20/7/20

Αστρολογικά Νέα 20-26 Ιουλίου



Αστρολογικά Νέα 20-26 Ιουλίου



Μία νέα εβδομάδα ξεκινά. Ο  Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα και η νέα Σελήνη στην 28η μοίρα των παρορμητικών, θα γίνει στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω.Οι τελευταίες μοίρες των παρορμητικών, επηρεάζονται άμεσα και έντονα, λόγω και της συνέργειας του Δία, του Πλούτωνα και του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Οι Παρορμητικοί των 4 τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτές τις μοίρες κοντά, επηρεάζονται περισσότερο.

Σε ότι αφορά τη νέα Σελήνη, ένας νέος κύκλος ανοίγει, που στόχο έχει να θέσει τους νέους κανόνες, που αλήθεια είναι, μοιάζει να μην είναι και τόσο ευέλικτοι. Το κλίμα σοβαρότητας από τους θεσμούς, θα είναι η προσπάθεια του κύκλου της νέας αυτής Σελήνης, που θα έχει τη διάρκεια ενός Σεληνιακού μήνα.

Ο Άξονας οικογένεια και καριέρα τονίζεται έντονα και ότι αφορά αποφάσεις γύρω από τον τομέα αυτό, θα γίνει ευδιάκριτα εμφανές.

Την Τετάρτη 22/7, ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα. Τα σταθερά ζώδια του 1ου δεκαημέρου, θα νιώσουν άμεσα την ενεργοποίηση.
Γενικά, το κλίμα, κινείται σε πιο σταθερές και μάλλον αμετακίνητες θέσεις, ...κάτι δηλαδή,  που δεν ευνοεί,...ούτε την ασάφεια, αλλά ούτε και τα μισόλογα.

Η ευκαιρία της εβδομάδας αυτής, θα είναι το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, που θα μας δώσει νέες ιδέες, ...και ενδεχομένως, θα μας φέρει σε επαφή με σκέψεις που είχαμε γύρω στις αρχές Ιουνίου. 

Καλό θα ήταν να είμαστε ευέλικτοι και να θέσουμε σε εφαρμογή, κάποιο  ιδιαίτερο ή έξυπνο σχέδιο που είχαμε σκεφτεί.    



ΚΡΙΟΣ

Άλλη μια εβδομάδα, που βρίσκεστε στην κεντρική σκηνή του ενδιαφέροντος. Αυτή τη φορά, σειρά έχει το 3ο σας δεκαήμερο, μιας και η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται από ένα ζώδιο του παρορμητικού σταυρού. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, μοιάζει να καλούνται να πάρουν τελικές αποφάσεις ...σε ότι τους απασχολεί εδώ και καιρό. Η συμμετοχή κυρίως του Κρόνου, δίνει αίτημα για εφαρμογή. Το πόσο… και αν καταφέρετε να αγγίξετε …τους στόχους σας, ….θα εξαρτηθεί αποκλειστικά, από τη δική σας συνειδητή στάση και δράση,… κατά το πρόσφατο παρελθόν. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα,  σας χαρίζει  απλόχερα, ενέργεια,  δράση και κίνηση.


ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη είναι για εσάς φιλική και τονίζει τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου. Κυρίως, ενεργοποιεί τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί τις 4 τελευταίες ημέρες. Δηλαδή, από 17/5 και μετά. Η  ευκαιρία της νέας Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι να συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας αλλά και να βάλετε όρια, όπου χρειάζεται. Οι δημιουργικές σας αναζητήσεις βρίσκουν διέξοδο. Το τι είδους εφαρμογή θα έχουν οι αναζητήσεις αυτές, θα εξαρτηθεί, από τις προηγούμενες σας προσπάθειες. Η είσοδος του Ήλιου από το ζώδιο στον Λέοντα, ενεργοποιεί το 1ο σας δεκαήμερο, τονίζοντας θέματα καριέρας και σπιτιού.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Στις 22/7, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η διάθεσή σας λοιπόν όπως είναι αναμενόμενο, μπαίνει σε πλάνο διαφορετικό ...και η όρεξη για μετακινήσεις και επαφές με φίλους, γίνεται πιο έντονα ορατή. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, είναι οι πρώτοι που νιώθουν την ενέργεια να αλλάζει, αλλά και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι, θα νιώσουν εύκολα τη διαφορά. Παρόλα αυτά, ο κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει σε ζώδιο, που κινείται με βάση την  εσωστρέφεια αλλά και την στρατηγική κίνηση, με τρόπο βηματικό. Εάν  είχατε κατά νου να κάνετε νέες αγορές ή να αναπτύξετε τα νέας σας σχέδια, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι που ο Ερμής να επιστρέψει στο δικό σας ζώδιο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και πάλι πρωταγωνιστές, με μια θεαματική έξοδο, από την 28η μοίρα και το 3ο σας δεκαήμερο. Πόσο έχετε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα; Πόσο δίκαιοι είστε με τον εαυτό σας ή και με τους υπόλοιπους; Τι λέει η εμπειρία σας αλλά και οι επαφές σας με δυνατούς και ισχυρούς ανθρώπους; Δουλέψατε σκληρά; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που θα βρουν απαντήσεις, στο νέο αυτό Σεληνιακό κύκλο. Λίγο πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο και μεταφερθεί στην κατοικίας του, δηλαδή στο Λέοντα, του θυμίζετε ότι είστε και εσείς εδώ, ...που έχετε άποψη, εμπειρία και δύναμη! Καλείστε να βρείτε τις κατάλληλες προδιαγραφές, και να είστε συνεργάσιμοι και συνεπείς.


ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα που όλοι με λαχτάρα περιμένατε. Στις 22/7, ο δικός σας και πολυαγαπημένος λαμπερός Ήλιος, επιστρέφει στο ζώδιο σας. Χρόνια όμορφα, λαμπερά, δημιουργικά και υπέροχα, σε όλους τους Λέοντες. Είστε η χαρά της δημιουργίας και μέντορες. Καλείστε, να συνειδητοποιήσετε τη φωτεινή σας πλευρά, έτσι ώστε, να δώσετε αγάπη και στήριγμα. (για το καλό της ομάδας και του κόσμου ολόκληρου). Με τρόπο, που ο Ήλιος φωτίζει τον κόσμο ολόκληρο. Δίχως διάκριση. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας με σοβαρότητα και σύνεση. Η τόνωση της Αφροδίτης και του Άρη, σας κάνει ευέλικτους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη από 3ο δεκαήμερο του παρορμητικού Καρκίνου, είναι για εσάς βοηθητική. Η σχέση της Γης και του Νερού, είναι πασίγνωστη. Η δύναμη της πρώτης ύλης, είναι η δύναμη αλλά το υλικό, για κάθε συμβολικό καλούπι και οικοδόμημα. Οι υλοποιητικές σας δυνάμεις, βρίσκονται σε σημείο κορύφωσης. Όσοι από εσάς είστε κυρίως του 3ου δεκαημέρου, χρειάζεται να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά και να δράσετε άμεσα. Οι συγχρονικές ευκαιρίες που μας χαρίζει ο κύκλος της φύσης, είναι ευκαιρίες μοναδικές, που φέρνουν δυναμικό και έξοχο αποτέλεσμα. Κινηθείτε με βάση την εμπειρία σας. Όσοι έχετε γεννηθεί από 11-15 Σεπτεμβρίου, προσέξτε διπλά, την επιρροή του Ποσειδώνα.


ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί κυρίως του 3ου δεκαημέρου, δέχονται τη δόνηση της νέας Σελήνης. Ο παρορμητικός Καρκίνος, έρχεται να συνεισφέρει με το πολικό του αντίθετο. Ο Κρόνος που για εσάς είναι γερό (ας το πούμε) χαρτί, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον εαυτό σας. Ένας νέος κύκλος αρχίζει, που μοιάζει ...να χρειαστεί ...και θα πρέπει ...να κάνετε αναθεωρήσεις. Κάθε θέμα που σας απασχολεί, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να πάρει τη θέση του. Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος από τον Λέοντα, θα βοηθήσει  κυρίως εσάς του 1ου δεκαημέρου, δίνοντας σας ενέργεια. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη αλλά και ο συμπληρωματικός σας Άρης, βοηθούν προς την ίδια κατεύθυνση. Χρησιμοποιείστε τη ζυγαριά, με αγάπη και σύνεση. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα, ενεργοποιεί και τα 3 σας δεκαήμερα. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο της κυτταρικής μνήμης, ενεργοποιεί  μνήμες. Η δική σας αποδοχή, για όλα...όσα άλυτα θέματα σχετίζονται με το παρελθόν, μπορεί θα γίνει ένας αξιοθαύμαστος δείκτης θεραπείας... σε κάθε επίπεδο. Ο Ουρανός από το 2ο δεκαήμερο, επιμένει για αλλαγές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, ενεργοποιεί εσάς του 1ου δεκαημέρου, χαρίζοντας σας επιπρόσθετο φως. Έτσι,... ώστε να νιώσετε τη διαφορά. Καλείστε να αφεθείτε στην εσωτερική σας καθοδήγηση... ώστε να λάβετε ιδέες για την καλύτερη ''επενδυτική'' σας θέση. Είστε ο κυρίαρχος της επενδυτικής δύναμης. Τώρα χρειάζεται να διδάξετε ...σε άλλους τον ''δρόμο'' προς υλοποίηση. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί η νέα εβδομάδα, να σας βρει αντιμέτωπους με σκέψεις που κινούνται γύρω από θέματα οικονομικής διαχείρισης και προσαρμογής. Τα πράγματα όμως μάλλον μοιάζει να αλλάζουν, γιατί ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα στις 22/7, σας δίνει όρεξη για περιπέτειες και μετακινήσεις. Το κλίμα αρχίζει και γυρίζει, δίνοντας σας όρεξη για κοινωνικές και προσωπικές επαφές. Η μεγάλη σας ανάγκη για ταξίδια και μετακινήσεις κάθε είδους, είτε νοητικές είτε κυρίως πραγματικές, σας δίνουν χαρά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το φλερτ, ...με πολύ άνεση,  επισκέπτεται την καθημερινότητά σας. Η διάθεσή σας για επαφές γίνεται η άμεση προτεραιότητα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη, επηρεάζει εσάς κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Ο πολύ σημαντικός και δυναμικός Κρόνος (κυβερνήτης σας), συμμετέχει πολύ ενεργά στη Σελήνη αυτή. Έχετε ακούσει ότι ο Κρόνος είναι κοινωνικός πλανήτης; Ο Κρόνος, στην πολύ καλή και  δυναμική θέση που βρίσκεται, σφραγίζει τον νέο κύκλο. (μέχρι φυσικά και τον επόμενο σεληνιακό κύκλο, που θα γίνει στις 29/8). Δώστε προσοχή στα λεγόμενα σας, γιατί όπως γνωρίζετε …. ο λόγος σας έχει απήχηση! Οι κοινωνικοί θεσμοί, θα χρειαστεί ...να δείξουν σαφή όρια αλλά και χρήσιμα πλαίσια. Όσοι από εσάς, βρίσκεστε σε θέσεις εξουσίας, καλό θα ήταν να δείτε ποιο είναι το χρήσιμο αλλά κυρίως το δίκαιο. Μην γίνεται άδικοι για κανέναν λόγο. Αντιληφθείτε την έννοια, κοινωνική δικαιοσύνη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή, να δείτε τα πράγματα, γύρω από ένα πλαίσιο κάπως διαφορετικό. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα, ενεργοποιεί τον τομέα συνεργασία με την έννοια της επισημοποίησης. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σε κάθε επίπεδο, μπαίνουν σε  πλάνο νέας κατεύθυνσης. Η νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, στηρίζει  τις προσπάθειές σας αυτές. Ο εργασιακός δρόμος μοιάζει να ενεργοποιείται ...και απότομα από θέση ισχύος, κάποιοι βοηθούν αθόρυβα προς αυτή την κατεύθυνση. Η υποστηρικτική σας διάθεση από και προς το περιβάλλον, (παλιό ή νέο), σας δίνει την αίσθηση ότι τελικά η ομάδα βρίσκεται on. Ενεργοποιούνται οι κοινωνικές δράσεις.


ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη στο 3ο σας δεκαήμερο, σας δίνει όνειρα και ιδέες. Η εμπειρία σας, είναι αυτό που εκτιμούν οι άλλοι σε εσάς. Προσπαθήστε να δείτε με μεγαλύτερη διαύγεια ...το τι αξίζετε και ''εκμεταλλευτείτε'' τo με τρόπο δημιουργικό. Διαχρονικές φιλίες, μοιάζει να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Ίσως επίσης, χρειαστεί να δείξετε ότι υπάρχουν αξίες που δεν αλλάζουν με τίποτα. Παρότι δεν σας ταιριάζει να κλείνεστε σε καλούπια, ίσως αυτή τη φορά χρειαστεί, να είστε ή να γίνετε στρατηγοί. Ο Κρόνος σας δίνει καλό στήριγμα και καλό θα ήταν, να πιστέψετε στη δύναμή σας αυτή. Ο Ήλιος από τον Λέοντα, σας δίνει εσωτερική φώτιση και κουράγιο δράση.  




Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου