14/7/20

Αστρολογικά Νέα, 13 - 19 Ιουλίου


  Αστρολογικά Νέα, 13 - 19 Ιουλίου
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Από χθες Κυριακή, ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία. Σιγά-σιγά, η επικοινωνία θα μπει σε νέους ρυθμούς. Για την ώρα όμως, όχι και τόσο λογικούς. (λόγω της εσωστρέφειας του Ερμή). Οι παρορμητικοί (Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως και Κριός), ενδέχεται να νιώσουν επιπρόσθετη ένταση, λόγω ενδεχόμενης μικρογκρίνιας, ανασφάλειας ....και ερωτηματικών. 

Η Αφροδίτη από το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, αρχίζει να ενεργοποιεί τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Ο Άρης από τον Κριό, (φουριόζος όπως πάντα) ενεργοποιεί στο τέλος της εβδομάδας αυτής, το 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών. 

Η κυρίαρχη και πολλά υποσχόμενη όψη της εβδομάδας αυτής, είναι η αντίθεση Ήλιου Δία. Όσοι από εσάς έχετε όψη Ήλιου/Δία στο χάρτη σας, ενεργοποιείται αυτόματα. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα, δίνει έμφαση σε ξεκαθαρίσματα κάθε τύπου. (Είτε σε ατομικό, είτε σε κοινωνικό περιβάλλον). 
Προσοχή σε εμμονές, ανασφάλειες και διεκδικήσεις. 

Οι κοινωνικοί πλανήτες Δίας Κρόνος, αλλά και οι εξωκρόνιοι Χείρωνας, Ποσειδώνας & Πλούτωνας,  παραμένουν ανάδρομοι. 

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, ξαφνιάσει με προ …μελετημένες αλλαγές.
Αλλαγές, που φέρνουν νέες πρακτικές  λύσεις ή αποφάσεις... για την καθημερινότητα των ανθρώπων.Επενδύσεις και κλασικές φόρμες, κάνουν ''φτερά''... 
ή ...και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δίνουν ''φτερά''.  




ΚΡΙΟΣ

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Ο εσωτερικός σας κυβερνήτης Ερμής, μόλις χθες έγινε ορθόδρομος. Μην ξεχνάτε ό,τι η θέση του από την περιοχή του Καρκίνου, είναι για εσάς τετράγωνο. Το καλό της υπόθεσης, είναι πως ο Άρης αλλάζει δεκαήμερο προς το τέλος της εβδομάδας. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα αρχίσουν να νιώθουν καλύτερα (λιγότερο άγχος και ένταση).Βοηθητική θέση, η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Το 3ο δεκαήμερο, ... έχει  ανάγκη να εκφράσει τη γνώμη του. Αποφύγετε υπερβολές.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά ελκυστική, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η ορθοδρόμιση του Ερμή, αλλά και η καλή θέση του από το ζώδιο του νερού, βοηθά στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, κυρίως, για όλους εσάς του 1ου δεκαημέρουΟι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε κατάλληλα. Ενδέχεται να έχετε πολύ καλές προτάσεις, που θα σας είναι ευχάριστες. Εποικοδομητικές σχέσεις, σε προσωπικό  και  κοινωνικό περιβάλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται σε ορθή πορεία. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, θα χρειαστεί μερικές ημέρες...  μέχρι που να βγει από την αργή του κίνηση. Η ζωδιακή του θέση  από το ζώδιο του Καρκίνου, τονίζει θέματα συναισθήματος, αλλά και ανασφάλειας. Συγχρόνως, τονίζει ξεχασμένες υποθέσεις, που είχατε παραλείψει καιρό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και στο 2ο δεκαήμερο, στο τέλος της εβδομάδας αυτής, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περισσότερο ευέλικτα, αλλά και ξεκάθαρα. Βάλτε νέα πλώρη και κερδίστε χαμένο έδαφος. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η εποχή να αναλάβετε δράση. Η αναποφασιστικότητά σας λόγω ανασφάλειας, ...καλό είναι να πάρει τη θέση που της αρμόζει. Ο Ήλιος από το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, κινεί τα νήματα ολόκληρης της ζωδιακής περιοχής. Η αντίθεση Ήλιου/Δία/Πλούτωνα, έχει δύναμη, κουράγιο, θέληση και αποφασιστικότητα. Μην σας πτοεί κανένα εμπόδιο, γιατί η δύναμή σας είναι …πολλών κυβικών. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε με επίγνωση και ασφάλεια. Για την καλύτερη εφαρμογή των σχεδίων σας, βρείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. 


ΛΕΩΝ

Η ενεργοποίηση του Άρη από τον Κριό, μόνο υποστηρικτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σας δίνει όρεξη για διαπραγματεύσεις ...κάθε είδους. Εντός των ημερών, ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει τη δική σας ζωδιακή περιοχή. Φροντίστε για τις τελικές λεπτομέρειες και ολοκληρώστε τη στρατηγική σας θέση. Πολύ σύντομα, θα είστε οι οδηγοί της δημιουργικής σας έκφρασης. Κάντε ποιοτικό έλεγχο αλλά και ένα καλό τεστ δυνατοτήτων. Οι μέρες κοντεύουν και καλείστε να πάρετε τα ηνία από την αρχή. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πω ότι και στους Διδύμους. Επιτέλους, ο κυβερνήτης σας Ερμής σε πορεία ορθή. Δώστε λίγο χρόνο, ώστε  να βρει τον σωστό του ρυθμό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, είναι πιο πολύ συντονισμένοι (στην αλλαγή αυτή). Οι υπόλοιποι, εντός των επόμενων ημερών. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχουν πολύ δυνατά ΄΄χαρτιά΄΄ στα χέρια τους. Από θέσεις ισχύος και δύναμης, μπορούν να καταφέρουν πολλά και διάφορα. Οι εκπρόσωποι της γενιάς του 60, βρίσκονται σε αρκετά πλεονεκτική θέση, ...φτάνει να το πιστέψουν. 


ΖΥΓΟΣ

Ό Άρης από τον Κριό και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δημιουργηθούν τις προϋποθέσεις για ένα ωραιότατο σχηματισμό σφήνας, ...με το δικού σας Ζώδιο. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη, ο Ερμής από τη θέση τετραγώνου, πιέζει, ώστε  να βρεθούν λύσεις, για επικοινωνιακά μπερδέματα ή έστω καθυστερήσεις. Το 3ο σας δεκαήμερο είναι έντονα ενεργό, από τον Ήλιο/Δία/Πλούτωνα. Με απλά λόγια, κινηθείτε,  αποφασίστε και δράστε, με δύναμη και τρόπους εναλλακτικής διαχείρισης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι σκέψεις έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνουν σε τάξη και νιώθετε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο. Ο Ερμής από ζωδιακή  θέση νερού σε ορθή πορεία, διευκολύνει τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Οι  εσωτερικές σας  σκέψεις, βρίσκουν έδαφος για εφαρμογή.  Όμως για την ώρα, μόνο οι δικοί σας και έμπιστοι φίλοι και συνεργάτες, ...γνωρίζουν το πλάνο της αλλαγήςΟι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου έχουν σημαντικές ευκαιρίες αλλά και δύναμη. Θα βρίσκεστε από θέση ισχύος.. Δείτε με γνώμονα, την αστείρευτη ενορατική σας δύναμη. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η εβδομάδα αυτή, μοιάζει να κινεί τα νήματα, σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων κάθε τύπου. Οι  προσωπικές σχέσεις στενού τύπου, γίνονται  εύκολα αναγνωρίσιμεςΕίστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο; Εντάξει ….είπαμε, όχι κι έτσι. Απλώς, τα πράγματα μοιάζει να μπαίνουν, σε μια πιο φυσιολογική - ρυθμική κίνηση. Οι όψεις της εβδομάδας αυτής, μπορεί και να φέρουν ευκαιρίες, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μη βιάζεστε όμως, …με προσοχή! Οι υπερβολικές βιασύνες βλάπτουν. Να είστε αισιόδοξοι αλλά και προσεκτικοί.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άξονας σας, κινεί τα νήματα ...των παρορμητικών. Μαζί με το συμπληρωματικό σας ζώδιο του νερού (Καρκίνο), αποφασίζετε και διαπραγματεύεστε με επιτυχία, διάφορες κρυφές ή δυναμικές και  φανερές συμφωνίες. Η όψη Ήλιου/Δία/Πλούτωνα και η θέση του Ερμή από το απέναντί σας ζώδιο, ζητούν, ξέρουν και αποφασίζουν, προς πάσα κατεύθυνση για εφαρμογή. Το 1ο και κυρίως το 3ο δεκαήμερο, είναι περισσότερο ενεργοποιημένο ..και σας αφορά άμεσα. Συνεργαστείτε με βάση την καλή πρόθεση για επιτυχία. Ανοίξτε ορίζοντες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να βάλουμε τα πράγματα λίγο στη θέση τους. Μα ποια είναι η θέση τους άραγε; Η θέση που νομίζουν οι άλλοι;  Όχι βέβαια! Αυτό και μόνο από αντίδραση, ...θα σας κάνει να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Η ορθόδρομη  θέση του Ερμή, αρχίζει σιγά-σιγά τη ρύθμιση, πιθανών παρεξηγήσεων. Οι καθημερινές σας ανάγκες, αναζητούν νέο έδαφος εφαρμογής. Η ρουτίνα είναι κάτι που δε συμπαθείτε. Καλείστε να βρείτε μικρές, ποιοτικές και εναλλακτικές λύσεις.  Η θέση του Ερμή, θα είναι με το μέρος σας και θα σας εμπλουτίσει ....με επικοινωνιακά χαρίσματα. 


ΙΧΘΥΣ

Τα πράγματα πάνε καλύτερα. Ο Ερμής γίνεται (σιγά/σιγά) πιο ευέλικτος και κοινωνικός. Η ευελιξία, αρχίζει να αποκτά νόημα. Οι ακαταλαβίστικες συμπεριφορές τρίτων, μοιάζει να έχουν εξήγηση. Ο Ήλιος/Δίας/Πλούτωνας, ενεργοποιεί το 3ο σας δεκαήμερο και σας χαρίζει πολλαπλές ευκαιρίες για κίνηση και εφαρμογή. Καλείστε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, για κυρίαρχα και σημαντικά θέματα που έχετε στη σκέψη σας. Στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή, παρουσιάζονται ευκαιρίες. Δράστε ανάλογα, δίχως υπεκφυγές. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου