10/8/20

Αστρολογικά Νέα, 10 – 16 Αυγούστου!




Αστρολογικά Νέα, 10 – 16 Αυγούστου!
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Βρισκόμαστε στη 2η εβδομάδα του Αυγούστου. Ο Ήλιος από τον Λέοντα (σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό), κινείται μεταξύ 2ου & 3ου δεκαημέρου. Μια γρήγορη ματιά στην ειδησεογραφία, θα μας δείξει περί τίνος πρόκειται…!

Ο Άρης από τον Κριό, ενεργοποιεί πολύ σημαντικά γεγονότα. Γεγονότα, που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Γεωλογικά φαινόμενα(ηφαίστειο Ινδονησία…) γεωπολιτικά ζητήματα, (ΑΟΖ, ένοπλες δυνάμεις) περιβαντολλογικά προβλήματα, (Εύβοια) αλλά και θέματα που επηρεάζουν την κοινωνία μας, τον τουρισμό, την οικονομία, αλλά και την Υγεία (προαναγγελία νέων μέτρων).

Η πανσέληνος των προηγούμενων ημερών, …αφήνει απόηχο. Υπογραμμίζει ό,τι πάρα πολλά πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν, είτε για το καλό, είτε για κάτι το ιδιαίτερο …και μάλιστα, όχι και με πάρα πολύ ευχάριστο τρόπο.


Ο Αστρολογικός πίνακας της εβδομάδας αυτής, αποτελείται από έντονες και πιεστικές όψεις. Οι όψεις αυτές,  μοιάζει να μας προϊδεάζουν, για την εποχή του Φθινοπώρου!


Η έντονη συμμετοχή του Ουρανού, (από το ζώδιο της παγκόσμιας οικονομίας Ταύρος) έδωσε το στίγμα του, …ξαφνιάζοντας μας με αιφνίδια γεγονότα. Η σχέση του στα κοινά, (σε παγκόσμια κλίμακα) δρομολογεί συμφέροντα κάθε είδους. 

Παράλληλα, παίρνει σημαντικά δείγματα (πειραματισμός) από αντιδράσεις, που στόχο έχουν τη διερεύνηση στοιχείων προς κάθε επίπεδο ...και κυρίως σε ότι έχει σχέση με την ασφάλεια, (υλική, συναισθηματική) την οικονομία, την ίδια τη Φύση, αλλά και την ψυχολογική και πνευματική Υγεία του Ανθρώπου. (όπου και αν αυτός βρίσκεται….ακόμη και στο ΄΄διάστημα΄΄…. )!

Το συγκλονιστικό και παντοδύναμο σκηνικό, (που εμπλέκει ποικιλοτρόπως τον Άρη) αποτελείται από τη σύνοδο Αρης/Μαύρη Σελήνη/Έριδα, σε τετράγωνο με τον αστεροειδή Υγεία από το ζώδιο του Καρκίνου. Η πολύ σημαντική θέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω(σε σύνοδο με τον Δία και τον Κρόνοσχηματίζει ένα άτυπο ταυ τετράγωνο στα παρορμητικά.

Την εβδομάδα αυτή, η Σελήνη κινείται από τον Κριό, έως και το 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ό,τι ο αντίκτυπος πάνω σε κοινωνικά και καθημερινά θέματα, θα είναι εξαιρετικά ενεργός. Συστήνεται να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας, ...αλλά και να μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

Η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή, έχει πλέον ξεφύγει από τα προσωπικά μας πλαίσια. Μας τονίζει για ακόμη μια φορά ο,τι ο ά(Α)νθρωπος θα ήταν πολύ χρήσιμο και αποδοτικό, να αλλάξει συνήθειες.

Τα ήδη προγραμματισμένα σενάρια, ...επιδιώκουν με πάθος, … περίεργους τρόπους εφαρμογής!





ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, βρίσκεται στο 3ο σας δεκαήμερο. Από την 21η έως και την 24η μοίρα, δημιουργείται η ανάγκη για δράση. Η αναζήτηση λύσεων γίνεται εμφανής. Η επαφή σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως και να είναι για εσάς ευεργετική. Σε αντίθετη περίπτωση, η αίσθηση της δικαιοσύνης, μπορεί και να επισκιάσει, κάθε γόνιμο διάλογο. Καλείστε να είστε δυνατοί, αλλά και συγχρόνως δίκαιοι. Παλιά ανεφάρμοστα σχέδια και αξίες, διεκδικούν έδαφος για εφαρμογή. Από την έως και τη 10η μοίρα, αναζητάτε τον ρόλο σας (μέσω έμπιστων φίλων)!      


ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, βρίσκεται στο παρορμητικό και θηλυκό ζώδιο Καρκίνος. Οι εκπρόσωποι των πρώτων ημερών, κινούνται σε γόνιμο περιβάλλον. (που καλό θα ήταν, να δουν τις ευκαιρίες που έρχονται). Ο Ερμής από τον Λέοντα, τετραγωνίζει τον Ουρανό, από 2ο σας δεκαήμερο. Νιώθετε κάπως ηλεκτρισμένοι; Έχετε πολλές σκέψεις; Όπως και να΄χει, οι ταχύτητες έχουν διαφορά. Θα ήταν χρήσιμο να καταγράψετε τις σκέψεις σας, …με τρόπο ήρεμο και πρακτικό. Σε 2ο χρόνο θα δείτε ό,τι οι ιδέες σας αξίζουν πολλά! Πολύ σύντομα, οι αλλαγές θα είναι στο δρόμο σας. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, εμπνέεται δυναμικά. Το ζώδιο του Λέοντα, βοηθά ικανοποιητικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Από το 1ο στο 2ο σας δεκαήμερο, συνεχίζει το ταξίδι του... απολαυστικά. Τη φορά αυτή όμως, με μεγαλύτερη ενέργεια, που έρχεται από το 2ο δεκαήμερο του Λέοντα. Οι φιλοσοφικές σας αναζητήσεις δεν έχουν όριο ...και ο νους δεν έχει σύνορα. Η ανοικτή σας διάθεση για επικοινωνία, συνεχίζεται με τρόπο αυξητικό. Προσοχή όμως χρειάζεται, στην εφαρμογή νέων σχεδίων. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσοχή στα λόγια σας….! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως η εβδομάδα αυτή, να είναι λίγο εκνευριστική (τις πρώτες ημέρες). Θέματα που σχετίζονται με τα συναισθήματά σας, ίσως και να γίνουν πιεστικά. Η αποκάλυψη της αλήθειας, είναι στο πρόγραμμα. Μικρές αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, ίσως θα ήταν και η λύση της αποφόρτισης. Πολλές φορές, κινήστε πλαγίως. Η συμπεριφορά σας αυτή, …σχεδόν εκνευρίζει, …όσους δεν γνωρίζουν τα βήματα. Θα πρέπει να θυμάστε ό,τι οι διαισθητικές σας ικανότητες, είναι προς όφελός σας. Αναζητήστε τα ταλέντα σας και βρείτε το κατάλληλο έδαφος για εφαρμογή. Νιώστε την αλήθεια!


ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, αλλάζει δεκαήμερο. (Από το 2ο σας δεκαήμερο, στο 3ο). Από την έμπνευση και τη φιλοσοφική σας διάθεση, μεταφέρεστε στη δράση! Είστε σχεδόν ετοιμοπόλεμοι; Μπορεί και ναι! Θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής και τα καταφέρνετε μια χαρά! Με σύμμαχο τον Ερμή, αλλά και τον αστεροειδή Ήρα από τον Ζυγό, ετοιμάζεστε για νέες φιλίες και σχέσεις. Είναι όμως όλα τόσο εύκολα; Ο Ουρανός από τον Ταύρο, (μάλλον) έχει άλλη γνώμη και ετοιμάζεται να σας εκπλήξει. Θα είναι εύκολο τελικά; Οι εκπρόσωποι γύρω στη 10η μοίρα, θα έχουν...την απάντηση.  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στον Λέοντα. Οι ιδέες του, εμπλουτίζονται από τον Ουρανό στον Ταύρο, αλλά το περιβάλλον του Λέοντα, σας κάνει καχύποπτο. Δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες και νιώθετε ότι οι άλλοι σας κρύβουν πράγματα. Η συναισθηματική σας ασφάλεια θα έχει διακυμάνσεις, αλλά οι δυναμικές σας ιδέες, θα αποφορτίσουν ικανοποιητικά την ατμόσφαιρα. Ο σεβασμός στις απόψεις του άλλου, είναι η λύση που θα χρειαστεί να σκεφτείτε. Με τον τρόπο αυτό, θα αποφύγετε έντονες καταστάσεις. Η αίσθηση της δικαιοσύνης, θα βρίσκεται σε κάθε σας βήμα. 


ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμική σας διάθεση, (κυρίως για εσάς του 1ου δεκαημέρου) γίνεται έντονα εμφανής. Είστε το ζώδιο των σχέσεων. Η ανασφαλής Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, νιώθει αναστολές. Για κάθε περίπτωση, ...το γνώριμο και οικείο περιβάλλον, θα είναι το κατάλληλο για εσάς. Η ανάγκη σας για παρέα, ….ίσως να μην είναι αποδοτική την περίοδο αυτή. Το 3ο σας δεκαήμερο, σχετίζεται με θέματα από το παρελθόν. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, είστε περισσότερο ευέλικτοι και κινητικοί. Συμβουλευτείτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Χρειάζεστε έμπειρα άτομα (δίπλα σας)!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, δεν θεωρείται κατάλληλη για επικοινωνίες. Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού, είναι ή του ύψους, ή του βάθους. Εάν έρθετε σε αντιπαράθεση, τότε φροντίστε να είστε ετοιμοπόλεμοι. Το παιχνίδι θάρρος-αλήθεια, ίσως ξεφύγει από τα όρια της ευγένειας ... Η αλήθεια πρέπει να βρει τη θέση της. Πριν όμως ξεστομίσετε αλήθειες, …φροντίστε να είστε και έτοιμοι (δίχως υπερβολές). Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Μπορεί να σας αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά το παιχνίδι μπορεί …και να ΄΄χοντρύνει΄΄ πολύ‼!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Δίας, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, νιώθετε εύκολα την επιρροή. Οι 2 ευεργέτες πλανήτες, (Ήλιος/Δίας κεντρίζουν σκόπιμα το ενδιαφέρον σας. Καλό για εσάς  θα ήταν, να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας συνειδητά. Παράλληλα, ο Ερμής από τον Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Το βασικό σημείο της εβδομάδας αυτής, τονίζει τον τομέα των σχέσεων. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, βρίσκονται σε περίοδο αλλαγής. Το αίτημα της αλήθειας, γίνεται ανάγκη πρωταρχική.      


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή, τονίζεται από το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού. Ή ένταση που δημιουργείται σε επίπεδο επικοινωνίας, δημιουργεί απρόβλεπτες εντάσεις και για εσάς. Είστε το ζώδιο που προγραμματίζει τις καθημερινές του ανάγκες. Τα απρόοπτα γεγονότα δεν σας ταιριάζουν πολύ, αλλά πάντα κρύβετε, έναν άσσο στο μανίκι σας. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, έχει ήδη να μπει σε σύγκρουση με τον Άρη από τον Κριό και μάλλον είστε έτοιμοι …για καυγά? Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και καλείστε να βρείτε διέξοδο. Κινηθείτε με δύναμη και επιμονή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή. Οι συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή. Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να γίνει ευάλωτο. Βρείτε τρόπους απόδρασης, ...έστω και αν είναι στο πάρκο της γειτονιάς. Η καλή διατροφή και ο σωστός ύπνος, θα βοηθήσει πολύ. Σε καμία περίπτωση, μην αφήσετε τη βελόνα να ΄΄κτυπήσει κόκκινο΄΄. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους οικείους σας, με βάση τις ανάγκες τους. Ο τρόπος που εκφράζετε την αγάπη σας, είναι ιδιαίτερος και μοναδικός! Βρείτε έξυπνες λύσεις…γιατί μπορείτε!



ΙΧΘΥΣ

Δεν είστε του προγράμματος….! Γνωρίζετε όμως καλά, να συνδέετε διάφορα πράγματα με επιτυχία. Ο μήνας που διανύουμε, είναι μήνας διακοπών. Τα πράγματα δεν είναι όπως  θα θέλατε, μα αυτό είναι κάτι που αφορά πολλούς εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου. Επειδή είστε το 12ο ζώδιο, έχετε τη μεγάλη εικόνα. Συλλέγετε πληροφορίες, από τον συλλογικό ταμιευτήρα γνώσης. Δείτε με τα μάτια της ψυχής σας και ακολουθήστε ότι σας ταιριάζει καλύτερα. Τα ταλέντα σας είναι πολυάριθμα. Ακολουθήστε ότι σας έρχεται πρώτο, έχοντας την κατάλληλη υπομονή (τυχόν καθυστερήσεις).  

  




Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου