22/6/15

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Διοργάνωση Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος. Χυτήριο, Κεραμεικός.

Σε κλίμα θετικής ενέργειας & έντονης δημιουργικής ατμόσφαιρας, ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Το Φεστιβάλ οργάνωσαν οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος, με κέφι και κυρίως μεράκι, την Κυριακή 21 Ιουνίου στον πανέμορφο και φιλόξενο χώρο Χυτήριο.

Ομιλίες γύρω από την Αστρολογική γνώση και αυτογνωσία, βιωματικά εργαστήρια, εκδόσεις για θέματα εσωτερισμού συνυπήρξαν προσφέροντας ένα πραγματικό πανόραμα γνώσης και επιστήμης. Σύμβουλοι αστρολογίας και ψυχικής υγείας, εναλλακτικοί θεραπευτές, ψυχολόγοι, αρχαιολόγοι, οικονομολόγοι συνδύασαν τις γνώσεις τους μέσα από ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια σε μία μοναδικά καινοτομική εκδήλωση με στόχο την ολιστική προσέγγιση της αστρολογίας.

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος, με πλήρη σεβασμό στη γνώση, αλλά και με περίσσιο μεράκι και αγάπη, ολοκλήρωσαν μια όμορφη και επιτυχημένη οργάνωση που ικανοποίησε τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις όσων συμμετείχαν. Υπέροχες ομιλίες, εργαστήρια, χαμόγελα, ευγένεια και δύναμη ψυχής, ήταν τα συστατικά που συνέβαλαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σημαντική  καινοτομία της εκδήλωσης που φιλοδοξεί να συνεχίσει τη συζήτηση με τρόπο διαδραστικό, είναι και οι συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν από τη γραμματέα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου. Σημαντικοί εκδότες, εναλλακτικοί θεραπευτές και νέοι αστρολόγοι,  συζητούν για θέματα όπως το μέλλον των  εναλλακτικών θεραπειών, τις εκδόσεις στο χώρο του εσωτερισμού αλλά και στο νέο πρόσωπο της Αστρολογίας. Πολύ σύντομα το υλικό των συνεντεύξεων, θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος (filoi-astrologias-ellados.gr).

Κ.Β



Foto: Katerina Magounaki


Foto: Katerina Magounaki










 Foto: Katerina Magounaki










                                                                                      Foto: Katerina Magounaki


 Foto: Katerina Magounaki


 Foto: Katerina Magounaki




Περισσότερο φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις,
θα βρείτε σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος


Φωτογραφικό υλικό: Aρχείο Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος




Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα






Δείτε τις συνεντεύξεις που έδωσαν οι εκθέτες, 
στην γραμματέα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: https://www.youtube.com/channel/UCO9jCF0CPaDNM-ThJp_UkFA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου