5/3/21

Αστρολογικά Νέα, 4 - 10 Μαρτίου

 

Αστρολογικά Νέα, 4 - 10 Μαρτίου,

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Ο Άρης ''μεταφέρθηκε'' στους Διδύμους. Οι ταχύτητες πήραν άλλη στροφή! 

Κινητικότητα, ορμητικότητα, υπερένταση αλλά και άμεσα αντανακλαστικά, ...θα είναι ο πυρήνας της περιόδου αυτής. (θα έχει απήχηση έως και τις 23 Απριλίου). 

Φανταστείτε τον Άρη, σαν την επιθυμία για ...αγώνα! Με ωροσκόπο την 11η μοίρα του Υδροχόου, (και ακμή  4ου ), κινεί τα νήματα, ...σε κάθε βάση..., που θα έχει στόχο την ελεύθερη έκφραση. Έκφραση, που αφορά την κίνηση και τον λόγο. 

Η παραμονή του στο ζώδιο των Διδύμων, θα τον ''κάνει'' ρυθμιστή και οργανωτή. Θα εστιάσει στον στόχο... και θα θέσει τα σωστά θεμέλια... για εφαρμογή!

Το νευρικό σύστημα ''θα μπει'' σε άλλη συχνότητα.
Η σκέψη θα κάνει τη σύνδεση με το πνεύμα, που  στόχο θα έχει  τη γείωση!  


Τίποτα όμως δεν πρόκειται να συμβεί, ...εάν πρώτα, ...δεν ρυθμιστούν τα κακώς κείμενα. Η θέση του Άρη από τους Διδύμους, μας αφορά άμεσα. Ο συναισθηματικός ρυθμός του Έλληνα, αντανακλά στον Υδροχόο και τους Διδύμους. Θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές...,τις οποίες θα αντιληφθούμε..., είτε μέσω του διαδικτύου, είτε μέσω μιας πιο πρακτικής έκφρασης. 

Τομείς όπως: η ασφάλεια, η επικοινωνία, τα ταξίδια, το εμπόριο, η παιδεία, τα δικαστήρια και τα Μ.Μ.Ε, ..θα έχουν το σωστό κίνητρο, που θα ''φέρει'' ...την άμεση δράση-αντίδραση, με  τρόπο....αντανακλαστικό  

 

1. ΚΡΙΟΣ

Κάτι άλλαξε και κάτι αλλάζει...! Ο τρόπος που διεκδικείτε τα πράγματα, γίνεται άμεσος, γρήγορος και ευθύς. Η παραμονή του Άρη στον Ταύρο ολοκληρώθηκε σήμερα 4/3. Οι ταχύτητες ανεβαίνουν! Η διεκδικητική σας δύναμη, γίνεται αντιληπτή(από το περιβάλλον). Ο Άρης στους Διδύμους, θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου.

 

2. ΤΑΥΡΟΣ

Ο  Άρης, μόλις ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στο ζώδιό σας. Έβαλε (γερές) βάσεις. Τώρα, ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα.΄΄Τα αγαθά όπως ξέρετε, κόποις κτώνται΄΄Η ενεργοποίηση του συναισθηματικού σας κόσμου, όρισε δημιουργικά τις συνθήκες! Τώρα, καλό θα ήταν, να εστιάσετε και στον στόχο. (Όχι μόνο σε υλικό, αλλά και σε συναισθηματικό, υλοποιητικό και πνευματικό  επίπεδο).

 

3. ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα 4/3, υποδεχθήκατε τον Άρη. Η βοηθητική του ενέργεια, θα σας δώσει κίνητρα για ζωή. Ο σπινθήρας της δράσης, θα ενώσει τους πόλους της δύναμής σας. Τα αντανακλαστικά σας θα βρίσκονται σε εγρήγορση. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, συναντά τον Δία από τον Υδροχόο και σας δίνει την αίσθηση ...της επιθυμίας και της χαράς.

 

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ταχύτητες αλλάζουν. Απ' όπου κι αν βρίσκεστε, ...κατεβάστε ταχύτητα! Η ενεργοποίηση από την  περιοχή των Ιχθύων, σας ''τοποθετεί'' σε μια πιο συναισθηματική κατάσταση. (Μπορεί να έχει σημεία εξιδανίκευσης…) Αφουγκραστείτε με προσοχή, ότι έχετε μέσα σας! Το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, σας φέρνει κοντά σε φίλους που αγαπάτε. Ίσως μια νέα σχέση αρχίζει…!


5. ΛΕΩΝ

Ο Άρης στους Διδύμους, σας δίνει ενέργεια και δυναμισμό! Αναζητάτε παράλληλους στόχους. Η σύνοδος του Ερμή-Δία από τον Υδροχόο, σας γεμίζει με ιδέες... που συνδυάζονται μεταξύ τους. Η ανάγκη σας για επικοινωνία ...διευρύνεται! Οι επαγγελματικοί σας στόχοι γίνονται ορατοί, αλλά και συγχρόνως, ... διαχειρίσιμοι!

 

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει σύνοδο με τον Δία. Ο δημιουργικός σας πλανήτης, σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε συνολικά. Αφήστε για λίγο την ανάλυση στην άκρη. Δείτε την εικόνα ολόκληρη. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, ανοίγει τον τομέα των σχέσεων.

 

7. ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιο της φαντασίας και της σύνθεσης. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό, σας ''φέρνει'' πρωτότυπες ευκαιρίες. Οι επενδυτικές σας ανάγκες, βρίσκουν σημαντική διέξοδο (έκφρασης). Οι ψυχολογικές σας αναζητήσεις …απελευθερώνουν σημαντικές επιγνώσεις. Δείτε την αλήθεια!

 

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ότι σπείρεις θα θερίσεις λέει η κλασσική μας παράδοση. Η παραμονή του  Άρη στον Ταύρο, ''ολοκλήρωσε'' για άλλη μια φορά τη θητεία του. Μεταφέρθηκε στο αέρινο και μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων. Ο Υδροχόος, ο Ταύρος και ο Ιχθύς, παραμένουν στο πλάι σας.  Θα δείτε τον εαυτό σας, ...να εκφράζεται σε σημαντικό βαθμό! 

 

9. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας είναι στα κέφια του! Χιούμορ, παιχνίδι και διανοητικές σκανταλιές. Η συνέργεια Αφροδίτης - Ουρανού, …ανοίγει το εργασιακό περιβάλλον-πλάνο. Ο Άρης στους Διδύμους, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων. Ενδέχεται να είστε πιο χαλαροί απ΄ όσο χρειάζεται…!Ενεργοποιηθείτε!


10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη έχετε ειδική σχέση. Η είσοδός του στο ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιεί την καθημερινότητά σας. Καλείστε να βάλετε στόχους. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σας φέρνει κοντά… σε όμορφες, ιδιαίτερες και παράξενες σχέσεις. Ακόμη…, και από εκεί που δεν το είχατε  φανταστεί ποτέ.

 

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χιούμορ έχει φτάσει στα ύψη! Η ευστροφία σας... αλλά και η ταχύτητα της σκέψη σας, είναι γνωστή. Ο Ήλιος-Ερμής-Δίας, σας ΄΄χαρίζουν΄΄ φτερά. Ο Άρης από τους Διδύμους, σας δίνει το σχέδιο πτήσης. Βάλτε προτεραιότητες και προετοιμαστείτε σωστά. Διεκδικείστε τους στόχους που σας αξίζουν.

 

12. ΙΧΘΥΣ

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας, κάνει (ευχάριστη) παρέα με τον Ήλιο και τον Ερμή. Η δυνατότητα... αλλά και η ενεργοποίηση της συναισθηματικής σας νοημοσύνης, μπορεί να σας φτάσει σε υπέρμετρα ύψη, αλλά παράλληλα, να σας δώσει και αξιόλογες λύσεις.  Δείτε την ευκαιρία και δράστε δυναμικά! Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, προετοιμάζεται για πολύ ειδικές  στιγμέςΝιώστε το Όλον.

Καλή δύναμη σε όλους!  



 

 Με Χαρά, 
για το 'kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου