28/9/20

Αστρολογικά Νέα, 28/9-4/10 (Πανσέληνος Οκτωβρίου)

 


 Αστρολογικά Νέα 28/9-4/10,
Πανσέληνος Οκτωβρίου


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Προσθήκη λεζάντας


Ο Σεπτέμβριος πέρασε γρήγορα ....και ετοιμάζεται να δώσει τη ''σκυτάλη'' στον μήνα Οκτώβριο. Η θέση του Άρη από τον Κριό, σηματοδοτεί τη θέση τριγώνου, με την Αφροδίτη από τον Λέοντα
Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού, είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.  (Όσοι έχετε πλανήτες, ωροσκόπο, ή μεσουράνημα  από την 23η έως και την 26η μοίρα). 

Οι εκπρόσωποι της Φωτιάς και του Αέρα, θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες! Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις, άτομα από το παρελθόν, εμφανίζονται και πάλι κοντά σας. (Αφορά φιλίες & χόμπυ ). 

Ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ...και αυτό κυρίως, γειώνεται σε κοινωνικό επαγγελματικό προσωπικό επίπεδο. (εξαρτάται από τις γενέθλιες προδιαγραφές)

Οι εκπρόσωποι των Παρορμητικών του 3ου δεκαημέρου, νιώθουν πολύ έντονα την επίδραση. (Όσοι έχετε πλανήτες ή και σημεία, γύρω στην 25η μοίρα). Υποχρεώσεις και  σοβαρές αποφάσεις,  ...κινούνται προς τον δρόμο... της υλοποίησης. Είτε λόγω προγράμματος, είτε λόγω ΄΄αναγκαστικής΄΄ επίδρασης από το περιβάλλον. 

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό, κρατάει τα ηνία γερά! Σημαντικές συμφωνίες, θα δρομολογηθούν μέσω παρασκηνίου. Οι σταθεροί εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν σημαντική επίδραση, ...στα γεγονότα της εποχής. 

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού (από τον 4ο -10ο οίκο), ενεργοποιεί όλα τα είδη των σχέσεων. (Προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, κοινωνικά και παγκόσμια). 

Ο Ποσειδώνας από τον 9ο οίκο, ρυθμίζει σημαντικές συμφωνίες. Πρωταγωνιστεί με πολύπλοκο τρόπο. Διπλές και τριπλές συμφωνίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Άλλα θα λέμε, άλλα θα εννοούμε και άλλα θα δείχνουμε. Ο Θαλάσσιος πλούτος, ...θα βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης!

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Χείρωνα, εμφανίζει σημαντικά και παγκόσμια τραύματα, που όμως ελπίζουμε, στη συνειδητή και ωφέλιμη ...διαχείριση τους.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και ευνοεί κυρίως, τα ζώδια της γης. 

Η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη στον Υδροχόο και κλείνει με τη Σελήνη στον Ταύρο

Οι δεσμοί της Σελήνης, κινούνται από τον 22η, έως και την 23η μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη. Σημαντικοί ηγέτες, θα έχουν περίεργες δράσεις, που σίγουρα, ...θα έχουν παγκόσμια απήχηση!



ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική σας παρουσία ...ενισχύεται! Ο κυβερνήτης σας Άρης, συμμετέχει δυναμικά στον χάρτη της Πανσελήνου. Σχηματίζει ένα πολύ ισχυρό τετράγωνο με τον Κρόνο, που δίνει δύναμη και βαρύτητα στην Πανσέληνο (για πολλούς και διάφορους λόγους). Η ευκαιρία για εσάς, είναι να κλείσετε εκκρεμότητες. Δώστε μεγάλη προσοχή σε εντάσεις και μικροατυχήματα.  


ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας ανάγκη για αλλαγή, είναι έντονη και δυνατή. Κάποιες φορές όμως, θα πρέπει να είστε παρόντες για άλλους. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις, σας δίνουν μεγαλύτερο χώρο απ' όσο φαντάζεστε. Σας θέλουν πιο ενεργούς, αλλά και εσείς, είστε κοντά, ...σε κάποια απόφαση. Ο Ερμής από τον Σκορπιό και η Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σας βοηθήσουν πολύ ...προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ετοιμάζεται σιγά-σιγά να γίνει ανάδρομος. Το παρελθόν και τα άλυτα θέματα, θα μπουν και πάλι στο στόχαστρο. Αυτή η Πανσέληνος, έχει σημαντικά σημεία δράσης, ...αλλά εσείς, κρατάτε θέση εγκράτειας. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου (και κυρίως εσείς που έχετε πλανήτες ή σημεία γύρω στην 22η μοίρα του ζωδίου σας), ετοιμάζεστε για πολλά. Για την ώρα όμως, κρατάτε τις απαραίτητες αποστάσεις. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ιδιαίτερα ενεργοί. Η Πανσέληνος της 2ας Οκτωβρίου, σας αφορά άμεσα. Είστε ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου. Όσοι έχετε πλανήτες ή σημεία γύρω από την  μοίρα, είστε στο πικ (της δόνησης). Οι κοινωνικοί σας στόχοι γίνονται προτεραιότητα, και δεν διστάζετε να γίνετε περισσότερο ενεργοί. Συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα, βρίσκονται στο προσκήνιο. 


ΛΕΩΝ

Την εβδομάδα αυτή, κινείστε ... γύρω από εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων. (κυρίως για εσάς του 3ου δεκαημέρου). Ωστόσο, η αίσθηση που έχετε για τα πράγματα, είναι ότι βρίσκεστε σε ΄΄διακύμανση΄΄. Ένα βήμα μπρος και δυο πίσω, ή το αντίθετο. Η Πανσέληνος αυτή, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις αξίες σας. (Σε συναισθηματικό πρακτικό επίπεδο). Θα σας απασχολήσουν...διάφορες υποχρεώσεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή, σας φέρνει αντιμέτωπους, με τις ανασφάλειες σας! Έχετε την εντύπωση ότι, χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Στο τέλος της εβδομάδας αυτής, καλωσορίζετε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, είστε σε θέση ισχύος. Προσπαθείτε, …να αναλύσετε κάθε δράση σας, ενώ παράλληλα, βρίσκετε τις κατάλληλες σχέσεις. Σχέσεις, που έχουν τη διάθεση για συνεργασία.  


ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος, σας δίνει δύναμη και ισχύ. Ηγείστε στα γεγονότα, από την 9η μοίρα του ζωδίου σας. Η Σελήνη, βρίσκεται στον Κριό. Και τα  σας δεκαήμερα, είναι ενεργά. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο ζενίθ. Το παρελθόν με το μέλλον, ...έχουν πολλά κοινά. Ο Άρης από τον Κριό, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης, βρίσκεται σε συνέργεια με τον Κρόνο (Από το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω). Πρόκειται για μια όψη άκαμπτη και ιδιαίτερα σκληρή. Όσοι από εσάς, κινείστε με βάση το πρόγραμμα, δεν έχετε να ανησυχείτε... για πολλά. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η καθημερινότητά σας, χρειάζεται προσοχή! Ενεργείστε με βάση την ''τάξη'' και όλα θα μπουν σε σειρά. Ο Ερμής από την αρχή του ζωδίου σας, σας δίνει  διαίσθηση ...που είναι χρήσιμη, για κάθε είδους εφαρμογή!   


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, βρίσκεται στον 7ο οίκο. Με ιδιαίτερη έμφαση, τα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας, έρχονται στο προσκήνιο. Οι οικονομικές σας ανησυχίες, έχουν σημαντική θέση στη σκέψη σας. Αυτή η Πανσέληνος, ΄΄προσπαθεί ...να ρίξει φως΄΄ στα κακώς κείμενα (Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο). Ενώ παράλληλα, γίνονται ...οι απαραίτητες ενέργειες, που στόχο έχουν τη διαχείριση. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που σας αγορά άμεσα. Ίσως να νιώθετε ένταση, ...και αυτό είναι πολύ λογικό. Η υπερφόρτιση του Παρορμητικού σταυρού, συν το τετράγωνο του Κρόνου με τον  Άρη από τον Κριό, σας καλεί  να βάλετε τάξη στα πράγματα. (Όποια και αν είναι αυτά). Θα βγείτε ιδιαίτερα κερδισμένοι, εάν μπορέσετε, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Δείτε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Εργαστείτε υπεύθυνα! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικός άξονας της εβδομάδας αυτής, είναι ο άξονας των σχέσεων. Παλιές, νέες και τωρινές σχέσεις, ''μπαίνουν'' στο μικροσκόπιο. Η ανάγκη σας για ενσυναίσθηση από τους άλλους, αγγίζει τα όρια σας. Έχετε τη δύναμη αλλά και τον τρόπο, να δείξετε τις προθέσεις σας. (Με απόλυτη σιγουριά). Αναζητάτε άτομα, που σκέφτονται παρόμοια με εσάς. Οι κοινωνικές και οι φιλικές σας σχέσεις, κινούν, το έδαφος για συζήτηση. Δείτε τι είναι ωφέλιμο και βάλτε προτεραιότητες. 


ΙΧΘΥΣ

Εσείς και ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, έχετε να πείτε πολλά. (Είτε είναι φανερό .....είτε όχι). Το μεσουράνημα της Πανσελήνου ανήκει σε εσάς. Όπως καταλαβαίνετε, το μήνυμα είναι διπλό. Θα ήταν καλό, να κάνετε την ανάλογη σύνθεση...! Το σίγουρο είναι ότι το σκηνικό ...θα έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Με επίκεντρο τα θαλάσσια σύνορα...! Σε ατομικό επίπεδο, αφορά τα ''σύνορα'' της ...συναισθηματικής σας θέσης, μέσα στα πράγματα!  


Με Χαρά, 

για το ''Kifissia Radio News - Κifissia Νorth City''

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου