19/12/14

Ερμής στον Αιγόκερω, Κρόνος στον Τοξότη ! Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, είναι γεγονός ! ! ! 



Λέτε να σοβαρευτούμε ;

Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει  …. !


Ο Ερμής λόγω εποχής … βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ετοιμάζεται να ‘’εξορμήσει’’ τις ΄΄παγωμένες΄΄  επικοινωνιακές τακτικές του, με κύριο στόχο  να ασκήσει την εποπτεία του! Εργαλεία του θα είναι, τα ίδια τα Κέντρα της Εξουσίας!  Κάτι δηλαδή, που αφορά το παιχνίδι της Παγκόσμιας Σκακιέρας…. 

(θα το πετύχει; …….ή θα του τα χαλάσει ο Ουρανός από τον Κριό……… ; )


Η Σύνοδος του με τον Πλούτωνα αλλά και το τετράγωνο του  με τον Ουρανό, βρίσκονται προ των πυλών ! Από Καρμικής όμως άποψης,  η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα,  ενεργοποιήθηκε  με το καλημέρα σας…. ! 

(με το που μπήκε δηλαδή ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω) ! 
΄ΟΜΩΣ ….,  ναι μεν Καλημέρα σας… , αλλά και καληνύχτα σας  … !  


- Θα μου πείτε ……..Μα τι λες….; Ως προς τι; 

- Και θα σας απαντήσω …….. 
Καληνύχτα σας, όσον αφορά τα σχέδια των Παγκόσμιων Κέντρων Εξουσίας.  
(«παρά ταύτα» έχουν καλοστημένες δομές δράσης) ! 

ΑΛΛΑ’! 

Μέχρι και το Φλεβάρη ότι έπεσε στο τσουκάλι ….έπεσε ! Μετά, η παγκόσμια ‘’σούπα’’, δεν θα συμπεριλάβει άλλα υλικά ! Άρα λοιπόν ευκαιρία είναι  να βάλουμε ότι ξεχάσαμε είτε ότι δεν προλάβαμε, ώστε να καλυτερεύσουμε τη γεύση με καλοφτιαγμένες,  φρέσκιες και εξυψωμένες αξίες . Με τα καλύτερα  υλικά που διαθέτουμε, για ένα αρμονικό,  υγιές, καθαρό, χρήσιμο και  γειωμένο αποτέλεσμα! 

- Θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά; Τα λέω για πολλούς λόγους, αλλά  θα σας εξηγήσω έναν από τους σημαντικότερους !

Ο Κρόνος αποχαιρετά τον σκληροπυρηνικό σχηματισμό και εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη ! (με εξαίρεση το Καλοκαίρι που θέλει μεγάλη προσοχή,  ο Κρόνος  θα επιστρέψει  και θα αφήσει την τελευταία του πινελιά). Σε συνεργασία  πάλι με τον Πλούτωνα, αλλά και με το Δία από το Λιοντάρι, θα μπορέσει να δημιουργήσει  ένα υπερμέγεθος, μα και θα επιχειρήσει – αποκρυσταλλώσει  όλα όσα είχε πρότερα σκεφτεί. 

Σε συνέργεια με τον ¨Ήλιο την Εστία  και τον Ουρανό – Κρόνο της Ελλάδας, θα δούμε, θα ζήσουμε και θα ακούσουμε πολλά και σημαντικά πράγματα, που ενδεχομένως αλλάξουν τη μέχρι τώρα θέαση που είχαμε για τους γύρω μας, αλλά και τον κόσμο ευρύτερα! 

Η μέχρι τώρα (αλλά και μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου) συνέργεια Κρόνου – Πλούτωνα σε έδαφος και υπόβαθρο σκληρής τάξης πραγμάτων, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Οδεύουμε σιγά – σιγά προς την έξοδο του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού (σε πορεία φθίνουσα), όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση. 

Ο συνδυασμός της αποκοπής (που σχετίζεται με τη συνέργεια, άρα και κυριαρχίας Κρόνου – Πλούτωνα), μας καλυτερεύει την ψυχολογία και μας δίνει ώθηση, που μας κάνει να τολμήσουμε και να κινηθούμε σύμφωνα με τα πιστεύω μας.

Τα δυόμιση χρόνια που θα παραμείνει ο Κρόνος στον Τοξότη, θα παγιώσει και θα απονέμει τα  μέγιστα σε όποιον έχει παλέψει για τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής που τον εκπροσωπεί, είτε, θα βιώσει  κάτι ουσιώδες και χρήσιμο! 

Ο  ρόλος που θα παίξει η Ελλάδα και το Ελληνικό Πνεύμα σε επίπεδο Παγκόσμιο, θα είναι αξιοσημείωτο ! 

Η διεθνής αναγνώριση για τη γνώση που έχει προσφέρει, (το Ελληνικό Πνεύμα), θα είναι και θα γίνει αυτή που της αξίζει ! 

Ο Κρόνος ξέρετε, πάντοτε ανταμείβει ! (Να το θυμάστε αυτό)! 

Φτάνει όμως, να υπάρχει μια προϋπόθεση ! Και η μοναδική προϋπόθεση είναι, να έχετε δουλέψει. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε την τεράστια προσφορά  της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και Γνώσης. (στην Παγκόσμια επιστημονική γνώση και Πολιτισμό) ! 

Και όλοι γνωρίζουμε ότι: 

Η πρωταρχική δύναμη, βρίσκεται στον εμπνευστή της ιδέας !  Δεν θα σας πω άλλα, γιατί ήδη γνωρίζετε τα πάντα !   

Να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα; 
Αν σας πω το αντίθετο θα είναι μάλλον ότι λάθος ακούσατε :) 

Καλώς λοιπόν να βγει ο Κρόνος από τον Σκορπιό
και να μετακινηθεί στην αμέσως επόμενη θέση του, στο ζώδιο του Τοξότη. 


Καλή του πλεύση !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου