12/4/20

Ουρανόγραμμα από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, για το KifissiaRadio.Βlogspot.com





Άξιο παρατήρησης το σημερινό και όχι μόνο! Ο Ερμής στην μοίρα του Κριού. Και ναι, ξεκόλλησε από το μεταβλητό σταυρό και σειρά τώρα έχουν οι εκπρόσωποι του παρορμητικού. Οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου,  βρίσκονται σε επικοινωνιακή εγρήγορση!

Σε ότι αφορά την είσοδο του Ερμή, (σκέψεις, λόγια, μετακινήσεις, αντανακλαστικά) βλέπουμε ότι η καραντίνα καλά κρατεί. Σε γενικό πλάνο, τα οικονομικά βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο Ερμής, κυβερνήτης 2ου 6ου οίκου στον 12ο, δείχνει (με έμφαση) τα θέματα ασφάλειας, οικονομικών, επικοινωνίας, δημόσιας υγείας και καθημερινότητας, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το ΄΄γνωστό΄΄ σκηνικό. (καραντίνα τουλάχιστον μέχρι και το τέλος Απριλίου).



Εικόνα 1. Η Είσοδος του Ερμή στον Κριό


Η συγκλίνουσα όψη του Ερμή με το Χείρωνα, δείχνει την πορεία της κατάστασης, αλλά και την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, με τη διαφορά ότι, ο Ερμής εδώ έχει φούρια, όρεξη και ορμή. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως μάλλον, οι κινήσεις θα γίνουν πιο αποτελεσματικές, έντονα διεκδικητικές, …με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται, μιας και ο ίδιος, βρίσκεται στον 12ο οίκοΓια όσους δεν είναι ενήμεροι για τον 12ο οίκο, θα το πω με λέξεις κλειδιά. 

12ος οίκος
(Ιχθύς-Ποσειδώνας-Δίας):

Συλλογικό ασυνείδητο,
κρυφές συμφωνίες, καραντίνα, κρυφοί εχθροί, 
αλλά και προσευχή ή διαλογισμός. Ίσως διπλά μηνύματα, αλλά,στην καλύτερη περίπτωση, ολιστική θέαση,κατανόηση, σύνθεση, αλτρουισμός, ανιδιοτελής αγάπη, συμπόνια, εν συναίσθηση. 


Στη συνέχεια, σημαντική προβλέπεται να είναι, η επικοινωνιακή ικανότητα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων,  …αλλά για την ώρα, θα είναι απλώς μια καλή προσπάθεια!

Οι εκπρόσωποι των μεταβλητών του 1ου δεκαημέρου, (Δίδυμοι, Τοξότες, και Παρθένοι κυρίως),  θα έχουν τον ρόλο του ρυθμιστή, που καλό θα ήταν,  να έχουν πλήρη συνείδηση των πράξεων τους. (έστω και αν αυτό, είναι ενημερωτικού ή αναλυτικού χαρακτήρα).

Το τρίγωνο του Ερμή από τη θέση του Κριού προς την Αστραία από τον Λέοντα, (και τα 2 ζώδια της φωτιάς), μοιάζει να ΄΄φέρνει΄΄ ειδήσεις, που θα έχουν παγκόσμιο ενδιαφέρον, …σε ότι αφορά θέματα δικαιοσύνης.

Αστραία συνδέεται με το αίσθημα της Δικαιοσύνης και της Αρετής, που συχνά ονόμαζαν και ΄΄Θεία Δίκη΄΄).

Η αμέσως επόμενη συνάντηση του Ερμή με τη Λίλιθ από τον Κριό, αλλά και τον αστεροειδή Εστία και Υγεία από τους Διδύμους, θα αλλάξει την επικοινωνιακή πολιτική, αλλά και θα προτείνει λύσεις νέου ενδιαφέροντος.


Το εξάγωνο του
Ερμή,Χείρωνα/Άρη,Κρόνου, δείχνει ότι οι παλιές δομές, θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δύναμη και την εξουσία …και σε αυτήν την προσπάθεια, θα κρατήσουν (κατά την άποψη τους) τη δική τους ελευθερία, με φρέσκους τρόπους δομής, δράσης και επιτήρησης .   

Λίγο πριν αποχωρίσει, ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης από τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, ο Ερμής από τον Κριό, κλείνει με το άτυπο ταυ τετράγωνο στα Παρορμητικά

Η επικοινωνία,  ...πάνω σε θέματα παγκόσμιας εμβέλειας, θα γίνει και πάλι ο λόγος που θα δώσουμε έμφαση. 
Ποια θα είναι τα νέα όρια; Πόσο και για πόσο θα είμαστε συνεπείς; (Οι θέσεις κράτος, σύνορα, πατρίδα, (ήθη και έθιμα), οικογένεια, ρόλοι και σπίτι-κατοικία, αναζητούν νομικές και πρακτικές λύσεις).

Η Ατομική ευθύνη είναι κάτι που θα αποκτήσει μεγαλύτερη κατανόηση, αλλά και κάτι που θα δημιουργήσει αντιδράσεις, πάνω και γύρω, σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις 
...σε ευρύτερη κλίμακα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Έριδα, εγκυμονεί ....συνταρακτικές αντιπαραθέσεις, μιας και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα/Δία, φουντώνει το σκηνικό, σε βαθμό υπερθετικό!  Το γνωστό και αιώνιο παιχνίδι του τύπου: ….εγώ, …εδώ, …εξουσιάζω …και δεν σηκώνω αντίρρηση, θα φέρει σημαντικές κόντρες σε επίπεδο  θεσμών και εξουσίας .

Μεγάλη προσοχή και καθόλου βιασύνη σε αποφάσεις, θα πρέπει να έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι) του  3ου δεκαημέρου.  Οι εκπρόσωποι του 1ου, μπορεί να... και πρέπει να παίξουν  ρόλο ρυθμιστικό, και του 2ου, τώρα είναι λίγο πιο ήσυχοι.

Οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 1ου  δεκαημέρου, έχουν υποχρεώσεις αλλά και διλήμματα. Καλούνται να βρουν τη σωστή συνταγή, μεταξύ παλιού και νέου μοντέλου δράσης.

Οι Μεταβλητοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου είναι ενεργοί. Προσοχή σε όλους τους εκπροσώπους, που είναι γεννημένοι προς το τέλος του 2ου δεκαημέρου και αρχής 3ου, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως δείχνουν. Υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Κοιτάξτε διπλά, τσεκάρετε τριπλά και κρατήστε μικρό καλάθι! Η Πνευματική και η καλλιτεχνική διαδρομή, θα δώσουν λύσεις.

Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας.
Μιλήστε, ανοίξτε και βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε!  

Χαμογελάστε με εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά! Χαμογελάστε πλατιά! 


Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους!
😀✌💗



Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher.






Με χαρά για το










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου