5/3/15

Πανσέληνος Μαρτίου από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Πανσέληνος Μαρτίου



Η Πανσέληνος του Μαρτίου βρέθηκε  στο 100% του δυναμικού της, σήμερα 5/3, στις 20:05 μ.μ

Με ωροσκόπο στο 6’37 του Ζυγού, σε σύνοδο με το Βόρειο δεσμό της Σελήνης, αλλά και με τον Άρη σε σύνοδο με τον κλήρο της τύχης στο 6,37 του Κριού.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χάρτης της τωρινής Πανσελήνου, εμπεριέχει σχήματα που κινητοποιούν τις εξελίξεις με θετικό είτε αρνητικό φορτίο. (θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση αλλά και την ωριμότητα του κάθε ατόμου … μα και ολόκληρης της κοινωνίας ευρύτερα).
Πέραν της κλασικής αντίθεσης που επικρατεί (Ήλιου - Σελήνης λόγω Πανσελήνου), δημιουργείται η συνέργεια του Χείρωνα και του Ποσειδώνα. (Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ήλιο, Χείρωνα, Ποσειδώνα).

Ο ενεργοποιημένος άξονας, σηματοδοτεί το χώρο της υγείας αλλά και της καθημερινότητας του πολίτη. Η προσέγγιση της θεραπείας θα παίξει ρόλο σημαντικό. Εργασιακά αλλά και θέματα Υγείας θα είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της Πανσελήνου. Μα παράλληλα, θέματα που αφορούν τον τομέα της Τέχνης είναι ενδυναμωμένα! Στην αρνητική έκβαση αυτού του άξονα, μπορούμε κάλλιστα να παρατηρήσουμε το φαινόμενο της εξιδανίκευσης αλλά και το φαινόμενο της  ουτοπίας - παραπλάνησης.



(κάντε κλικ στο χάρτη)

Η θέση του Ερμή στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το νότιο δεσμό από τον Κριό, δίνουν τη δυνατότητα να εμφανιστούν νέοι δρόμοι στις σχέσεις που έχουν υπόβαθρο από το παρελθόν. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα της εμφάνισης νέων στοιχείων, που θα φρεσκάρουν τις ιδιόμορφες - ιδιαίτερες σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν, εννοώντας,  ότι αυτές οι σχέσεις δεν είχαν τη δυνατότητα να ευδοκιμήσουν για Χ λόγους, (ενδεχομένως λόγω μη κατάλληλων ΄΄χειρισμών΄΄) ενώ τώρα αυτό καθίσταται δυνατόν να συμβεί. (δηλαδή, μια ακόμη νέα ευκαιρία προς εκδήλωση, που να έχει αποτέλεσμα νεωτεριστικής δράσης).

Επιπροσθέτως, το εξαιρετικό και πολύ σημαντικό τρίγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού, δίνει μέγιστη δράση και έμπνευση, προς την κατεύθυνση αλλά και την υλοποίηση νέων δρόμων έκφρασης ! Άκρως απελευθερωτικό ! (φτάνει όμως να ζυγίσει κανείς τα υπέρ και τα κατά ώστε να μην δράσει σε καμία περίπτωση παρορμητικά). Σημαντικό πολύ είναι, μέσα από αυτό το πλαίσιο, η έννοια της ποιότητας αλλά και της δημιουργικής δράσης, με βάση την πραγματική και μόνο Αγάπη. Κάτι δηλαδή, που να αποκλείει  την έννοια της ιδιοτέλειας !

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Πλούτωνα – Ουρανού, Αρη, Αφροδίτης, Νότιου Δεσμού. Προσοχή μην εμπλακείτε σε καυγάδες και ακόμη περισσότερο, τα μάτια σας 14 στην οδήγηση !

Καλά να είστε !

Δυνατοί, με δημιουργικά όνειρα προς υλοποίηση, 
για το ατομικό και συλλογικό καλό !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας   



Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

© 2009 - 2015: Ουρανοκατέβατοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου