26/7/18

Χρήσιμες πληροφορίες (αναδημοσίευση)



Χρήσιμες πληροφορίες (αναδημοσίευση) :

Δεν χρειάζονται αλλα τρόφιμα , νερά και ρούχα. Έχει συγκεντρωθεί τεράστιος όγκος πραγμάτων σε 4 μεγάλους χώρους συγκέντρωσης.

Για αιμοδοσία πρώτα να επικοινωνείτε με τον Ερυθρό Σταυρό για να σας ενημερώνει, αν έχουν συλλέξει την ημερήσια ποσότητα που χρειάζονται ( αν και ποτέ δεν είναι κακό, να δίνετε αίμα, σίγουρα δεν θα πάει χαμένο).

Φάρμακα έχουν συλλεχθεί πάρα πολλά και πριν Αγοράσετε κάτι επικοινωνήστε με τον Ερυθρό Σταυρό , γιατί στην τελευταία καταγραφή μας ενημέρωσαν, πως δεν λείπει κάτι (αλλά αυτά μεταβάλλονται) και αν είστε διατεθημένοι να πάρετε κάτι καλύτερα να ενημερώνεστε πρωτα, που υπάρχει έλλειψη.

Αν καποιος ενδιαφέρεται, να βοηθήσει εθελοντικά (με την φυσική του παρουσία), καλό θα ήταν, να επικοινωνεί πρωτα στα παρακάτω τηλέφωνα και να μην λειτουργεί αυτόνομα. Υπάρχει απίστευτος συνωστισμός από κοσμο, που πηγαίνει να βοηθήσει, αλλά καταλήγει να πηγαίνει τζάμπα, γιατί δεν χρειάζεται εν τέλει κάπου. Υπάρχουν, όμως, οργανωμένες βάρδιες και πόστα στα οποια μπορείτε, πιθανώς, να βοηθήσετε κάπως.

Ολοι θέλουμε, να βοηθήσουμε, αλλά το ζητούμενο είναι, να μπροούμε πράγματι, να φανούμε χρήσιμοι κάπου και να μην κλείνουμε απο τον συνωστισμό των αυτοκινήτων και των ανθρώπων τους δρόμους. Χθες δυο πυροσβεστικά δεν μπορούσαν να περάσουν, διότι είχε ερθει τόσος πολύς κόσμος να βοηθήσει με αποτέλεσμα την υπερβολική κίνηση και τον κλείσιμο του δρόμου ... ή τον συνωστισμό στα σημεία συλλογής με υπερβολικά πολλά άτομα και εν τέλει, να δημιουργείται ένα χάος και διάφορα προβλήματα συνεργασίας, αντί να δίνετε βοήθεια.

Επίσης, όσοι επιθυμούν, να βοηθήσουν στην συλλογή ζώων, να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες ομάδες, που εχουν αναλάβει εδώ και 3 μέρες την περισυλλογή τους και κάνουν εξαιρετική δουλεια. Απο όσο μας ενημέρωσαν οι ανάγκες πλεον, δεν είναι τόσο στον εντοπισμό και την περισυλλογή ζώων θυμάτων την πυρκαγιάς, αλλά κυρίως στην φιλοξενία, όσων έχουν ήδη διασωθεί. Επικοινωνήσετε, λοιπον, με τα αρμόδια κτηνιατρεία, που φιλοξενούν τα ζώα αυτα αφιλοκερδώς για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, πριν κοινοποιήσετε μια έκκληση βοήθειας επιβεβαίωστε, πως ισχύει ακόμα και πως δεν έχει συγκεντρωθεί η καλυφθεί η ανάγκη που ζητείται, διότι αναδημοσιεύονται εκκλήσεις, που έχουν ήδη καλυφθεί.


ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!


#ΡΑΦΗΝΑ
Το τηλέφωνο του Δημαρχείου 2294321001
------------------
#ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Δημαρχείο 2294320900
--------------------
#ΝΕΑ #ΜΑΚΡΗ
Δημαρχείο 2294320500
Αθλητικό και Πολιτιστικό κέντρο Νέας Μάκρης. Όχι άλλοι εθελοντές για σήμερα!


Χρειάζονται αύριο για βάρδιες 8:00-12:00, 12:00-18:00 και 18:00-12:00
Παρακαλω καλέστε στο 2294069870 και δηλώστε ονοματεπώνυμο και ώρα που θα πάτε, καθώς και πόσα άτομα


#ΖΩΑ #Ιδιωτες #Εθελοντες
Είμαστε στην διάθεση όσων χρειαστούν βοήθεια η εξοπλισμό για απεγκλοβισμο και πιασιμο ζωων. Θα επικεντρωθουμε σε δυσβατα σημεία, χαλασμενα σπίτια κτλ.
Θα βαλουμε τροφές και νερά και θα μεταφέρουμε σε κτηνιατρεια τυχόν τραυματισμενα ζωα
Εκκίνηση 6μμ από Νερατζιώτισσα τηλ:6980500509
--------------------------------
#Κόμβος #Αλληλοβοήθειας #Πολιτών Δήμου Αθηναίων, Αθηναϊκή Αγορά, Κοινωνικό Φαρμακείο: Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, 10440 Αθήνα, έναντι Στ. Λαρίσης (Παλιό Φρουραρχείο), T: 210 8223718
Ζητούν εθελοντές για πακετάρισμα και οργάνωση των υλικών
-----------------
Κεντρικό Κτίριο #ΚΥΑΔΑ
Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70, 10552 Αθήνα
Τ: 210 5246516
______________
ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
somatiosekeel@gmail.com


ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΜΕΒΑ ΖΩΑ.


#Για όσους βρίσκονται Κινετα : Ανοιχτή αυλή στους αγίους Θεόδωρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν αν δείτε ζώο κοντά στην πυρκαγιά μαζέψτε το και καλεστε 6975664142


#Περίθαλψη ζώων στο 2108013302


#Περίθαλψη ζώων στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Κανελλοπουλου- Κηφισιά Πίνδου 16


#Ανιμα- περισυλλογή ζώων του δάσους. - ‭21 0951 0075‬


#Πικέρμι 24ωρη κλινική ζώων- ‭21 0603 8024


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου