14/9/20

Αστρολογικά Νέα, 14-20 Σεπτεμβρίου

 

Αστρολογικά Νέα, 14-20 Σεπτεμβρίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Μια διαφορετική εβδομάδα αρχίζει! Η Νέα Σελήνη(17/9 το μεσημέρι) πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου, στην 25η μοίρα. Τα μεταβλητά ζώδια, (Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμοι, & Τοξότης) αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπομεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο, είστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Φυσικά, κάθε Νέα Σελήνη, όπως και αυτή, σηματοδοτεί μια νέα αρχή, ή έστω, ένα νέο σημείο αναφοράς.

Ο άξονας Παρθένου – Ιχθύων, τοποθετημένος στον 3ο 9ο οίκο,  τονίζει, (σε παγκόσμιο επίπεδο) θέματα που έχουν να κάνουν με την Υγεία, την εργασία, τη δικαιοσύνη, τις μετακινήσεις, τις επαφές με το εξωτερικό και την παιδεία. Παράλληλα, τονίζει ζητήματα, που σχετίζονται με το δίπολο θύτης και θύμα.

Η Πανσέληνος αυτή, είναι πολύ σημαντική, γιατί δείχνει την κορύφωση, από τον άξονα Ιχθύων - Παρθένου. Κορύφωση, που αντλεί την πληροφορία της, από τον Μάρτιο του 2020(Με ότι και αν αυτό, συνεπάγεται).

Το ζώδιο της Παρθένου και ο 9ος οίκος, δηλαδή, η δύναμη της διάκρισης και των πεποιθήσεων, ΄΄ενδιαφέρεται΄΄ πολύ για τον τομέα της Υγείας, και τονίζει θέματα, που μάλλον, θα πάρουν τη διάσταση της δικαιοσύνης. Η διχογνωμία, προέρχεται λόγω του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων, …που θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Μια σημαντική όψη της εβδομάδας, είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, …που δίνει ισχυρή θέληση…για όλα! Οι προσπάθειες για απόκτηση δύναμης, θα γίνουν εξαιρετικά εμφανείς.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει αλλαγές, σε πολλές σχέσεις και συμφωνίες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία, ενδέχεται να προκαλέσει υπερβολές στον λόγο. (Ο Δίας, είναι ορθόδρομος, από τις 13/9). Επίσης, (σε παγκόσμιο επίπεδο) οι κυβερνήτες της κίνησης Ερμής και Δίας ίσως φουντώσουν …τις αποφάσεις, και μάλλον, θα δούμε δράσεις, …στους δρόμους όλου του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να είμαστε παρατηρητικοί, έτσι ώστε, να αναπτύξουμε τη δυνατότητα της διάκρισης.  Θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο, …να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα!

Το τρίγωνο του  Ήλιου/Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα απαιτήσει μέτρα, προς όλες τις κοινωνικές κατευθύνσεις.  Οι νόμοι του κράτους, θα θέσουν εκ νέου, παλιές και γνωστές μεθόδους (στήριξης).

Ο Ουρανός από τον 5ο οίκο, θα εφεύρει, νέες δημιουργικές ιδέες, που μπορεί να έχουν τη μορφή της διασκέδασης και του παιχνιδιού. 
Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα έχει τις ΄΄αντιρρήσεις΄΄ του.


ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να δείτε τα οικονομικά σας ζητήματα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες για εσάς δεν θα λείψουν, και οι νέες σας επαφές, μπορεί να σας φέρουν... αέρα αισιοδοξίας. Η Νέα Σελήνη από την περιοχή της Παρθένου, βοηθά τις προσπάθειες σας στην εργασία. Ωστόσο, καλό θα ήταν, να εκτονώστε την ενέργεια σας, με  δημιουργικό τρόπο(λόγω Άρη)



ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, είναι συμπαθητική για εσάς. Θα πρέπει όμως, να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τις υπερβολές. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Μοιάζει, σαν να αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Συνειδητοποιήστε τη δύναμή σας και βάλτε δυναμικούς στόχους. Η επιτυχία είναι στο χέρι σας. Η νέα Σελήνη είναι με το μέρος σας. 



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε δημιουργική όρεξη για πολλά. Η νέα Σελήνη, ενεργοποιεί νέα ξεκινήματα. (σε πολλούς τομείς) Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί …και έτοιμοι για νέες σχέσεις. Ωστόσο, να είστε εγκρατείς στο λόγο σας, και πολύ προσεκτικοί σε υπερβολές. Την εβδομάδα αυτή, ο τομέας σπίτι και οικογένεια, θα είναι στη σκέψη σας. Αναζητάτε πρακτικές λύσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλή εβδομάδα για να δείξετε την αξία σας και κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου. Θετική, για τη βελτίωση των σχέσεων. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι, βρίσκουν γόνιμο έδαφος. Προσοχή, χρειάζεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να κρατάτε πράγματα μέσα σας, και το ταίρι σας, ίσως να μην είναι ενήμερο. Βάλτε προτεραιότητες.



ΛΕΩΝ

Έχετε καλές προοπτικές. Η Αφροδίτη από το 1ο σας δεκαήμερο, μεταφέρεται στο 2ο. Θα είστε κερδισμένοι, όσοι δώσετε προτεραιότητα σε καινούργιες ιδέες. Να είστε ανοικτοί σε καινοτομικά σχέδια, και να δείτε μέσα από το πρίσμα της αλλαγής. Έχετε πολλές ευκαιρίες και καλές εξελίξεις. Η νέα Σελήνη σας δίνει το έδαφος. Προγραμματίστε (όσο καλύτερα μπορείτε) τις δράσεις σας.


 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Από το 3ο σας δεκαήμερο, και στον 9ο οίκο. Όπως καταλαβαίνετε, θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Η φιλοσοφική σας διάθεση, αλλά και η αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι 2 τομείς, που δεν χαρίζεται σε κανέναν (για κανένα λόγο). Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται σε τετράγωνο, με τον Δία ορθόδρομο (αυτή τη φορά). Περιμένουμε να ακούσουμε πολλά….και διάφορα!



ΖΥΓΟΣ

Αρκετά επικοινωνιακή η εβδομάδα αυτή για εσάς. Προσοχή όμως σε περιττά έξοδα, γιατί μάλλον ...δεν θα είστε πολύ εγκρατείς.Έχετε τις ευκαιρίες, ...για να κλείσετε κάποια... από τα παλιά σας θέματα.  Είστε το μεσουράνημα της Νέας Σελήνης. Η φωνή σας θα πάρει τη διάσταση της διπλωματίας. Έχετε κοινωνική δύναμη. Δημιουργείστε τις κατάλληλες ομάδες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχεδιάστε τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Τα πράγματα όμως, δεν κινούνται και τόσο γρήγορα. Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος. Παρόλα αυτά, έχετε μεγάλη δύναμη. Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Ήλιο, κρατάει καλά. Έχει δύναμη και ισχύ ...που μπορεί να ελέγξει τις καταστάσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει ένα κλίμα υπεραισιοδοξίας. Ο κυβερνήτης σας Δίας, μπήκε και ορθή πορεία. Δείτε όμως, ο Δίας, κάνει τετράγωνο με τον Ερμή. Υπάρχει ο λεγόμενος κίνδυνος ΄΄φούσκα΄΄. Δώστε προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση. Η νέα Σελήνη, σηματοδοτεί για εσάς νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. (κάθε είδους) Είστε ο ωροσκόπος της νέας Σελήνης. Να οδηγείτε (και το λέω συμβολικά) με προσοχή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Θα έχετε εξελίξεις. Έχετε μεγάλη δύναμη. Η νέα Σελήνη, φωτίζει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Είναι μια δυναμική περίοδος, που καλείστε να διαχειριστείτε σωστά ...και με ωριμότητα. Όμως, ο Άρης από τον Κριό,  κρύβει εντάσεις. Να είστε οριοθετημένοι με προσοχή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιολογήστε τις σχέσεις σας. Αλλάξτε τις συνήθειες σας, και δείτε τα πράγματα από την αρχή. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, και επηρεάζει το 1ο και το 2ο σας δεκαήμερο. Θα πρέπει την εβδομάδα αυτή, να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας. Ενδέχεται να πείτε πράγματα, που δεν θα ήταν ...για εσάς βοηθητικά.


ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις μπαίνουν σε λίγο καλύτερη θέση και βλέπετε ότι οι προοπτικές σας ...βρίσκουν έδαφος υλοποίησης. Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, σας δίνει χαρά. Σε κάθε επίπεδο σχέσεων, βλέπετε μια θεαματική αλλαγή. Η Νέα Σελήνη, σας ενεργοποιεί από κάθε άποψη. Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται σε τυχόν διευκρινήσεις. Υπάρχει η περίπτωση παρεξηγήσεων, κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του 2ου προς 3ου δεκαημέρου.  


Με Χαρά, 

για το ''Kifissia Radio News - Κifissia Νorth City''

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου