''Ουρανοκατέβατοι''

Γιατί ουρανοκατέβατοι; Ουρανοκατέβατοι γιατί ο κόσμος και οι άνθρωποι μερικές φορές μας φαίνονται παράξενοι κι η ζωή μας προσγειώνει σε μια καθημερινότητα, που καθόλου δεν μας αντιπροσωπεύει. Ουρανοκατέβατοι καθώς θαυμάζοντας το σύμπαν, ευχόμαστε να γίνουμε μέρος της μαγείας του, νιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και το μυστήριο του κόσμου. Μαζί θέλουμε να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε σχετικά με την αστρολογία και τον κόσμο, την ποιότητα ζωής μας (κοινωνία, περιβάλλον, υγεία, κ.ά.) και να ανταλλάξουμε σκέψεις ελεύθερα, υπεύθυνα, δημιουργικά. Οι ιδέες μας μπροστά στο μυστήριο του κόσμου. Εξάλλου ... “A single idea / the sudden flash of a thought / may be worth a million dollars....and a wonderful life”. (Ερμής/Ποσειδώνας);

18/5/12

Ξημερώματα 21ης Μαΐου 2012, Ηλιακή Έκλειψη στη 0, 21 των Διδύμων.

Ενεργοποιούνται οι περσινές εκλείψεις !
 (ήδη έχουν) !


Θέση στην οποία ο Ήλιος βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα !
(κατά την ιατρική αστρολογία). 


Ξημερώματα 21ης Μαΐου 2012, Ηλιακή Έκλειψη στη 0, 21 των Διδύμων !






Με τον ωροσκόπο στους Ιχθύς, σε σύνοδο με το Χείρωνα αλλά και με την επιρροή του Ποσειδώνα από τον 12ο οίκο !

Με τον Ουρανό στον 1ο οίκο (κυβερνήτη 12ου)  - Πόσα απρόοπτα άραγε θα εμφανιστούν ;

Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη – Η γενιά του 60 θα δείξει το πρόσωπό της δυναμικά !

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αλλά να παραμένουν και οι δύο τους ανάδρομοι – Ανεκπλήρωτες επιθυμίες εμφανίζονται και πάλι στο προσκήνιο !

Με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με την Εστία από τον Ταύρο – Άμα εκδηλωθεί το πάθος, μάλλον δεν θα μπορέσει να το μαζέψει κανείς! 

Με τη Δήμητρα και την Λίλιθ από τον Ταύρο σε σύνοδο (αη … αη… αη…)

Με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα – Δυναμικές διαπραγματεύσεις !

Ο Χείρωνας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Ολίγον σκληρό αλλά πιθανόν απελευθερωτικά ρυθμιστικό ! 

Με το Ταυ τετράγωνο στα μεταβλητά (με τη συμβολή της έκλειψης)  – Πολύ σημαντικά τα θέματα που θα  προκύψουν μέσω αυτής. ( Εάν προσθέσουμε και τους δεσμούς έχουμε έναν  άτυπο σταυρό).

Ενεργοποιούνται οι περσινές εκλείψεις ! Ας είμαστε συνειδητοί και όχι βιαστικοί στις αποφάσεις μας! Να δούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της εποπτείας ! Να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας και να αγγίξουμε με σαφήνεια την Αλήθεια που μας ορίζει ! Να είμαστε εναρμονισμένοι (όσο το δυνατόν) στην προσωπική μας θέση. (κατά συνέπεια, τη συλλογική που καλείται να διαμορφωθεί , κάτω από τις νέες συνθήκες που ενδέχεται – αναμένεται να εμφανισθούν - σε μορφή σύνθετη αλλά απολύτως εύπεπτη και κατανοητή) !

Κοινώς! 
Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου των μεταβλητών, των 3 τελευταίων ημερών των σταθερών, αλλά και της αρχής του 2ου δεκαημέρου των μεταβλητών, να είναι προσεκτικοί στα λόγια τους και στις κινήσεις τους !   

Να μην βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα  και να τσεκάρουν οτιδήποτε θα πρέπει να πουν ή να παραδώσουν. Με άλλα λόγια, μια δεύτερη σκέψη (τουλάχιστον) θα μπορούσε να αποδειχθεί χρυσός !

Η παρορμητική διάθεση και η πρόθεση για διεκδίκηση μέσω παρακινδυνευμένων βημάτων, δεν θα οδηγούσε σε ικανοποιητικές λύσεις. Δείτε με σαφήνεια τα γεγονότα, αλλά προπάντων, αναπτύξτε στρατηγική ! 
Καλή δύναμη σε όλους !




Απο την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου