12/2/21

Χρονιά της Μεταλλικής Αγελάδας, 2021

 


Σύμφωνα με το Σεληνιακό Ημερολόγιο σήμερα 12/2/21, 
ημέρα Νέας Σελήνης, αρχίζει η Χρονιά της Μεταλλικής Αγελάδας!


Το Εξάγραμμο που ορίζει την χρονιά είναι το Ming Yi No 36 που σημαίνει "Χαμήλωμα των Φώτων" Το τρίγραμμο που βρίσκεται κάτω είναι το Li και συμβολίζει το φως και την φωτιά, ενώ το τρίγραμμο επάνω είναι το Kun και συμβολίζει τη γη. 

Η Γη πάνω από τη Φωτιά σημαίνει σκοτάδι και αβεβαιότητα και μας προειδοποιεί να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, μέχρι "ο Ουρανός να γίνει πια γαλανός" , μέχρι να δούμε φως. Μας συμβουλεύει να είμαστε υπομονετικοί μέχρι να βγει ο ήλιος και να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, πριν πάρουμε σοβαρές αποφάσεις. Αυτό απαιτεί αυξημένη εγρήγορση για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και ενδελεχή διερεύνηση των συνισταμένων πριν από την λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Το τρίγραμμο Kun είναι το σύμβολο της Μητέρας, οπότε αυτή τη χρονιά χρειάζεται να δείξουμε αγάπη και φροντίδα σε όσους την χρειάζονται, ενώ το τρίγραμμο Li συμβολίζει την μεσαία κόρη, δηλαδή την ώριμη, έμπειρη γυναίκα, οπότε ο Κόσμος και ο κόσμος μας περιμένει την βοήθεια των γυναικών, για να "δούμε φως"!

Το 2021 θα είναι μια Καλή Χρονιά για όσους είναι έτοιμοι να εργαστούν μεθοδικά και για όσους ξέρουν να προετοιμάζονται για τα καλύτερα όταν συμβαίνουν τα χειρότερα. Θα είναι Καλή Χρονιά για όσους μπορούν να διατηρήσουν την ενέργεια που διαθέτουν και για όσους κατέχουν την γνώση της οργάνωσης μακροπρόθεσμων σχεδίων.

Τα στοιχεία της Χρονιάς είναι το Μέταλλο και η Γη. 

Επειδή η Φωτιά που συμβολίζει την χαρά λείπει, απαιτείται θετικότητα και αισιοδοξία ώστε να έχουμε μια Καλή Χρονιά της Μεταλλικής Αγελάδας!


Βάσω Αναγνωστοπούλου












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου