8/8/12

Η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Καρκίνου !



Η Αφροδίτη πέρασε στο Ζώδιο του Καρκίνου 
(Από τις 07 Αυγούστου έως και τις μεσημεριανές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου) !


(κάντε κλικ στο χάρτη)



Για τις επόμενες ημέρες λοιπόν, υπάρχει η τάση για επιβολή των απόψεων σας (ή από τους άλλους προς εσάς) αλλά και ρήξεις δια μέσω των σχέσεων. Οι ερωτικές διαθέσεις δεν θα λείψουν, μα ενδέχεται οι διαθέσεις να καταλήξουν σε μη αρμονικά αποτελέσματα …

Είναι μεγάλη η περίπτωση, να αναπηδήσουν ξαφνικές και ανατρεπτικές καταστάσεις, που θα δοκιμάσουν τα όρια σας  … με μη καθημερινό τρόπο ! 

Η διαχείριση και η εμπειρία θα αποδειχθούν πολύτιμοι σύμβουλοι προς αποφυγή των εντάσεων και αλλά των παρεξηγήσεων. Άλυτα προβλήματα θα βρουν διέξοδο, που μπορεί και να σημαίνουν  … ότι η αλλαγή προς όλες τις κατευθύνσεις είναι πιθανή.  Κυρίως  δίνεται έμφαση στον τομέα των σχέσεων. Αφορά όμως και τις  οικονομικές σας δοσοληψίες και συναλλαγές. 

Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και ευρηματικοί, ώστε να μην επιμείνετε σε δρόμους που έως τώρα δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μιλάω για όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων, μα κυρίως αναφέρομαι σε όσους έχουν πλανήτες στο πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών. 

Σε γενικές γραμμές, η Αφροδίτη θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου του 2012 στο ζώδιο του Καρκίνου. Έως τότε, και τα τρία δεκαήμερα των παρορμητικών θα επηρεαστούν άμεσα. Μετά από  τις 28 Αυγούστου, θα ενεργοποιήσουν κυρίως τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου. Τότε είναι, που  η Αφροδίτη θα έρθει σε επαφή και με τον Κρόνο.  Έως τότε, θα παγιωθούν πολλά.

Να είστε ο εαυτό σας !

Συμβουλή: Να σέβεστε τα όρια των άλλων ! 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου