10/11/20

Αστρολογικά Νέα, 9-15 Νοεμβρίου

 

Αστρολογικά Νέα, 9-15 Νοεμβρίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 


Η εβδομάδα αυτή, ''υπόσχεται'' αλλαγές! Την Τρίτη 10/11, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι σταθεροί εκπρόσωποι των πρώτων ημερών, ''καλούνται''... να πάρουν θέση. Αυτό όμως δε σημαίνει, πως θα δείξουν ...τι σκέφτονται.  

Παράλληλα η Αφροδίτη, κινείται στο Ζυγό. Θα επηρεάσει τους Παρορμητικούς εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου. Η αντίθεσή της με τον Άρη, θα κινήσει τα νήματα... στον τομέα των σχέσεων.
Ο Άρης όμως, δεν είναι απλώς στον Κριό. Ετοιμάζεται να γίνει ορθόδρομος. Κι έτσι, οι 2 κυβερνήτες των σχέσεων (Άρης και Αφροδίτη), θα γίνουν οι ορθόδρομοι κυρίαρχοι, ….στα ζώδια τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι το πεδίο ...προετοιμάζεται για έντονες αντιπαραθέσεις. 

Τομείς όπως η Διπλωματία και τα Δικαστήρια, ...θα ''αποκτήσουν'' τον λόγο, ...για πολύ σοβαρές  αλλαγές. (αφορά την παγκόσμια σκακιέρα) Όσα κράτη ανήκουν στον Παρορμητικό σταυρό, (όπως για παράδειγμα η Αμερική), θα έχουν παρόμοιες δράσεις. 

Σε ατομικό επίπεδο, υπάρχει... η επιθυμία για επαφές. Όμως λόγω των συνθηκών... μοιάζει δύσκολο να συμβεί. Καλό θα ήταν, να βρείτε έναν τρόπο εκτόνωσης.


Τα κέντρα δύναμης του Πλανήτη, ... καλούνται σε αναμέτρηση!
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα, ...θα δώσει το μέγιστο δυνατό. 


Ωστόσο, ένας κύκλος αρχίζει! 
Η
 νέα Σελήνη, θα πραγματοποιηθεί στο (σταθερό) ζώδιο του Σκορπιού. Στο ζώδιο δηλαδή, που αφορά την επένδυση σε κάθε επίπεδο. 

Οι συναισθηματικές εκρήξεις-αντιδράσεις.... είναι στο πρόγραμμα....Προσοχή!

Στον άξονα της οικονομίας, θα δούμε .... νέες στρατηγικές επενδύσεις
Ελπίζουμε να είναι για το κοινό καλό.




ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα γίνει ορθόδρομος... και ήδη νιώθετε την αλλαγή.  Βρείτε τον σωστό... τρόπο εκτόνωσης. Σε καμία περίπτωση, μην παραλείψετε τη σωματική σας άσκηση. Ίσως να γίνετε λίγο επιθετικοί, λόγω συσσωρευμένης ενέργειας. Προσέξτε…λοιπόν, με το μαλακό. Η νέα Σελήνη, σας χαρίζει επαγγελματικές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές, όλα θα κινήσουν μπροστά, ...αρκεί να κάνετε υπομονή. 

 


ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη. Παράλληλα, ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των σχέσεων. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ενεργοποιεί κάθε τύπου συνεργασία. Η εβδομάδα αυτή, είναι αρκετά γόνιμη για εσάς. Υπάρχει η περίπτωση, να δείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια (νέα) σχέση. Να είστε αισιόδοξοι.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, συναντά (για 2η φορά) τον Σκορπιό. Η νέα Σελήνη, ενεργοποιείται από το 3ο δεκαήμερο (του Σκορπιού). Νέα ξεκινήματα λοιπόν και για εσάς. Ο τομέας της καθημερινότητας και της εργασίας, θα γίνει κυρίαρχος. Η ορθή πορεία του Άρη από τον Κριό, θα τονώσει τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, σας δίνει λύσεις & νέες ιδέες. Η ανάγκη σας για επικοινωνία γίνεται έντονη, και νιώθετε ότι κινείστε με τρόπο οικείο. Είστε πιο χαλαροί. Ανοίγεστε, ...και βάζετε στην άκρη κάθε αμυντικό μηχανισμό. Θα μπορούσατε να έχετε πολύ καλές στιγμές. Η ορθόδρομη κίνηση του Άρη από τον Κριό, σας δίνει σημαντικό θάρρος. Δείτε τις ευκαιρίες που ΈΡΧΟΝΤΑΙ.



ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ενεργοποιεί το οικείο σας περιβάλλον. Κάθε νέα Σελήνη, είναι και μια ευκαιρία για αλλαγή. Αλλαγή τρόπου σκέψης και στρατηγικής. Η ορθοδρόμηση του Άρη σας προσφέρει απλόχερα δύναμη! Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και δράστε δυναμικά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας βοηθά στην ουσιαστική επικοινωνία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού. Κάτι δηλαδή, σαν μια σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα. Όχι μόνο δεν σας ξεφεύγει τίποτα, αλλά μπορείτε και να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν λύσεις (σε διάφορα άλυτα χρόνια θέματα). Η δύναμη να επικεντρώνεστε στην ουσία, είναι ταλέντο. Ωστόσο, η διάθεση σας για  απομόνωση, θα είναι ...ιδιαίτερα ενεργή!


ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σχηματίζει όψη αντίθεσης, με τον Άρη από τον Κριό. Ο απαιτητικός Άρης, διεκδικεί την Αφροδίτη. Το κλίμα είναι εκρηκτικό, ερωτικό και συγχρόνως πολεμικό. Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο, και καλείστε να δείτε οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτό φυσικά, μπορεί να επηρεάσει και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Ενδέχεται να είστε κάπως ανήσυχοι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Ο Ερμής θα είναι στο ζώδιό σας, αλλά παράλληλα, θα εγκαινιάσετε και τη Νέα Σελήνη (στις 15 Νοεμβρίου). Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, γίνεται ορθόδρομος. Όλα αυτά σας δίνουν μεγάλη ενέργεια, και σας κάνουν να έχετε όρεξη για πολλά. Νέες ιδέες, έξυπνη στρατηγική, που τώρα, μπορεί να βρει το έδαφος της εφαρμογής!  



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα (λίγο πριν να αποχωρήσει από τον Αιγόκερω). Οι μηχανισμοί της προσωπικής σας δύναμης, θα βρίσκονται στο ζενίθ (σε βιωματικό επίπεδο). Σε επίπεδο επικοινωνίας και καθημερινότητας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, κινεί τα θέματα του παρασκηνίου. Ζυγίστε καλά, πριν πάρετε κάποια απόφαση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και η νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, είναι για εσάς βοηθητική. Η επιστροφή του Άρη από τον Κριό, ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες. Έρχονται πολύ δυναμικές στιγμές, ...αλλά για την ώρα, δώστε προσοχή. Αφήστε τη ΄΄μηχανή΄΄ να ζεσταθεί…και μετά, έχετε να κάνετε πολλά και σημαντικά πράγματα. Δείξτε λίγο ακόμη υπομονή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, ανοίγει ένα νέο κύκλο. Θα είστε αρκετά δραστήριοι. Άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν χαρά.  Η επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό, δείχνει πως θα μπείτε σε δρόμο ...διαπραγμάτευσης. Οι ιδέες σας, θα βρουν νέο τρόπο... εφαρμογής. Η βοήθεια της Αφροδίτης από τον Ζυγό, θα φέρει σημαντικές λύσεις και αλλαγές.  



ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είναι για εσάς συμβατή. Η ορθοδρόμηση του Άρη από τον Κριό, σας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσετε στόχους! (θα πρέπει όμως λίγο να περιμένετε) Βρείτε τρόπους να εκτονώσετε την ενέργεια σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας δίνει την ευκαιρία να βιώσετε υψηλά ...συναισθήματα! Ο δημιουργικός οραματισμός, είναι  ότι καλύτερο για εσάς!   



Με Χαρά, 

για το 'Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City''

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου