17/8/20

Αστρολογικά Νέα 17 – 23 Αυγούστου



Αστρολογικά Νέα 17 – 23 Αυγούστου
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Μια νέα εβδομάδα αρχίζει!
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, συναντά τη Σελήνη!

Η νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα και ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Η 26.35΄μοίρα των σταθερών, γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Όσοι είστε εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, (ή έχετε προσωπικά σημεία) τότε σας αφορά άμεσα.

Τα σταθερά ζώδια, βάζουν τις βάσεις για όλους τους άλλους. Δίνουν έμφαση σε αξίες, αλλά παράλληλα, κινούν τα νήματα της στρατηγικής. Αυτός ο νέος κύκλος, θα εμφανίσει  …ότι ήδη έχει σχεδιαστεί. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό ορατό, ίσως, ...να μην είναι και τόσο  ΄΄κομψός΄΄.

Παρατηρώντας τον χάρτη της νέας Σελήνης, βλέπουμε τη συμμετοχή του 1ου και του 2ου δεκαημέρου (στα σταθερά ζώδια, λόγω Ωροσκόπου – Μc). Αυτό πρακτικά, σηματοδοτεί το εξής:  Η τάση για αμετακίνητες απόψεις, αλλά και οι περίεργες εμπλοκές ….λόγω ιδιαίτερων πεποιθήσεων, ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις.





Η Συμμετοχή του Algol από την 26,27 του Ταύρου, ανοίγει πολλά θέματα. Στόχο έχουν, να βρουν λύσεις. Η επιμονή της θέσης αυτής, γίνεται ισχυρή ...και έχει ως αποτέλεσμα, απαντήσεις & δράσεις που διαφέρουν. Ο τρόπος του, δεν θα είναι χαλαρός αλλά θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. (Ελπίζουμε αυτή η  ενεργειακή κατεύθυνση, να είναι ...και να γίνει ...μόνο για καλό σκοπό)!

Η νέα Σελήνη στις 19/8, έχει και πάλι επιρροή από τον Ουρανό, …λόγω της θέσης του από τον 10ο οίκο. Ο ωροσκόπος στον Λέοντα, άρα και η δυνατή (προερχόμενη) κίνηση του Ουρανού από τον 7ο οίκο, ξαφνιάζει το κοινωνικό περιβάλλον, με αλλαγές που δεν είχαμε καθόλου υπόψη μας. Παλιές συμφωνίες βγαίνουν στο φως….!

Στις 22/8, ο Ήλιος μεταφέρεται στο ζώδιο της Παρθένου. Τα μεταβλητά ζώδια αποκτούν περισσότερη ενέργεια (από άποψη συνείδησης)  και η Παρθένος βρίσκεται στην 1η γραμμή. Το τι θα ακολουθήσει ...για τον επόμενο μήνα των γενεθλίων της, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την ανάλυση του χάρτη (που την εκπροσωπεί). Σε γενικές όμως γραμμές, τα θέματα και οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας, θα γίνουν και πάλι σημαντικά. Ο τρόπος ρύθμισης, αποκτά ''ειδικό'' βάρος ...και προσεκτικές μετρήσεις σε κάθε επίπεδο, θα γίνουν ...γνωστές.

Πολύ σημαντικό ρόλο, θα παίξει ο πλανήτης Ερμής. Ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου, θα δώσει έμφαση στην ανάλυση. Ο στόχος του είναι, να ρυθμίσει κατάλληλα...τα κενά!

Τα ζώδια του Ερμή Δίδυμος και Παρθένος, θα βάλουν πολλά πράγματα στο τραπέζι, ...αναζητώντας  λύσεις, ...που στην καλύτερη περίπτωση...θα είναι και ωφέλιμες.

Οι κοινωνικοί πλανήτες Κρόνος και Δίας, αλλά και οι εξωκρόνιοι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας, παραμένουν ανάδρομοι. 

Τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πάρα πολύ. Οι απόψεις θα κινούνται, πάνω σε σενάρια γνωστά. Παράλληλα όμως, ο τομέας ανατροπή, ...βρίσκεται προ των θυρών!    


ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, έχει πολλά για εσάς. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, δίνει ανέλπιστες λύσεις. Οι εκπρόσωποι κυρίως του 3ου δεκαημέρου, είστε εξαιρετικά ενεργοί. Τόσο, που είδατε τον εαυτό σας να κάνει πολλά (είτε σε πρακτικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο). Οι δυσκολίες από το πρόσφατο παρελθόν, βρίσκουν …διέξοδο. Ο εσωτερικός σας πλανήτης Ερμής, ενδιαφέρεται περισσότερο για τις λεπτομέρειες. Ίσως και να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Την περίοδο αυτή, κάνετε νέες αρχές. Το παρελθόν, …θα παίξει καθαριστικό ρόλο. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε, θα είναι πολύ σημαντικές …και θα επηρεάσουν τη ζωή σας, για αρκετά μεγάλο διάστημα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας αφορά. Όσοι έχετε πλανήτες στην 26η μοίρα, προσέξτε διπλά. Ο Αλγκόλ από το 3ο σας δεκαήμερο, συμμετέχει με μεγάλη ορμή. Η αστείρευτη δύναμή του, μπορεί να συμπαρασύρει πολλά. (Είτε για το καλό είτε για το κακό). Σε καμιά περίπτωση, μην το φτάσετε στα άκρα. Έχετε μεγάλη δύναμη, …και όπως είναι γνωστό,…κρύβεστε …με μεγάλη μαεστρία! Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, δημιουργεί τις κατάλληλες προδιαγραφές. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο σαφής. Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν υπακούει …και ίσως να δείτε …αλλαγές. Από τη μια η λογική …και από την άλλη, η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες …ξεκινά! (Αφροδίτη/Ουρανός)
     

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 19/8, η νέα Σελήνη από τον Λέοντα, σχηματίζει δυναμική όψη με τον Άρη από τον Κριό. Πολύ βασικά και σημαντικά θέματα της ζωής σας, παίρνουν άλλη τροπή. Μετά από μεγάλο διάστημα, νιώθετε ότι είστε έτοιμοι για την αλλαγή! Οι βοηθητικές συνθήκες, προκύπτουν σχεδόν αυτόματα. Το προυγούμενο διάστημα δουλέψατε σκληρά…και αποφασίζετε (ότι θα πρέπει) να πάρετε τη ζωή με το μέρος σας. Ο Ερμής, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας και κάνετε σε όλα μια νέα αρχή. Η επιστροφή σας στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, χρωματίζεται από έναν αέρα αισιοδοξίας. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τις απόψεις σας, …βρίσκει ανταπόκριση και χαρά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας αναζητούν διέξοδο. Ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος από την Παρθένο, γίνονται θερμοί υποστηρικτές. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, ανοίγουν δρόμους προς πολλές κατευθύνσεις. Κάνετε σχέδια …και έχετε την όρεξη να αναλάβετε ευθύνες. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου, κοιτάζετε πιο μακρυά, μιας και η συνέργεια της Αφροδίτης (από το ζώδιό σας), έρχεται σε επαφή με τον Ουρανό (από τον Ταύρο).  Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου είστε πιο εσωστρεφείς, αλλά παράλληλα, ανυπομονείτε να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. 


ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη από το ζώδιο σας, ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Είστε ζώδιο γόνιμο και δημιουργικό. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος συναντά τη Σελήνη (μεταξύ 26ης και 27ης μοίρας). Ένας κύκλος αρχίζει! Σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου, καλείστε να ανοίξετε τον δρόμο, προς όφελος όλης της Ανθρωπότητας. Με ωροσκόπο στον Λέοντα και με την ώθηση του Άρη, …μπορείτε να δρομολογήσετε τις απόψεις σας! Η Ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και οι πεποιθήσεις σας, θα είναι αυτές …που θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Ουρανός σε επαφή με τον Ωροσκόπο, θα φέρει κοντά σας νέους συνεργάτες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική εβδομάδα αρχίζει..! Ο Κυβερνήτης σας Ερμής, επιστρέφει στο ζώδιο σας. Νιώθετε σαν να έχετε γιορτή! Και μάλιστα διπλή! Από τη μια ο Ερμής και από την άλλη ο Ήλιος, δηλώνουν  την έναρξη της γενεθλιακής σας χρονιάς. Χρόνια σας πολλά‼! Όπως καταλαβαίνετε, τώρα ήρθε η ώρα…! Να δείτε πιο καθαρά, αλλά και να νιώσετε τη δύναμή σας να αναβαθμίζεται. Η ενέργεια σας είναι στα μέτρα σας και αναλογίζεστε τον τρόπο δράσης και έκφρασης. Λίγο προσοχή όμως χρειάζεται, γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει το οπτικό σας πεδίο. Θυμηθείτε ότι ανήκετε σε ζώδιο της γης και πως οι πράξεις μετράνε …και όχι τα λόγια‼ Τονώστε στη αυτοεκτίμησή σας!


ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη από τον Λέοντα, ενεργοποιεί τις σχέσεις σας από κάθε επίπεδο. Κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Με πολύ όρεξη, …αναζητάτε τις ευκαιρίες που βρίσκονται δίπλα σας. Ο Άρης από τον Κριό, αλλά και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σας θυμίζουν ότι υπάρχει και η καλή πλευρά της ζωής. Το υπερφορτωμένο 3ο σας δεκαήμερο, βρίσκει ανάσα αισιοδοξίας… και σας βάζει σε σκέψεις να περάσετε όμορφα. Συνεργασίες αλλά και επαφές με τρίτους, γίνονται καθημερινότητα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, βρίσκεται (ακόμη) σε συνέργεια τον Ουρανό. Η όρεξη για νέες περιπέτειες, παραμένει ενεργή!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας επηρεάζει. Ο τομέας κοινωνία και καριέρα είναι ενεργοί. Είστε τα ζώδια της εξουσίας. Ο Λέοντας φανερά, αλλά εσείς, με τρόπο παρασκηνίου... Πάντα έχετε θέση & λόγο στη στρατηγική… και τώρα, απολαμβάνετε μέσω της παρατήρησης. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για ευκαιρίες. Η συνεργατική σας σχέση με τη γη, παράγει αποτέλεσμα! Η Αφροδίτη από τον παρορμητικό Καρκίνο αλλά και ο Ουρανός από τον σταθερό Ταύρο, δημιουργούν το πλαίσιο της ανάπτυξης. Νέες ιδέες έρχονται στο φως. Αλλάξτε ότι κρίνετε απαραίτητο! (θα βοηθούσε πολύ)


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρμονική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα Σελήνη! Από τη θέση τριγώνου στο 3ο σας δεκαήμερο, ...ανοίγουν οι σχέσεις σας. Το Καλοκαίρι αυτό, ενδέχεται να σας χάλασε τα σχέδια…Ο μεγάλος ταξιδευτής του ζωδιακού, έχει πάντα τα ταξίδια στο νου. Είτε πραγματικά, είναι νοητικά. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, τονίζει τις ανάγκες της καθημερινότητας. Ελέγχει τις λεπτομέρειες και ανοίγει τον χώρο για τα εργασιακά σας καθήκοντα. Η νέα Σελήνη από τον Λέοντα σε συνδυασμό με τον Άρη, φτιάχνει το κλίμα για επαφές. Η διάθεσή σας είναι καλή και νιώθετε ενεργοί! Κάντε νέες αρχές σε κάθε επίπεδο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή, κινείται στο παρελθόν. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, νιώθουν πιο έντονα την ανάγκη αυτή. Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με το σπίτι, αλλά και σχέσεις με συντρόφους και συνεργάτες (κυρίως για εσάς του 2ου δεκαημέρου) αναζητούν λύσεις και προσοχή. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει ιδέες για επαφές. Νιώθετε πως θα ήταν χρήσιμο, να είστε πιο ανοικτοί. Η πεσιμιστική σας διάθεση δεν ωφελεί και καλείστε να είστε ρεαλιστές! Θέματα δικαιοσύνης που σχετίζονται με το παρελθόν, πρέπει να βρουν …λύση οριστική. Μην αποφεύγετε την αλήθεια. Δείτε τους άλλους κατάματα …με ειλικρίνεια. Να είστε ευέλικτοι και λογικοί. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη από τον Λέοντα, ενεργοποιεί σημαντικούς τομείς στη ζωή σας. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα, θα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Νέες προτάσεις από συνεργάτες και φίλους, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε όμορφα. Η δυναμική του νέου κύκλου, υπόσχεται δράση και αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο, ενισχύουν τα σχέδια σας… και σας βοηθούν να γίνεται πιο αποτελεσματικοί. (Βάλτε τα πράγματα σε σειρά και δώστε προτεραιότητες). Η διπλή σας φύση σας κουράζει (Κρόνος/Ουρανός). Κρατήστε ότι είναι ωφέλιμο και κινηθείτε με βάση τις αξίες σας. Υπάρχουν άλυτα θέματα από το παρελθόν…βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.    


ΙΧΘΥΣ

Από τη μία η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο και από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο. (Δείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρουν) Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συντονιστείτε με το πεδίο τους. Από την πλευρά της Παρθένου, θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη διάφορα θέματα. Να αναλογιστείτε που είστε και τι κάνετε. (Η αναλυτική ματιά, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση). Ο Ήλιος μπορεί να σας δείξει τα πράγματα πως έχουν και ο Ουρανός, σας δίνει το άνοιγμα, … από ένα νέο πρίσμα. Νέες σχέσεις και συμφωνίες, εμφανίζονται στο προσκήνιο. Να είστε παρόντες …με συνείδηση! Πάρτε βαθιά εισπνοή. Βρείτε το κέντρο σας!







Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου