7/4/20

Η Αφροδίτη στους Διδύμους



Η Αφροδίτη στους Διδύμους
Από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου 2020



Από την Παρασκευή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη φιλοξενείται στη περιοχή των Διδύμων.  Θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Αυγούστου και θα βρίσκεται εκτός πορείας για ολόκληρο τον Απρίλιο! 

Το ζώδιο του Ερμή, φιλοξενεί για το επόμενο διάστημα την Αφροδίτη, που δεν είναι τίποτα άλλο, από το δείκτη των αισθήσεων και των σχέσεων, σε μία προσπάθεια επικοινωνίας με κάθε μέσο και τρόπο. 

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ωροσκόπου αλλά και του 8ου οίκου, κατοικοεδρεύει στον οίκο της ψυχοσύνθεσης, με την προσπάθεια της κατανόησης αλλά και της εσωστρέφειας. Θα γίνει προσπάθεια ώστε οι σχέσεις να αποκτήσουν μία (ας το πούμε) πιο εσωτερική διάσταση. Παλιά συναισθήματα, ίσως προσπαθήσουν να βρουν νέο τρόπο διαφυγής αλλά και ρύθμισης.

Τα θέματα της υγείας θα αναζητήσουν διέξοδο και η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα γίνει πρώτη ανάγκη. Ενδέχεται να δούμε νέες απόψεις γύρω από τα θέματα συνεργασίας σε κάθε επίπεδο. 

Η Αφροδίτη από θέση εκτός ορίων για ολόκληρο τον Απρίλιο, θα τονίσει τις επενδυτικές μας ανάγκες, που το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκονται εκτός γνωστού σεναρίου. Ίσως καταφέρουμε να βρούμε νέες και απρόβλεπτες λύσεις. Λύσεις που βρίσκονται έξω από τα γνωστά πρότυπα. Ευχόμαστε να είναι για το καλό όλων!

Η Ψυχραιμία, η επανεξέταση και η εμπειρία, θα γίνουν σύμμαχοι προς  έκφραση ...όλων όσων έχουμε ανάγκη, είτε σε πρακτικό, συναισθηματικό,  διανοητικό, είτε σε πνευματικό επίπεδο! Οι προσεκτικές κινήσεις, ίσως και να γίνουν ...ο πιο κατάλληλος σύμβουλος και οδηγός.

Η τρέχουσα περίοδος, έχει ένα πολύ σημαντικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Εδώ, χρειάζεται να είμαστε πιο συντονισμένοι με το πνεύμα, ώστε να αντιληφθούμε τις ευκαιρίες αλλά και γιατί όχι την ευλογία ...που κρύβει η περίοδος αυτή, ...εάν και εφόσον, ακούσουμε προσεκτικά αλλά και με σεβασμό, ...όλα όσα συμβαίνουν μέσα μας.

Η επικοινωνία με τους άλλους, η μάθηση αλλά και τα νέα δημιουργικά ενδιαφέροντα, ...γίνονται οι τομείς για εξέλιξη.

Μια Αφροδίτη στον 8ο οίκο και μάλιστα εκτός ορίων, μας δείχνει το δρόμο της άπειρης δυνατότητας ...για την εξερεύνηση εαυτού. Είναι η εποχή που θα χρειαστεί να ανοίξουμε την ψυχολογία μας, αλλά και να επενδύσουμε στη γνώση, που θα χρειαστεί να μοιράσουμε απλόχερα (όπου κρίνουμε απαραίτητο). Ο ωροσκόπος στο Ζυγό, θέλει παρέα, αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους στον 8ο, έχει ανάγκη να μοιραστεί τις αξίες της.  Βασικός στόχος, είναι οι επενδύσεις σε κάθε επίπεδο, που εκτός από το εμπόριο, αφορά και κάθε είδος σχέσης. Είτε διαπροσωπικής, είτε συλλογικής, είτε ατομικής!

Καλή & δημιουργική επιτυχία σε όλους, 
με σύνεση, Αγάπη και Δύναμη!

Κ.Β.



Για το KifissiaRadio.blogspot.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου