίπεδο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ηλιακό σας μήνας, κινείται στο κέντρο σας. Η ενεργοποίηση από το 2ο σας δεκαήμερο, σας βάζει σε σκέψεις, που καλείστε να ενώσετε προσεκτικά. Είναι πολλές και διάφορες οι σκέψεις που έχετε στο κεφάλι σας, και αυτό που χρειάζεστε, είναι να δείτε την εικόνα ολόκληρη. Η καθαρότητα της εικόνας, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την προ-εργασία σας. Προεργασία, που αφορά τη δικαιοσύνη, ...αποκλειστικά σε προσωπικό επίπεδο.  Η ατομική ευθύνη, είναι για εσάς το κλειδί.



ΖΥΓΟΣ

Κοινωνική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή, κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Ο Άρης από τον Κριό και από την 28η μοίρα, μπαίνει ανάδρομος. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, σε συνδυασμό με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ίσως δουν... τους άλλους, να γίνονται περίεργοι και απαιτητικοί. Παρόλα αυτά, να είστε διπλωματικοί, γιατί νέα πρόσωπα, μπορεί να έρθουν στο περιβάλλον σας. Κρατήστε στάση ισορροπίας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη για εσάς, είναι ο πλανήτης των σχέσεων και της συνεργασίας και βρίσκεται στον Λέοντα. Αυτό δείχνει ότι, οι επαγγελματικοί σας στόχοι, γίνονται η άμεση προτεραιότητα σας. Παράλληλα, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης από τον Κριό, μπαίνει σε φάση φαινομενικής ανάδρομης κίνησης. Ίσως, τα σχέδια σας, να μην κυλήσουν στην ταχύτητα που επιθυμείτε. Η εστίαση σας στην εργασία, θα φέρει κάποια αποτελέσματα. Προσοχή όμως, χρειάζεται σε εντάσεις, και κυρίως σε ξεσπάσματα που μπορεί να έρθουν, είτε από εσάς, είτε από τρίτους. Διευθετήστε παλιές εκκρεμότητες!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι πολύ σημαντική. Ο κυβερνήτης σας Δίας, κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο. Παρότι για εσάς είναι θέση τετραγώνου, ο Ήλιος από την Παρθένο, ρυθμίζει... μια εβδομάδα ανάπτυξης, σε πρακτικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, αλλά και ο Ερμής από τον Ζυγό, διευκολύνουν τα βήματά σας αυτά. (κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου). Οι οικονομικές προτάσεις-εργασιακές ευκαιρίες, θα συνδυαστούν θαυμάσια και αποδοτικά. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας, και κινηθείτε με βήματα προσεκτικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη Ήλιου-Δία, ενεργοποιεί το 2ο σας δεκαήμερο. Μετά από καιρό, νιώθετε καλύτερα και είστε πιο συνεπής με τον εαυτό σας (και τις ανάγκες του) Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε εσάς του 3ου δεκαημέρου και κυρίως, τους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών. Υποχρεώσεις και δεσμεύσεις από το παρελθόν, ίσως τώρα, γίνουν περισσότερο απαιτητικές. Καλό θα ήταν, να έχετε πρόγραμμα, αλλά και πλάνο a,b,c.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχετε σημαντική βοήθεια από το περιβάλλον σας. Οι σχέσεις σας και οι επαφές, σας δίνουν το ερέθισμα, να είστε περισσότερο δημιουργικοί. Θα χρειαστεί, να δείτε τα πράγματα με ώριμη ματιά... και να επαναξιολογήσετε με προσοχή. (Δηλαδή κάθε τι, που σχετίζεται με τις ανάγκες σας). Φροντίστε να βρείτε πρόσωπα εμπιστοσύνης, που αποδεδειγμένα, έχουν δείξει τα φιλικά τους αισθήματα. Η αναδρομή του Άρη, ίσως βγάλει πράγματα και διεκδικήσεις από το παρελθόν. Μιλήστε προσεκτικά για όλες τις λεπτομέρειες ...και φροντίστε, έτσι ώστε, οι συνεργάτες σας, να έχουν καταλάβει καλά περί τίνος πρόκειται!



ΙΧΘΥΣ

Είστε ενεργοποιημένοι, τουλάχιστον από άποψη συζήτησης. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω, δημιουργούν θετικό κλίμα. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις, τώρα ζητούν έδαφος υλοποίησης, μιας και η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Κριό, εμφανίζει ιδέες, που ήταν σε 2ο πλάνο. Οι οικονομικές σας ανησυχίες, βρίσκονται έντονα στη σκέψη σας. Για κάποιο όμως λόγο, εν μέσω μιας εσωτερικής …θα λέγαμε καθοδήγησης, …θα δείτε σωστά, δηλαδή καθαρά Τότε, είναι που θα αντιληφθείτε και περί τίνος πρόκειται ....& θα δείτε ....την αλλαγή, που προτείνεται για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, ρυθμίστε τις λεπτομέρειες (και φροντίστε για αυτές).


Με Χαρά, για το
''Kifissia Radio News - Κifissia Νorth City''





Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής & Συνδυαστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher, Ερευνήτρια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου