20/1/14

Υπερνόησις 18 Ιανουαρίου 2014 Η Κοπή της Πίτας μας.

Υπερνόησις 18 Ιανουαρίου 2014,

  Η Κοπή της Πίτας μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους ... !
Για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα και τη συμμετοχή τους στη χθεσινή εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας 2014.

Αν και μας είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε με λόγια, το μεγαλείο των συναισθημάτων που ζήσαμε χθες, τη θέρμη, τη χαρά, το άνοιγμα καρδιάς, το πνεύμα ενότητας και τη διάθεση συνδημιουργίας, που μαγικά αναπτύχθηκε ανάμεσα μας.
Από την ανταλλαγή ιδεών & απόψεων με τους περισσότερους από εσάς, προκύπτει το πιο ενθαρρυντικό συμπέρασμα!

Έχουμε κοινό έργο αγαπημένοι να στηρίξουμε... Συνηχούν οι ψυχές μας κι έτσι μας οδηγούν στο να ενωθούμε! Με όχημα την ΥπερΝόηση, πρεσβεύουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές, για μια ζωή πιο ισορροπημένη, πιο φυσική, πιο δημιουργική, όπως ακριβώς μας αξίζει...να ανατρέψουμε ή να μετασχηματίσουμε ότι μας πληγώνει, μας καθυστερεί, μας αποδυναμώνει...Όλα αυτά ήδη τα κάνουμε με μεγάλη χαρά, με παιδικό ενθουσιασμό και 
αδιαπραγμάτευτες αξίες.

Όλα όσα θέλουμε γίνονται με τη μαγική δύναμη της ένωσής μας!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους όσους προσέφεραν Δώρα, όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης μας και κυρίως τους αμέτρητους φίλους, που μας πλαισίωσαν και μοιραστήκαμε μαζί αυτήν την υπέροχη βραδιά. 
Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου, τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Μπέτση, το δημοτικό Ωδείο και τους υπαλλήλους του Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου, για την υποστήριξή τους, και τον υπέροχο χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας!
           Ένα θερμό ευχαριστώ στο Θοδωρή Κατή για την καλλιτεχνική του προσφορά !Η πίτα μας ήταν φτιαγμένη με τα χεράκια μας, με πολλές ενσταλλάξεις αγάπης, με Υπερδόση αλήθειας, γνώσης και ενότητας!


 
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ιδέα της ΥπερΝόησις να κερδίσουν όλοι το φλουρί, γιατί όλοι μας έχουμε ίδιες ευκαιρίες εξέλιξης και είμαστε ικανοί και άξιοι να δημιουργήσουμε τα πάντα!

Το μήνυμα για τη νέα χρονιά είναι πως όλοι κερδίζουν!

Όλοι είμαστε τυχεροί!

Όλοι μπορούμε να έχουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε...

Με τις θερμότερες ευχές μας & τις ευχαριστίες μας.

Δ.Σ ΥπερΝόησις
ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ YOUTUBE