7/2/13

Reiki Dance




Αυτό το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, δωρεάν σεμινάριο Reiki Dance,  
με την Ευαγγελία Μαρούγκα
Ελάτε σε ένα ταξίδι πάνω στα κύματα της  ενέργειας με όχημα το σώμα μας. Σε ένα δίωρο χαράς όπου θα αφήσουμε τις δονήσεις του Ρέικι να περάσουν μέσα από το σώμα και να το οδηγήσουν σε έναν χορό έκστασης και εσωτερικής κάθαρσης.
Μέσα από τους ρυθμούς της μουσικής θα συνδεθούμε με την συμπαντική ενέργεια και την ενέργεια της γης, θα ελευθερωθούμε από μπλοκαρίσματα που μας κρατάνε πίσω στην εξέλιξή μας.
Θα στροβιλιστούμε μέσα στο φως και την αγάπη αφήνοντας να βγει η κίνηση με φυσικό τρόπο ώστε να μας φέρει πιο κοντά στην λύτρωση και την ένωση με το θείο.

Ώρα προσέλευσης: 5.30-6.00 μμ Ώρα έναρξης: 6.00΄ακριβώς.
(Θερμή παράκληση να είστε έγκαιρα στην ώρα σας. Μετά την έναρξη του σεμιναρίου είναι εξαιρετικά δύσκολη η είσοδο σας. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν επιθυμείτε να διακόψετε τον ομιλητή με την είσοδό σας, ούτε να διαταράξετε τον συντονισμό της ομάδας)
Φέρτε μαζί σας ένα μαξιλαράκι.
Είσοδος για τα μέλη: ΔΩΡΕΑΝ (αποκλειστικά με την επίδειξη της έγκυρης κάρτας μέλους)
Είσοδος για τα μη μέλη: 5 ευρώ.

Κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: Φιλίτσα Κόρμπα, 210-8621031 και 6973-533544 και Ευαγγελία Μαρούγκα, τηλ: 6944-665474 & 210-8045864.

Οδηγίες για το χώρο της Φλώρας Παντολέων που μας προσφέρει τον όμορφο χώρο της:
Η διεύθυνση είναι στο Χαλάνδρι, Ολύμπου 25 (παράλληλη της Πεντέλης στο ύψος του κόμβου της αττικής οδού). Η είσοδος είναι δίπλα στο κρεοπωλείο Κυκλάδες και ακολουθείτε τα βελάκια που γράφουν Ευρωπαιδεία μέχρι τον πρώτο όροφο.
Αν χρησιμοποιήσετε προαστιακό η στάση είναι Πεντέλη.
Αν έρθετε με μετρό, κατεβαίνετε Χαλάνδρι, παίρνετε το 461 λεωφορείο και κατεβαίνετε στάση Πάρνωνος.
Με αυτοκίνητο συνεχίζετε την Παπανικολή ευθεία, μετά την πλατεία Κέννεντυ κάνετε στο δεύτερο φανάρι αριστερά, συνεχίζετε και παρκάρετε στο STOP στο τέλος του δρόμου. Το τηλέφωνο της Φλώρας αν χρειαστείτε επιπλέον οδηγίες είναι: 6944175767

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου