11/2/21

Αστρολογικά Νέα, 11-18 Φεβρουαρίου

  

Αστρολογικά Νέα, 11-18 Φεβρουαρίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

O Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο! 
Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. 
Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος, είναι οι κυρίαρχοι της εποχής. 


Η πολυαστρία από τον αέρινο Υδροχόο, πιέζει για σημαντικές αλλαγές (και στα 3 δεκαήμερα).  Τα σταθερά ζώδια, δεν είναι (καθόλου) ευέλικτα.  Βιώνουν με δυσκολία τις νέες συνθήκες. Ο Υδροχόος ο Λέοντας και ο Ταύρος,  πιέζονται...  περισσότερο. 

Οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα πρέπει να ανακτήσουν δυνάμεις... και να δράσουν δυναμικά. Οι Σταθεροί, να κάνουν υπομονή, αλλά και να διακρίνουν τις ευκαιρίες που έρχονται. Ενώ οι Μεταβλητοί, να χαλαρώσουν μέσω.. κάποιας δραστηριότητας. (Του 3ου δεκαημέρου, θα βρίσκονται σε δημιουργική ετοιμότητα).  

Σήμερα 11/2, γύρω στις 9 το βράδυ ώρα Αθήνας, ενεργοποιείται η Νέα Σελήνη, από την 23,17 του Υδροχόου. Μια νέα ευκαιρία για όλους, ....είναι να είμαστε διορατικοί. Οι όψεις που γίνονται είναι πολλές. Για άλλη μια φορά, το τετράγωνο από τον Ταύρο, προσπαθεί να ΄΄βρει΄΄ την κατάλληλη  ταχύτητα, ...σε οτιδήποτε μας απασχολεί.
Μέχρι τα ξημερώματα της 21ης Φεβρουαρίου, βρισκόμαστε υπό την ΄΄επίδραση΄΄ του ανάδρομου Ερμή. Υπάρχει η ανάγκη να είμαστε καλά, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος  παρεξηγήσεων.

Η σύγκρουση για ιδεολογικούς λόγους... είναι αναμενόμενη.... σε παγκόσμιο επίπεδο! Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, πυροδοτήσεις, αναταράξεις, διεκδικήσεις και σύγκρουση συμφερόντων, ....θα είναι το (ευρύτερο) κοινωνικό και προσωπικό κλίμα της εποχής. (Θα διαρκέσει μέχρι και την επόμενη νέα Σελήνη 13/3). Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί!  

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας κινητοποιεί για θέματα... συνεργασίας και σχέσεων. Αναζητάτε σημαντικές ευκαιρίες! Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα αποδώσουν καρπούς. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, στον οικονομικό σας τομέα. Απαλλαγείτε από το άγχος, και πάρτε απόφαση... για την κατάλληλη αλλαγή. Ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο!


ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, ενεργοποιεί το 2ο και το 3ο σας δεκαήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί εντάσεις και αλλαγές... στις προσωπικές σας σχέσεις. Δώστε χώρο σε σύντροφο και συνεργάτες. Η ανάγκη σας για προσωπικό χώρο, είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος... να ξεσπάσετε...!  Να είστε ευέλικτοι και ειλικρινείς.  


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής, βρίσκεται σε αποκλίνουσα όψη, με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Σταθείτε.., σκεφτείτε… και αφουγκραστείτε στον εαυτό σας. Είναι η ευκαιρία, ...να βάλετε νέους πυλώνες δράσης. Τα αποτελέσματα, θα τα δείτε αργότερα. Δώστε προσοχή, στις επαγγελματικές σας επιλογές. Η νέα Σελήνη, ενδέχεται να σας φέρει σε επαφή... με άτομα από το παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο νέος Σεληνιακός κύκλος,  σας χαρίζει νέες προοπτικές. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου, είστε πολύ δημιουργικοί. Έχετε δύναμη και είστε αποφασιστικοί. Τα προβλήματα γίνονται πιο ομαλά. Η στήριξη από 3ους είναι ιδιαίτερα πιθανή. Αναθεωρήστε τα σχέδια σας και δείτε με θάρρος μπροστά! Να είστε διορατικοί! 


ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον κοινωνικό και φιλικό σας τομέα. Οι σχέσεις σας αυτό το διάστημα, βρίσκονται κάτω από το πρίσμα της πίεσης και του άγχους. Από τις 11/2, μια νέα αρχή, γίνεται ορατή. Εμπιστευθείτε τους συνεργάτες σας, και υποστηρίξτε την ομάδα με τρόπο ισότιμο. Ο Ερμής η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Υδροχόο, ενεργοποιούν το περιβάλλον των σχέσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είστε πολύ δημιουργικοί, αλλά η δράση σας δεν είναι εμφανής σε όλους.  Η νέα Σελήνηθα σας χαρίσει μια νέα οπτική γωνία. Θα αντιληφθείτε... πως έχουν τα πράγματα. Ο ανάδρομος Ερμής, ενδέχεται να σας βάλει σε σκέψεις. Η  Αφροδίτη με τον Δία, θα ανοίξει την καθημερινότητά σας.


ΖΥΓΟΣ

Έχετε σημαντικές ευκαιρίες! Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, συναντά τον Ερμή και τον Δία. Θα κάνετε εποικοδομητικές συναντήσεις, με νέους, αλλά και παλιούς φίλους και συνεργάτες. Ο νέος κύκλος της Σελήνης, θα σας φέρει πολύ κοντά σε ανθρώπους. Ακόμη.. και αν αυτό, είναι ένας έρωτας. Νιώθετε έντονα και δημιουργικά συναισθήματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως όλα τα σταθερά, (έτσι και εσείς), νιώθετε ένταση και stress. Το κλίμα αυτό, αφορά και τα 3 σας δεκαήμερα.  Επιμένετε στις αξίες σας….αν και… η νέα Σελήνη, τoνίζει την ανάγκη για αλλαγές. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα πρέπει να δώσετε (ποιοτικό) χώρο... στον εαυτό σας. Από την Πέμπτη, θα είστε πιο ευέλικτοι (ψυχολογικά).  Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, κάνει θαυμάσιες όψεις, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ο ανάδρομος Ερμής, ίσως σας φέρει άτομα από το παρελθόν. Σκέψεις που είχατε απωθήσει, ...τώρα προβάλλουν στο φως. Η νέα Σελήνη, σας δίνει την ευκαιρία... να ξεκαθαρίσετε σημαντικές υποθέσεις. Από την Πέμπτη και μετά, το κλίμα βελτιώνεται αρκετά (σε συναισθηματικό επίπεδο).


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αντιφατικά συναισθήματα; Υπάρχουν φορές, που κλείνεστε στον εαυτό σας. Και αυτό, θα πρέπει να το δείτε προσεκτικά...! Μην αφήνετε το παρελθόν να αποφασίζει για εσάς. Βρείτε λύσεις, με τη βοήθεια έμπιστων φίλων. Πείτε με ειλικρίνεια ότι αισθάνεστε. Βασικός στόχος, είναι να βρείτε διέξοδο. Δώστε στον εαυτό σας, την ευκαιρία να είστε καλά! Διεκδικείστε με περισσότερη προσοχή!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη, από το 3ο σας δεκαήμερο, σας δίνει… ευκαιρίες καλές! Έχετε δύναμη! Κινηθείτε ομαδικά και με σεβασμό. Βασική προϋπόθεση, είναι να είστε σαφείς. Οι αλλαγές έρχονται, αλλά θα πρέπει να κάνετε... τις ιδέες σας πράξη. Η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Ουρανού, θα σας δώσει τις κατάλληλες επαφές! Δώστε προσοχή στο νευρικό σας σύστημα! Να ξεκουράζεστε αρκετά!


ΙΧΘΥΣ

Ίσως να είστε λίγο μπερδεμένοι. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα κινήσει... τα νήματα. Σημαντικό μέρος της υπόθεσης, είναι να είστε παρόν. Υπάρχουν φορές,  που οι σκέψεις… σας παρασύρουν. Κάντε παύση… και βάλτε τα πράγματα στη σειρά. Χρειάζεστε γείωση. Οι καθημερινές σας ανάγκες, θα πρέπει να καλυφθούν. Ενεργοποιηθείτε!  ΄΄Συν αθηνά και χείρα κίνει΄΄.



 Με Χαρά, 

για το 'kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City''

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου