24/11/20

Αστρολογικά Νέα, Αστρολογικά Νέα

 

Αστρολογικά Νέα, από 23 έως 29 Νοεμβρίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Στις 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται η (Σεληνιακή) Έκλειψη
στον άξονα Διδύμων – Τοξότη ( μοίρα).


Ο Ήλιος ενεργοποιεί τα μεταβλητά ζώδια του 1ου δεκαημέρου. Όσοι είστε γεννημένοι από τις 23-29 Νοεμβρίου, έχετε τον Ήλιο σας, από την  έως και την  μοίρα του Τοξότη. Καλή σας νέα χρονιά! 

Ο Ερμής, παραμένει στον Σκορπιό και κινείται προς το 3ο δεκαήμερο. Επηρεάζει όλα τα σταθερά ζώδια. (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος). Σε γενικό επίπεδο, τονίζει την επικοινωνία. Παράλληλα όμως, κινεί τις αξίες μας ή  ότι άλλο εμείς...  θεωρούμε σημαντικό. 

Η πολύ σημαντική όψη Ερμή – Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τη φαντασία... και τη διαίσθηση μαςΗ ανάγκη μας για έκφραση γίνεται αισθητή. Η συναισθηματική μας ευφυία, θα είναι ο σύμβουλος που... θα μας δώσει τις κατάλληλες λύσεις. Οι μεταφυσικές και καλλιτεχνικές μας τάσεις, βρίσκουν διέξοδο!

Το εξάγωνο του Ερμή  - Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να νιώσουμε... τις βαθύτερες μας ανάγκες. Να εστιάσουμε στην ουσία... και να βρούμε τις λύσεις που είναι οι κατάλληλες για εμάς. Οι σταθεροί και οι παρορμητικοί εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ...θα πρέπει να δουν την ''ευκαιρία'' αυτή.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ίσως να φέρει (κάποιες) ...απρόοπτες αντιδράσεις. Ο τομέας της οικονομίας και των σχέσεων, θα έχει ...εκπλήξεις! (Για κάποιους θετικές και για άλλους στενάχωρες). Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, (θα ήταν καλό) να είστε έτοιμοι για τις  αλλαγές.  

Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο του Ερμή – Δία. Οι σχέσεις εξελίσσονται!  Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή. (Υπάρχει ο κίνδυνος της υπερβολής).  Τα σταθερά και τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, βρίσκονται σε περίοδο σύνθεσης!


 

ΚΡΙΟΣ

Λίγο περίεργη είναι η εβδομάδα αυτή. Δεν ξέρετε προς τα που να πάτε. Θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη σειρά. Λόγω του Άρη, η ενέργειά σας, κινείται δυναμικά. Ίσως θα κάνετε κάποιες κοινωνικές επαφές... αλλά οι συνθήκες (για την ώρα) δεν  ευνοούν ...τα μεγάλα ανοίγματα. Οι εκπρόσωποι του 2ου & 3ου δεκαημέρου, έχετε εύνοια σε προσωπικά & επαγγελματικά θέματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται απέναντί σας και κινεί τα θέματα της συνεργασίας. Η όψη του με τον ΔίαΚρόνο, Πλούτωνα και Ποσειδώνα, προσφέρει... ''χώρο'' για  κάθε συζήτηση! Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ουρανό, θα φέρει ασυνήθιστες-παράξενες σχέσεις στο προσκήνιο. Παρότι υπάρχει κάποιο άγχος, έχετε τις προϋποθέσεις για δυναμικές ευκαιρίες. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλές σκέψεις! Οι  όψεις του Ερμή, θα είναι βοηθητικές! Καλείστε να βάλετε προτεραιότητες. Οι εκπρόσωποι του 2ου και  3ου (δεκαημέρου) να είστε προσεκτικοί. Ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθόδρομος! Η αίσθηση σας αλλάζει για τα πράγματα...! Σε γενικές γραμμές, η κοσμοθεωρία σας, μπαίνει σε νέο ''καλούπι''...! Ίσως να δείτε τον εαυτό σας, να υιοθετεί κάποιες .... ''ξεχασμένες'' αξίες!  



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι πολύ βοηθητική (για τις επαφές σας). Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας δίνει (μεγάλη) έμπνευση. Η ρομαντική σας διάθεση, ...ίσως και να σας βγάλει έξω από τα όρια της πραγματικότητας. Την ίδια όμως στιγμή, τα εξάγωνα του Ερμή από τον Αιγόκερω, σας κρατούν, σε μια ρεαλιστική θέση.



ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Τοξότη, σας βοηθάει να διεκδικήσετε στόχους. Η φιλοσοφική του ματιά, σας ενισχύει με μεγαλύτερη έμπνευση. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με περίεργα γεγονότα (στον τομέα των σχέσεων). Παράλληλα όμως, καινούργιες επαφές ευνοούνται, και ανοίγονται δρόμοι προς νέες κατευθύνσεις. Κινηθείτε δίχως βιασύνη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα αρχίζει! Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι...πολύ ενεργός-δυνατός. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες ενισχύονται... και έχετε προγραμματίσει τις κατάλληλες λύσεις. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Χαρείτε, με όλο σας το είναι ...και δώστε την ευκαιρία στον Ποσειδώνα ...να κάνει τη σύνθεση!


ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Ίσως και να μην σας αρέσει, αλλά μερικές φορές, κάποιος μπορεί να έχει ...διαφορετική άποψη. Η συνήθεια σας να είστε ευγενικοί, ίσως τώρα... πάρει μια άλλη διάσταση. Ο Άρης από τον Κριό, αρχίζει να κινείται στον τομέα της συνεργασίας και των σχέσεων. Διεκδικήστε ότι χρειάζεστε, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

''Φιλοξενείτε'' τον Ερμή! Όλες του οι όψεις, βρίσκονται ''κάτω'' ...από τη δική σας εποπτεία. Οι όψεις αυτές, είναι για εσάς βοηθητικές. Προσπαθείτε να βρείτε τις σωστές ευκαιρίες ....για να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας. Το σίγουρο είναι, ότι θα βρείτε τον πιο κατάλληλο τρόπο. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ίσως λίγο ...αλλάξει τα σχέδια σας. Να είστε σε ετοιμότητα! 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, δέχεται (με εξάγωνο), τον Ερμή από τον Σκορπιό. Η εβδομάδα αυτή, σας δίνει την ευκαιρία για ανάπτυξη....! Η ευρηματική σας σκέψη, θα ενσωματωθεί με τη διαίσθηση του Σκορπιού. Προσέξτε τις υπερβολές σε επίπεδο έκφρασης και φροντίστε να κάνετε γόνιμους, εσωτερικούς.... και γνήσιους διαλόγους. Δείτε το θετικό και δράστε ανάλογα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή, έχει  βοηθητικές όψεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, επικοινωνεί ευχάριστα με τον Κρόνο, τον Δία και  τον  Πλούτωνααλλά και με τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο από τον Ιχθύ. Το αίτημα είναι να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες, αλλά κυρίως, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές.  Αναβαθμιστείτε ...ενεργοποιώντας τη διαίσθησή σας με σιγουριά!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας δίνεται η σωστή ευκαιρία, για να βάλετε σε ''τάξη'' ....τις σκέψεις σας. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, σχηματίζει την όψη  αντίθεσης με την Αφροδίτη. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη (από το 3ο και το 1ο δεκαήμερο), σας ΄΄καλούν΄΄ να αναλάβετε δράση. (Τη δράση, που στόχο θα έχει, τη ρύθμιση της καθημερινότητας). Πάρτε αποφάσεις και ανανεώστε τη σκέψης σας. Δρομολογείστε...τις κατάλληλες αλλαγές!


ΙΧΘΥΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει Δύναμη! Το πώς θα χειριστείτε τη δύναμη αυτή, θα εξαρτηθεί (αποκλειστικά) από εσάς. (Θα νιώσετε... ιδιαίτερη δόνηση)! Οι Καλλιτεχνικές και οι Πνευματικές σας ιδέες, θα βρίσκονται στην πιο... γόνιμή τους διάσταση! Κάντε την κατάλληλη σύνθεση και ίσως να δείτε θαύματα….! Να είστε εστιασμένοι με προσοχή!!


Με Χαρά, 
για το 'Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City''

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου